Ale o co ci chodzi?Piotr Lange pisze: ↑śr sie 07, 2024 9:33 pmNa prawdę mówienie, że IM i Metal to śmieszna muzyka jest takie fajne?
Maiden on tour 2025 - spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden on tour 2025 - spekulacje, marzenia, urojenia
Czym się różni ewentualne mówienie o metalu w taki sposób od np. besztania fanów Taylor Swift??? 
Pelna zgoda z nugzem w tym przypadku. Wielkie oburzenie że typ którego nawet nie lubicie uznał muzyke która lubi i ceni i mówi z sentymentem za śmieszna. Proszę was, ile wy macie lat
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
A co mnie obchodzi co ktoś sądzi o IM? Mam na to wywalone. Jak jakiś typek będzie pochlebnie mówił o zespole, to płyty będą mi się bardziej podobały?
Czy co? Zlejcie typa, jego opinie i tyle 
ps.
podpowiem, że miliony ludzi na całym świecie uznaje muzykę IM za szajs... żyjcie z tym

ps.
podpowiem, że miliony ludzi na całym świecie uznaje muzykę IM za szajs... żyjcie z tym
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Zasadniczo mam wyjebane na to co sądzi Zalewski o Maiden. Może ich uwielbiać, może z nich się śmiać, może mieć ich w dupie, może ich obgadywać.
Faktem jest, że Maideni osiągnęli więcej i więcej zrobili dla rocka od niego i nie sądzę, żeby pomimo tego, że jest młodszy i ma więcej czasu w tym życiu, żeby to kiedykolwiek nadgonił. Prochu nie wymyśli, trochę se pośpiewa na lokalnym, krajowym rynku. Na zachodzie kariery nie zrobi, bo takich Zalewskich są setki. Dla mnie jego muzyka jest na jeden raz. Posłucham i do tego nigdy nie wrócę. Nie mam ani jednej jego płyty i raczej nigdy nie kupię, bo facet zwisa mi kalafiorem. Kompletnie. Prędzej posłucham Senjutsu, nawet jeśli będzie to groziło zaparciem, niż kupię płytę Zalewskiego, albo pójdę na jego koncert.
Faktem jest, że Maideni osiągnęli więcej i więcej zrobili dla rocka od niego i nie sądzę, żeby pomimo tego, że jest młodszy i ma więcej czasu w tym życiu, żeby to kiedykolwiek nadgonił. Prochu nie wymyśli, trochę se pośpiewa na lokalnym, krajowym rynku. Na zachodzie kariery nie zrobi, bo takich Zalewskich są setki. Dla mnie jego muzyka jest na jeden raz. Posłucham i do tego nigdy nie wrócę. Nie mam ani jednej jego płyty i raczej nigdy nie kupię, bo facet zwisa mi kalafiorem. Kompletnie. Prędzej posłucham Senjutsu, nawet jeśli będzie to groziło zaparciem, niż kupię płytę Zalewskiego, albo pójdę na jego koncert.
Głupia ludzka ciekawość szepcze mi, żebym poczytał oburzenie odklejonych dajhardów wypowiedzią Zalewa, ale na szczęście nie mam czasu na farmazony, plus chęci 
Redaktor Grzywka - w punkt
Redaktor Grzywka - w punkt
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Dokładnie tak, w zasadzie cały Metal uznają za niezrozumiały szajs, antymuzykę, oprócz tego są miliony, które ten szajs kochają. I tak ma być.gumbyy pisze: ↑czw sie 08, 2024 11:05 pm A co mnie obchodzi co ktoś sądzi o IM? Mam na to wywalone. Jak jakiś typek będzie pochlebnie mówił o zespole, to płyty będą mi się bardziej podobały?Czy co? Zlejcie typa, jego opinie i tyle
ps.
podpowiem, że miliony ludzi na całym świecie uznaje muzykę IM za szajs... żyjcie z tym![]()
![]()
Czyli tak jak z Taylor Swift
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
A ja dalej współczuję ludziom w Austrii. Tyle we mnie empatii do prześladowanych 
W sumie też se machnę seta z fusów, tylko w odpowiednim wątku.
1. The Wicker Man
2. 23:58
3. Wrathchild
4. The Writing on the Walk
5. The Trooper
6. Brave New World
7. Powerslave
8. Rime of the Ancient Mariner
9. Coming Home
10. Man on the Edge
11. Fear of the Dark
12. Iron Maiden
------------------------------------
13. The Number of the Beast
14. The Evil That Men Do
15. Running Free
Nie wierzę w koncept 1 album - 1 utwór i sądzę, że to byłby przepis na katastrofę.
1. The Wicker Man
2. 23:58
3. Wrathchild
4. The Writing on the Walk
5. The Trooper
6. Brave New World
7. Powerslave
8. Rime of the Ancient Mariner
9. Coming Home
10. Man on the Edge
11. Fear of the Dark
12. Iron Maiden
------------------------------------
13. The Number of the Beast
14. The Evil That Men Do
15. Running Free
Nie wierzę w koncept 1 album - 1 utwór i sądzę, że to byłby przepis na katastrofę.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Bardzo fajny set, ja bym się ucieszył!
Kiedy mogą ogłosić trasę Maiden na 2025 na Europę?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ciesz się z każdego innego niż poprzednia trasa
Cóż, tego nie pojmuję 
A ja nie... wszystko już było, wszystko słyszałem (nie raz w wiekszości) na różnych trasach... zero zaskoczenia, czy niespodzianki.
www.MetalSide.pl
Osobiście nie nastawiam się na żadne szczególne niespodzianki na tej trasie. Jak się trafią, to spoko. Ale nie mam jakichś wygórowanych oczekiwań. To, co najważniejsze (SiT) dostałem w zeszłym roku.
Mam tak samo... bez cisnienia co zagrają. Zrobię 1, albo ew. 2 koncerty i tyle.
www.MetalSide.pl
Jak wyżej - nie wiem, dlaczego miałbym żyć tym, co zagrają.
I uzależniać od tego obecność na koncercie
I uzależniać od tego obecność na koncercie
-
Deleted User 5490
No ja zaliczę koncert, lub 2 na sto procent. Tym bardziej, że trasa jubileuszowa i z Senjutsu będzie najwyżej 1 kawałek.