Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Zuch!W sumie... czy trzymam od 2019 bilety na Van der Graaf Generator? Bo "przełożone", nie "odwołane "? M-m...może xD
Brawo, zagadka rozwiązana.PRZEŁOŻONA jest dla tych co zastanawiali się "co jeszcze mogą zrobić dla organizatora", żeby nie występowali o zwrot kasy, bo "impreza kiedyś się odbędzie"![]()
Ja mam bilety na Sons of Apollo w Bydgoszczy. Chyba w 2021W sumie... czy trzymam od 2019 bilety na Van der Graaf Generator? Bo "przełożone", nie "odwołane "? M-m...może xD
Odkopuje i ponawiam się z pytankiem - czy jest tu ktoś kto kupił bilet nie przez Eventim, a dostał zwrot? Ponoć są problemy.Dostałem sygnał, że ponoć EKOBilet nie zwraca pieniędzy za bilety, ktoś jest w stanie potwierdzić?
Zamawialiście przez ekobilet? Z tego co do mnie dotarło tam jest kłopot ze zwrotem, bo oni chyba wszystkie środki przekazali do organizatora i chyba sami nie odzyskali...Niestety nie otrzymałem zwrotu pieniędzy i nie słyszałem żeby ktoś ze znajomych też otrzymał.
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości