...ale tam tez marco spiewa i nawet ma fajny basIvona pisze: dzis widzialam teledysk Nightwish'a - Wish I Had An Angel , i ta wokalistka faktycznie jakas paszczurna jest
Support - NIGHTWISH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - NIGHTWISH
- likipiki
- -#Lord of the flies

60 minut to dla jednej z głównych gwiazd myślę, że za mało. Ja stawiam, że fini zagrają około 80-90 minutS1MON pisze:stawiam godzineMandrake pisze:Jak myślicie? ile czsu pozwolą im zagrać? ja obstawiam jakieś 90 minut max, choć to jeszcze zalezy w której kolejnosci wejdą na scene.
a tymczasem znów pasowałoby tu posprzątaćjak dla mnie wystarczy
:beer
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Myślę, że zagrają 90 minut, po tyle grają koncerty na tej trasie. Jako support dla mnie bardzo pasują :rocx może to nie AC/DC :] ale mogło być znacznie gorzej :] pozdrawiam
ale na festivalach nie wszystkie kapele grają pełne sety trasowe (Ironi oczywiście grają
), jednak nie wiadomo okaże się
- journeyman
- -#Wrathchild

lubię Nightwisha bardzo, ciesze się że bedą supportem
ale Tarji daję 40 lat [a ma 28
] i Marcowi 666
[a ma ....39
]
Moments wasted, isolated, time escaping, endless sacrifice.
Mam nadzieję, że tak będzie...świnka666 pisze:60 minut to dla jednej z głównych gwiazd myślę, że za mało. Ja stawiam, że fini zagrają około 80-90 minut
A tak w ogóle to nie rozumiem części osób, które tak wjeżdżają na Nightwish... rozumiem, że można nie lubić, ale bez przesady... heh
Może myślą, że są fajni?Madril pisze:A tak w ogóle to nie rozumiem części osób, które tak wjeżdżają na Nightwish... rozumiem, że można nie lubić, ale bez przesady... heh
A co do Nightwisha mam nadzieje na 80 - 90 minut :rocx
90 min im styka potem zapraszamy Maidenow, bo po to przeciez ludzie przyjechali :rocx
ej ziom to jest Festiwal jak twierdzi Mystic, wiec ludzie jada nie tylko na Maidenow, sporo pojedzie na Nightwish a przy okazji zostana na Maiden, tak bylo chociazby na Metallice w '99 kiedy sporo ludzi przyjechalo tylko na Monster Magnetdurszlak pisze:90 min im styka potem zapraszamy Maidenow, bo po to przeciez ludzie przyjechali :rocx
UP THE IRONs
Nieprawda, moje kolezanki np. jada tylko na Nightwisha, nie beda zreszta na pewno w tym odosobnionedurszlak pisze:90 min im styka potem zapraszamy Maidenow, bo po to przeciez ludzie przyjechali :rocx
Każdy zrobi jak uważa. Jak mi muzyka nie bedzie podchodziła wyskoczy się na piwko i już.Man_Of_The_Edge pisze:ja na pewno nie będę skandował nazwy tej marnotyMaiden20 pisze: "NIGHTWISH, NIGHTWISH, NIGHTWISH"... a potem "MAIDEN KLAP KLAP KLAP MAIDEN KLAP KLAP KLAP MAIDEN KLAP KLAP KLAP..."
UP THE IRONS!!!![]()
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

A browar ma byc sprzedawany na sląskim?? Wątpie w to Polska to nie Czechy. U nas ludzie po alkoholu robia sie troszke bardziej "zywiołowi" 
-
janiedembica
- -#Prisoner

we wroclawiu 28 listopada moges kupic praktycznie co chciales , a piwno na pewno
P
...ale np. na mecie zdaje sie piwa nie bylo tylko colajaniedembica pisze:we wroclawiu 28 listopada moges kupic praktycznie co chciales , a piwno na pewnoP
to byla najdrozsza cola w moim zyciu :S1MON pisze:...ale np. na mecie zdaje sie piwa nie bylo tylko colajaniedembica pisze:we wroclawiu 28 listopada moges kupic praktycznie co chciales , a piwno na pewnoP
a to bedzie ten sam stadion
mysle ze z przemycenie piwka czy dwoch nie bedzie wiekszych problemow :beer
mnie tam piwo nie jest na koncercie najbardziej niezbedne, wazne zeby bylo cokolwiek mokrego i taniego
a nie tak jak w Spodku oranzadka 3,50 za kubek 
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

To chyba nie bylesna Mecie. Ochrona przetrzepała wszystkich jak leci,ale było ok bo te piwka które wyciagneli z plecaków rzucali tłumowi oczekującemu na wejscie.white pisze: mysle ze z przemycenie piwka czy dwoch nie bedzie wiekszych problemow :beer
Tylko, że Meta była pod szyldem Odyssey, a sam organizator tez coś ustala. Nie wiem do czyich kompetencji należy zapewnienie napojów do organizatora czy zarządu stadionu, ale chyba sprzedaż lub nie piwa leży w gestii Mystic, a ono pozwala na sprzedaż w/w trunku.
ŁEEEEEEEEeeeeeeeeee ... ja tam nie lubię nightwish'a i jestem zawiedziony, że akurat oni wystąpią
(( , ale z drugiej strony będzie na czym zjeść kanapki.
na Mysticu był browarek :beer oby znów się pojawił, bo trzeba zaczerpnąć sił na DragonForce