Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
ja pare dni temu zapłaciłem za płyte na dwa dni 862pln na ticketmaster, no i niby sie ciesze bo taniej ale to nadal 430zl za dzien, wiec entuzjazm opadł już dawnoza 934 pln dzisiaj dwudniowy na ticketmasterze śmigał - cena już niewiele wyższa od tej z Amsterdamu
Szkoda, że nie można "pobrać" biletu by był dostępny offline w aplikacji. Mam nadzieję, że tam przy Narodowym nie ma problemu z zasięgiem...ja pare dni temu zapłaciłem za płyte na dwa dni 862pln na ticketmaster, no i niby sie ciesze bo taniej ale to nadal 430zl za dzien, wiec entuzjazm opadł już dawnoza 934 pln dzisiaj dwudniowy na ticketmasterze śmigał - cena już niewiele wyższa od tej z Amsterdamudwie L'ki w losowaniu tez sie przyczyniły do tego
![]()
Jutro, podejrzewam, że bedzie mozna przycelować jeszcze taniej bo w dniu koncertu opcja resale juz jest wyłączona.
Ciekawy gig sie szykuje, brak jakicholwiek bagaży, do depozytu przed i po bedzie kolejka az do muzeum narodowego plus skrzetnie ukryta informacja, że skan biletow odbywa sie tylko z aplikacji i nie mozna wejsc na screenshota/zdjecie biletu: https://help.ticketmaster.pl/hc/pl/arti ... wydarzeniu
Az sprawdze sam czy to działa. Juz widze ludzi z wydrukowanymi kodami QR albo zdjęciami biletów z olxa![]()
Appka działa offline, takze bilet wyswietli sie poprawnie nawet jak telefon bedzie w trybie samolotowymSzkoda, że nie można "pobrać" biletu by był dostępny offline w aplikacji. Mam nadzieję, że tam przy Narodowym nie ma problemu z zasięgiem...ja pare dni temu zapłaciłem za płyte na dwa dni 862pln na ticketmaster, no i niby sie ciesze bo taniej ale to nadal 430zl za dzien, wiec entuzjazm opadł już dawnoza 934 pln dzisiaj dwudniowy na ticketmasterze śmigał - cena już niewiele wyższa od tej z Amsterdamudwie L'ki w losowaniu tez sie przyczyniły do tego
![]()
Jutro, podejrzewam, że bedzie mozna przycelować jeszcze taniej bo w dniu koncertu opcja resale juz jest wyłączona.
Ciekawy gig sie szykuje, brak jakicholwiek bagaży, do depozytu przed i po bedzie kolejka az do muzeum narodowego plus skrzetnie ukryta informacja, że skan biletow odbywa sie tylko z aplikacji i nie mozna wejsc na screenshota/zdjecie biletu: https://help.ticketmaster.pl/hc/pl/arti ... wydarzeniu
Az sprawdze sam czy to działa. Juz widze ludzi z wydrukowanymi kodami QR albo zdjęciami biletów z olxa![]()
dziwne u mnie na ios przy włączeniu trybu samolotowego, wyłaczeniu wifi/ transmisji danych zawsze pokazuje bilet, nie musze sie logowacMnie wyskakuje za każdym razem by się zalogować więc bez internetu nie idzie...
Przypadek? Nie sądzę. Ale na wydarzeniu nie zablokowali, więc możecie się domyślać, co tam się dzieje.Pod oficjalną rozpiską wyłączone komentarze.
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: blackcocker i 2 gości