Podobało, dużo fantów wpadło. Troche za cicho solówki na pierwszym koncercie. Był w jakimś muzeum w sobotęDajcie znac, czy się Maxowi podobało.

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Podobało, dużo fantów wpadło. Troche za cicho solówki na pierwszym koncercie. Był w jakimś muzeum w sobotęDajcie znac, czy się Maxowi podobało.
Jakbym miał 12 lat to może by mi się podobało. Ale, że już jestem trochę starszy, to kategorycznie stwierdzam - straszne gówno.A już myślałem że to Ty zakombinowałeś... Fuckin' deść! Jeszcze trafiła mi się cała rodzinka jarających latino kurew! INK spoko muzycznie, ale imidżowy crossover Hitmana z Hostelem bardzo niesmaczny.
Zazwyczaj piszę o najlepszych i najgorszych piosenkach, ale tym razem jakoś tak mi się wzięło na opisywanie każdej. Nie wiem, jakoś czułem, że tak właśnie ma być XDBardzo fajna relacja, fajnie, ze Ci się podobalo. I jesteś jedyną osobą, która jak pisze relacje z koncertu, to pisze o każdym kawałku po kolei (poza mną xD) tak więc to bardzo na plus. :d
Poza tym że podobało mu się, złapał fanty, był w muzeum i ciche solówki to kazał Ci się pierdolić w związku z piłkami.Dajcie znac, czy się Maxowi podobało.
No zrównać czytanie forum z innymi głupotami to zasługuje na przywrócenie poprzedniej rangiczytania forum czy innych głupot.
Jakbyś mnie nie znał. W tej o piłkach na Seek rzecz jasna.W której linijce kazał mi sie pierdolic...
Uuu... po bandzieNo zrównać czytanie forum z innymi głupotami to zasługuje na przywrócenie poprzedniej rangiczytania forum czy innych głupot.![]()
Świeżak na umowie o dzieło dostał zjebę. Niektóre foty fajne. Het z cygarem.Poprawili seta na oficjalnej, ale plakat nadal pojebali!Z niedzieli też już wjechały foty.
Dla mnie jednak kozak. Również na żywo.Max, spoko relacja, przeczytałem na 3 raty
Jedynie nie zgadzam się, że One to Opus zespołu, do tego nie przepadam za tym numerem na żywo, na płycie - genialny![]()