Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Księga Skarg i wniosków
Nie jestem za usuwaniem jakichkolwiek postów, ewentualnie ich moderacją ale niech sobie zostaną bo to zawsze zapis wycinka forumowej rzeczywistości. Warny niech oczywiście będą, bany tylko w jakichś absolutnie skrajnych przypadkach bo ta społeczność i tak jest za mała na to żeby obrażać się za żeńskie narządy albo ofiary więziennych gwałtów. Niektórzy się sami kasują a autentycznie nowych twarzy jakoś szczególnie nie przybywa.
I tak to się właśnie kręci, bo liczba naprawdę aktywnych userów jest mniejsza niż kiedyś, więc można prawie wszystko ad personam, bo w kupie siła. Poszczekają, rozda się warny, usunie pato-content, i od nowa
Shedao wczoraj w punkt napisał - obecność niektórych tutaj nadal to totalna anomalia.
Sardi, albo mi się coś upierdoliło w głowie w nocy, albo usunąłeś posta, którym przypominałeś mi, żebym się odniósł.
Faktycznie, miałem zbastować, ale mogę tylko napisać, że można z kogoś szydzić w stylu gumby'ego - prześmiewczo, ale z zachowaniem granic, albo zabłysnąć inaczej Sorry, nie będę zgadywał, co podmiot liryczny miał na myśli i którą definicję tego słowa wybrał- czy tę starszą, czy może jakieś nowsze. Ja znam jedną, zgadnij którą - tak, tę, o której i tak większość od razu pomyśli, Ty też. Pomijając to, jest to zwyczajnie obrzydliwe i bardzo, bardzo niskie - tak bardzo w stylu użytkownika, którego od lat nie powinno tutaj być, z perm-banem. O Twojej reakcji, jako Moda, myślę to samo co kilka dni temu - była chujowa. Możemy se dokończyć na pw, nie będę tutaj już o tym pisał i dawał więcej atencji Twojemu ziomeczkowi. Kwestia czasu, kiedy znów będzie wyzywał mnie czy kogoś innego, będzie na to czas
Faktycznie, miałem zbastować, ale mogę tylko napisać, że można z kogoś szydzić w stylu gumby'ego - prześmiewczo, ale z zachowaniem granic, albo zabłysnąć inaczej Sorry, nie będę zgadywał, co podmiot liryczny miał na myśli i którą definicję tego słowa wybrał- czy tę starszą, czy może jakieś nowsze. Ja znam jedną, zgadnij którą - tak, tę, o której i tak większość od razu pomyśli, Ty też. Pomijając to, jest to zwyczajnie obrzydliwe i bardzo, bardzo niskie - tak bardzo w stylu użytkownika, którego od lat nie powinno tutaj być, z perm-banem. O Twojej reakcji, jako Moda, myślę to samo co kilka dni temu - była chujowa. Możemy se dokończyć na pw, nie będę tutaj już o tym pisał i dawał więcej atencji Twojemu ziomeczkowi. Kwestia czasu, kiedy znów będzie wyzywał mnie czy kogoś innego, będzie na to czas
-
Deleted User 8263
Przeciez ty i szedao jesteście niespelna rozumu. Wywolujecie klotnie, prowokujecie do inby, a potem placzecie o bana dla mnie. XD
^ Ofiara Internetowych Stalkerów xD 
-
Deleted User 8263
No nie ofiara, bo ja się na was nie skarze ani nie postuluje o bana, to wy zawsze jesteście dotknieci nie ja xD
Ci wszyscy, którzy tutaj przez lata wyhodowali do ciebie większą czy mniejszą niechęć, aktywni
i nieaktywni. Ci, którzy specjalnie zakładali multikonta, żebyś otrzymał najbardziej prestiżową nagrodę Gali, rok w rok - to wszystko chamska i złośliwa zmowa. Kogoś trzeba wybrać, i tobie się dostało, biedaku

i nieaktywni. Ci, którzy specjalnie zakładali multikonta, żebyś otrzymał najbardziej prestiżową nagrodę Gali, rok w rok - to wszystko chamska i złośliwa zmowa. Kogoś trzeba wybrać, i tobie się dostało, biedaku
-
Deleted User 8263
Dobra nie zesraj się.
Konkluzja jest taka, że wywolujesz gownoburze, wolasz mnie do obrzucania blotem, ja zaproszenie przyjmuje i potem lecisz z placzem.
Konkluzja jest taka, że wywolujesz gownoburze, wolasz mnie do obrzucania blotem, ja zaproszenie przyjmuje i potem lecisz z placzem.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Kurczę, a do kolejnej edycji jeszcze 5 miesięcy...

Admin pozdrawia z wakacji. Proszę być grzecznie, żeby mi YMT nie zawracali głowy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

A tak na krakusów narzeka
udanego urlopu, JMA!
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Czy te wakacje nie trwają zbyt długo już? Ostatnia aktywność 5 sierpnia...
www.MetalSide.pl
Chłop odmłodnieje przez ten czas o 10 lat, psychicznie 
- blackcocker
- -#Moderator

Dajcie mu spokój 
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- johnny_o
Właśnie... Daj chłopu odpocząć, bo zasłużył jak mało kto. I zamiast cieszyć się z odrobiny luzu to tęsknisz za zamordyzmem, dziwnyś!
gumbyy to pupil Admina, musi tak pisać 
- johnny_o
No tak, ranga chyba nie jest dożywotnia 
No nie jest i jednym ruchem JM A może ją wykasować
Ja po prostu się martwię, bo taki długi urlop to jakaś anomalia przecież
www.MetalSide.pl
gumbyy - Prawa Ręka Admina.