Widziałem na jednym forum piłkarskim zabawe pt. "Co to za stadion ??"
Chodzi o to, żeby po jednym zdjęciu odgadnąć jaki to stadion. Ja zmodyfikowałem to troche i przystosowałem dla nas. Chodzi tu o to aby po jednym zdjęciu rozpoznac jaki to zespół. Wklejamy tylko jedno zdjęcie i osobba która odgadnie pierwsza ma prawo wkleic kolejne zdjęcie. Zespoły mogą się powtarzac. NIE MOŻNA WCHODZIĆ NA ADRES PODANY NA ZDJĘCIU !!!
Na poczatek taki banał:
Ostatnio zmieniony ndz lut 20, 2005 3:26 pm przez Saymon, łącznie zmieniany 1 raz.
Widze ze kolega poszedł na łatwizne i sprawdził linka . Ale liki chyba nie jest na tyle lekkomyślny zeby ładowac fotke na swój serwer i nazywać ją nazwą zespołu . Przynajmniej ja o takim zespole nie słyszałem
Mareq555 pisze:Widze ze kolega poszedł na łatwizne i sprawdził linka . Ale liki chyba nie jest na tyle lekkomyślny zeby ładowac fotke na swój serwer i nazywać ją nazwą zespołu . Przynajmniej ja o takim zespole nie słyszałem
Właśnie też to zauważyłem A może jest to REM albo hmm Rhapsody ?
kurde, przecież mówię, że ten gość to cały zespół :> więc żadne hamburger, darkthrony i inne takie któe mają więcej niz jednago członka
-- edit ---
w zasadzie to jak by się uprzeć to będzie dwóch członków kapeli. jednak generalnie jest to projekt solowy pewnego pana, któremu jeszcze ktoś pomaga