Na to chyba wygląda. Jest poniedziałek, a wciąz brak infa starcie losowania na wejsciówki do SP
05-07/07/2024 - Metallica - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05-07/07/2024 - Metallica - Warszawa
Na to chyba wygląda. Jest poniedziałek, a wciąz brak infa starcie losowania na wejsciówki do SP
https://www.last.fm/user/kamooo
TBD nadal wygląda lepiej niż CANCELLED 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Nie na każdy koncert na tej trasie było losowanie SP zdaje się.
Pit był wszędzie, na festach tylko brak M&G.
Ln sprzedało za dużo snake passów, a już do excela wpisali.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- johnny_o
Niech gumbyy ich wyjaśni i pokaże jak się obchodzi z Excelem, chuje durne.
Amerykańce zaczynają robotę, niedługo info, że not gonna kurwa happen 
-
Deleted User 4876
to niech spier.... - nie dość że mamy najdroższe bilety na legu to jeszcze brak losowania.
Oby tylko Morata była w niedzielę, bo na ten gig wpadła jakaś loża. Piontek się nabędzie tylko jeśli wpadnie M&G
Oby tylko Morata była w niedzielę, bo na ten gig wpadła jakaś loża. Piontek się nabędzie tylko jeśli wpadnie M&G
- johnny_o
Taaak, NGKH zastąpi TBD 
Polacy ruchani na każdym kroku, jak zwykle.
Morata będzie w piątek to sobie obejrzysz
Loża na Metę? Tfu!
Polacy ruchani na każdym kroku, jak zwykle.
Morata będzie w piątek to sobie obejrzysz
- johnny_o
Najwyraźniej zmienił upodobania, bo jeszcze chwilę temu fanty.
-
Deleted User 4876
PIT był w Austrii i gra gitara. W sumie ostatni raz na trybunach na mecie byłem w 2008, ale wpada free wlotka to się chyba można karnąć, a że loża to nie protestuję. Ujowo tylko, że rzuciłem picie bo ma być free wyszynk.
W Czechach w 2019,jak wracałem spod sceny,gdzieś pod koniec Sandmana,to widziałem zalanego w trupa,młodego Czecha leżącego pod ogrodzeniem naprzeciw stoisk z żarciem(stały wzdłuż prawej krawędzi pola kocertowego,patrząc z lotu ptaka)tuż za konstrukcją sektorów siedzących...z opaską Snake na ręce(słuchał co w trawie piszczy).Obstawiam,że albo wywalili go stamtąd za %,albo w ogóle tam nie dotarł.
- johnny_o
Dramat. Gardzę najebańcami koncertowymi, a najbardziej takimi z najdroższymi i najlepszymi biletami. Co trzeba mieć we łbie?!
2018,Kraków,Tauron(kto był,ten wie jak trudno było dostać bilet).Jechaliśmy busami z Kato,już przed odjazdem mała grupa opróżniła kilka butelek i jeden ,,tańczył na wietrze'',jak wchodziłem jakąś godzinę przed Metą,spotkałem go przed pierwszą bramą wejściową(tam gdzie skanują bilety,jeszcze daleko przed samą halą)z przedartym biletem na pół,powiedział,że wywalili go za %,ale nie dawał za wygraną i stanął ponownie w kolejce.Widziałem Metę tylko 3 razy w hali(Spodek 1996 i Tauron 2018,Wiedeń 2018)to jest prawdziwy ogień,inny świat,nie to co granie pod chmurą.Więc-,,Twój ból,jest większy niż mój''.
Zgodzę się, pod dachem w Tauronie było absolutnie wyjątkowo. W końcu wtedy miałem symulację Cunning Stunts 
Scena 360 pod dachem to dla mnie najlepszy setup Metalliki.
Scena 360 pod dachem to dla mnie najlepszy setup Metalliki.
Witam.
Pierwszy raz na forum.
Czy ktoś wie gdzie będzie w Warszawie ten wielki sklep z gadżetami?
Pierwszy raz na forum.
Czy ktoś wie gdzie będzie w Warszawie ten wielki sklep z gadżetami?
1 sekunda szukania w internecie
POP-UP SHOP
WEDNESDAY, JULY 3 - SUNDAY, JULY 7
Wednesday - Friday & Sunday: 10 AM - 7 PM
Saturday: 10 AM - CLOSE
Gama | Plac Konesera 5 | 03-736 Warszawa
POP-UP SHOP
WEDNESDAY, JULY 3 - SUNDAY, JULY 7
Wednesday - Friday & Sunday: 10 AM - 7 PM
Saturday: 10 AM - CLOSE
Gama | Plac Konesera 5 | 03-736 Warszawa
Jako że koncerty już w ten weekend, zrobiłem małą analizę, co Lars & Company mogą zaserwować nam podczas obu gigów:
Kill 'Em All (2): Whiplash, Seek & Destroy
Ride the Lightning (5): Ride the Lightning, For Whom the Bell Tolls, Fade to Black, Creeping Death, The Call of Ktulu
Master of Puppets (5): Battery, Master of Puppets, Welcome Home (Sanitarium), Lepper Messiah, Orion
...And Justice for All (2): One, Blackened
Metallica (5): Enter Sandman, Sad but True, Holier than Thou, Whenever I May Roam, Nothing Else Matters
Load (1): King Nothing
Reload (1): Fuel
S&M (1): No Leaf Clover
St. Anger (0)
Death Magnetic (0)
Hardwired... to Self-Destruct (0)
72 Seasons (6): Lux Eterna, 72 Seasons, If Darkness Had a Son, Too Far Gone?, Shadows Follow, Inamorata
Daje to nam 28 kawałków. Ostatnio grają po 15 na gig, więc łącznie powinno być 30 tytułów. Patrząc na tegoroczne sety, ostatnie 2 miejsca powinno zająć coś z grupy: Hit the Lights, Moth Into Flame, The Day that Never Comes, Harvester of Sorrow, The Unforgiven. Strzelam, że zagrają z tego coś z dwójki Moth Into Flame/Hit the Lights, a ostatnie miejsce zajmie jakaś niespodzianka, niewymieniona powyżej. Może coś, co już grali niedawno (jakiś Breadfan albo I Dissapear), albo w ogóle dostaniemy jakiś tour debut, choć skoro Lars nawet w Kopenhadze nie zdecydował się na zagranie jakiegoś rarytasa, to w Warszawie nie liczę za bardzo na takowy, aczkolwiek w przypadku tego zespołu zawsze jakaś tam minimalna szansa, że jakieś The Frayed Ends of Sanity albo inny Fixxxer wpadnie, jest
.
Kill 'Em All (2): Whiplash, Seek & Destroy
Ride the Lightning (5): Ride the Lightning, For Whom the Bell Tolls, Fade to Black, Creeping Death, The Call of Ktulu
Master of Puppets (5): Battery, Master of Puppets, Welcome Home (Sanitarium), Lepper Messiah, Orion
...And Justice for All (2): One, Blackened
Metallica (5): Enter Sandman, Sad but True, Holier than Thou, Whenever I May Roam, Nothing Else Matters
Load (1): King Nothing
Reload (1): Fuel
S&M (1): No Leaf Clover
St. Anger (0)
Death Magnetic (0)
Hardwired... to Self-Destruct (0)
72 Seasons (6): Lux Eterna, 72 Seasons, If Darkness Had a Son, Too Far Gone?, Shadows Follow, Inamorata
Daje to nam 28 kawałków. Ostatnio grają po 15 na gig, więc łącznie powinno być 30 tytułów. Patrząc na tegoroczne sety, ostatnie 2 miejsca powinno zająć coś z grupy: Hit the Lights, Moth Into Flame, The Day that Never Comes, Harvester of Sorrow, The Unforgiven. Strzelam, że zagrają z tego coś z dwójki Moth Into Flame/Hit the Lights, a ostatnie miejsce zajmie jakaś niespodzianka, niewymieniona powyżej. Może coś, co już grali niedawno (jakiś Breadfan albo I Dissapear), albo w ogóle dostaniemy jakiś tour debut, choć skoro Lars nawet w Kopenhadze nie zdecydował się na zagranie jakiegoś rarytasa, to w Warszawie nie liczę za bardzo na takowy, aczkolwiek w przypadku tego zespołu zawsze jakaś tam minimalna szansa, że jakieś The Frayed Ends of Sanity albo inny Fixxxer wpadnie, jest