"chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę"
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Piotr Lange pisze: ↑ndz cze 23, 2024 1:25 pm Na Słoweńskim Ticketalarmie pojawili się Maideni, jak sądzę tym razem trasa 2025 może być ogłoszona dość szybko.
No jest jest
Tym bardziej jak szumi nasze forum
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Czemu nie ma na co? Ja liczę na to, że zagrają trasę na 50 lecie, znane utwory i parę zaskoczeń. Na dodatek oprawa powinna być ba miarę wydarzenia, przynajmniej rąk sugeruje Daily Mirror. Tylko nie chcę ich na PGE. Chorzów byłby idealny, 20 lat po pierwszym koncercie.Budziol pisze: ↑ndz lip 07, 2024 9:29 pmPiotr Lange pisze: ↑ndz cze 23, 2024 1:25 pm Na Słoweńskim Ticketalarmie pojawili się Maideni, jak sądzę tym razem trasa 2025 może być ogłoszona dość szybko.
No jest jestmoze późny wrzesień/październik coś ogłoszą
![]()
Tym bardziej jak szumi nasze forum, ze trasa nie bedzie albumowa tylko 50th to nie ma na co czekać
![]()
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Przestań Ralf z tym Daily Mirror, Twoje własne domysły są więcej warte.
-
Deleted User 5490
Idealne to byłoby kilka hal w Polsce. Wsadź se Piotrze w dupę ten swój Chorzów i Stadion Śląski. Bezsensowne mrzonki sentymentalnej pierdoły.
Tam na pewno będzie akustyka jak w filharmonii co?.... hehehehe....
Gówno mnie obchodzą rocznice koncertu na jakimś stadionie. Jedyna rocznica jaka mnie obchodzi to 50 lecie. A że masz jakiś sentyment związany z tym dołkiem na Śląsku, obecnie przebudowanym, to se idź tam posiedzieć i polamentować.
Gówno mnie obchodzą rocznice koncertu na jakimś stadionie. Jedyna rocznica jaka mnie obchodzi to 50 lecie. A że masz jakiś sentyment związany z tym dołkiem na Śląsku, obecnie przebudowanym, to se idź tam posiedzieć i polamentować.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Ło matko ale emocje. Na trasę halową nie ma szans, tym bardziej na kilka hal. Trasa ma być podobna do tej z 2022. Oczywiście, że wolałbym Śląski niż PGE.Pierre Dolinski pisze: ↑pn lip 08, 2024 12:23 am Idealne to byłoby kilka hal w Polsce. Wsadź se Piotrze w dupę ten swój Chorzów i Stadion Śląski. Bezsensowne mrzonki sentymentalnej pierdoły.Tam na pewno będzie akustyka jak w filharmonii co?.... hehehehe....
Gówno mnie obchodzą rocznice koncertu na jakimś stadionie. Jedyna rocznica jaka mnie obchodzi to 50 lecie. A że masz jakiś sentyment związany z tym dołkiem na Śląsku, obecnie przebudowanym, to se idź tam posiedzieć i polamentować.![]()
-
Deleted User 8479
No, ale jest też Stadion w Poznaniu, Wrocławiu i gdzieś jeszcze chyba, wybudowali na euro 2012 to niech korzystaja.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

-
Deleted User 5490
E tam emocje. Mój post miał raczej żartobliwy wydźwięk. No bo jak inaczej nazwać propozycję zapakowania w dupę Stadionu Śląskiego.Piotr Lange pisze: ↑pn lip 08, 2024 12:32 amŁo matko ale emocje. Na trasę halową nie ma szans, tym bardziej na kilka hal. Trasa ma być podobna do tej z 2022. Oczywiście, że wolałbym Śląski niż PGE.Pierre Dolinski pisze: ↑pn lip 08, 2024 12:23 am Idealne to byłoby kilka hal w Polsce. Wsadź se Piotrze w dupę ten swój Chorzów i Stadion Śląski. Bezsensowne mrzonki sentymentalnej pierdoły.Tam na pewno będzie akustyka jak w filharmonii co?.... hehehehe....
Gówno mnie obchodzą rocznice koncertu na jakimś stadionie. Jedyna rocznica jaka mnie obchodzi to 50 lecie. A że masz jakiś sentyment związany z tym dołkiem na Śląsku, obecnie przebudowanym, to se idź tam posiedzieć i polamentować.![]()
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Jasne, rozumiem, to tylko luźne dywagacje.Pierre Dolinski pisze: ↑pn lip 08, 2024 12:47 amE tam emocje. Mój post miał raczej żartobliwy wydźwięk. No bo jak inaczej nazwać propozycję zapakowania w dupę Stadionu Śląskiego.Piotr Lange pisze: ↑pn lip 08, 2024 12:32 amŁo matko ale emocje. Na trasę halową nie ma szans, tym bardziej na kilka hal. Trasa ma być podobna do tej z 2022. Oczywiście, że wolałbym Śląski niż PGE.Pierre Dolinski pisze: ↑pn lip 08, 2024 12:23 am Idealne to byłoby kilka hal w Polsce. Wsadź se Piotrze w dupę ten swój Chorzów i Stadion Śląski. Bezsensowne mrzonki sentymentalnej pierdoły.Tam na pewno będzie akustyka jak w filharmonii co?.... hehehehe....
-
Deleted User 5490
Ja nie chciałbym ani jednego ani drugiego. Wolałbym hale. A na co są szanse na co nie ma? Czas pokaże.
-
Deleted User 8263
Trasa bedzie stadiony + festy, więc gig w Polsce 100% stadion i imo narodowy.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Nie ma na co czekać tylko ogłaszać trasę na 2025Piotr Lange pisze: ↑ndz lip 07, 2024 10:58 pmCzemu nie ma na co? Ja liczę na to, że zagrają trasę na 50 lecie, znane utwory i parę zaskoczeń. Na dodatek oprawa powinna być ba miarę wydarzenia, przynajmniej rąk sugeruje Daily Mirror. Tylko nie chcę ich na PGE. Chorzów byłby idealny, 20 lat po pierwszym koncercie.Budziol pisze: ↑ndz lip 07, 2024 9:29 pmPiotr Lange pisze: ↑ndz cze 23, 2024 1:25 pm Na Słoweńskim Ticketalarmie pojawili się Maideni, jak sądzę tym razem trasa 2025 może być ogłoszona dość szybko.
No jest jestmoze późny wrzesień/październik coś ogłoszą
![]()
Tym bardziej jak szumi nasze forum, ze trasa nie bedzie albumowa tylko 50th to nie ma na co czekać
![]()
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Myślę, że w tym roku pierwsze koncerty ogłoszą nieco wcześniej niż zazwyczaj, np. przełom sierpnia i września.
-
Deleted User 8263
Jest na co czekać - na duże festy, których IM będzie headem.Budziol pisze: ↑pn lip 08, 2024 5:49 amNie ma na co czekać tylko ogłaszać trasę na 2025Piotr Lange pisze: ↑ndz lip 07, 2024 10:58 pmCzemu nie ma na co? Ja liczę na to, że zagrają trasę na 50 lecie, znane utwory i parę zaskoczeń. Na dodatek oprawa powinna być ba miarę wydarzenia, przynajmniej rąk sugeruje Daily Mirror. Tylko nie chcę ich na PGE. Chorzów byłby idealny, 20 lat po pierwszym koncercie.![]()
Myślę, że organizator czy zespół wybiorą sprawdzony Narodowy, tym bardziej, że sam zespół dał dobry feedback o tym konkretnym gigu z 2022.
Ogłoszenie we wrześniu (w trakcie trwającej trasy) z terminem na czerwiec/lipiec to potencjalny sold out, gdy w nazwie trasie będzie 50 years.
Ps. Skoro trasa stadionowa, to prosi się w końcu stadionowa scena
Ogłoszenie we wrześniu (w trakcie trwającej trasy) z terminem na czerwiec/lipiec to potencjalny sold out, gdy w nazwie trasie będzie 50 years.
Ps. Skoro trasa stadionowa, to prosi się w końcu stadionowa scena