Metallica

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

nugz
SMERF MARUDA

Re: Metallica

Post autor: nugz »

Taka jest narracja PRAWDZIWYCH FANÓW... :)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Płyta SZTOS... od A do Z.
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Jeśli na początku 90's spędziłeś w studiu prawie rok i wydałeś ponad bańkę zielonych, to lepiej żeby produkt finalny był przynajmniej dobry ;)
Ostatnio zmieniony wt sie 13, 2024 7:46 am przez nugz, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

I dobrze się sprzedał, nie to co Maiden ;)
nugz
SMERF MARUDA

Maiden sprzedażowo przy BA w CZARNEJ dupie! ;) Jeszcze raz powtórzę - sprzedawczyki! :)
nugz
SMERF MARUDA

Re: Wywiady i newsy

Chce ktoś Żelazną Kurtynę Kato 87, po promocyjnej cenie dla Sanktu - 5K? ;)
Mógłbym rozważyć tę opcję ;)
nugz
SMERF MARUDA

Wow, ten Tribute dla Cliffa jest naprawdę dojebany, masa contentu. Musze któregoś dnia posłuchać tych wywiadów z Newstedem, SDG, czy Ellefsonem.
Piterus
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Piterus »

Sącze 8 piwko , przeglądam forum i może parę słów o black albumie . Wiem wiem gówniaki nie znają klimatu tych lat . Meta przed wydaniem tego albumu nie była niczym nadzwyczajnym . Prawdę mówiąc częściej bawiliśmy się przy kawałkach Testament . I Jak czytam teraz że skończyli się na tym czy na tamtym to krew mnie zalewa . Ten cudowny album odmienił postrzeganie metalowca jako obesranego dziada nad stawkiem w Jarocinie . Bawiłem się tam i nikt nie wspominał o Justice , master .Klasyfikowanie płyt zaczeło się póżniej .No i teraz czy wolimy być w pierdolonym stawie czy na salonach
Piterus
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Piterus »

:D Dat proszę sie nie czepiać bo mogłem cos przekręcić :D :D
nugz
SMERF MARUDA

Fajna rozkmina :)
Do Justice peak osiągnęli na MTV, BA wyjebał drzwi z buta na wszystkich salonach. Rozgłośnie radiowe zeszczały się od Sandmana. Pomyśleć, że Holier był szykowany na pierwszego singla. Lars miał nosa :)
nugz
SMERF MARUDA

Kirk i Rob gościnnie ujadali na klubowce coverbandu Pantery podczas Walk ;)
Deleted User 626

Re: Wywiady i newsy

Post autor: Deleted User 626 »

nugz pisze: śr sie 14, 2024 3:15 pm Chce ktoś Żelazną Kurtynę Kato 87, po promocyjnej cenie dla Sanktu - 5K? ;)
Mógłbym rozważyć tę opcję ;)
Wezmę za 120p.
nugz
SMERF MARUDA

W piątek chłop zmarł w SP, masakra :/
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Straszne, RIP. Pożegnanie ze strony zespołu bardzo poruszające, no i chłop rzeczywiście zmarł robiąc to co kocha. I aż dziwne że słyszymy o takim przypadku dopiero teraz, po iluśset koncertach. Upał, tłok, brak płynów i emocje to przecież prosty przepis na zawał czy wylew.
nugz
SMERF MARUDA

Ja się naprawdę wystraszyłem o życie w 2018 na Maiden, było bardzo trudno. Nigdy bym nie przypuszczał, że to będzie akurat tamten gig, a przerabiałem różne akcje.

PIERDOLONE POLSKIE BYDŁO.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

nugz pisze: czw sie 29, 2024 10:33 am Ja się naprawdę wystraszyłem o życie w 2018 na Maiden, było bardzo trudno. Nigdy bym nie przypuszczał, że to będzie akurat tamten gig, a przerabiałem różne akcje.

Karków, tam zazwyczaj jest ciężko :wink:

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

pz pisze: czw sie 29, 2024 10:36 am
nugz pisze: czw sie 29, 2024 10:33 am Ja się naprawdę wystraszyłem o życie w 2018 na Maiden, było bardzo trudno. Nigdy bym nie przypuszczał, że to będzie akurat tamten gig, a przerabiałem różne akcje.

Karków, tam zazwyczaj jest ciężko :wink:
Wszędzie w PL jest walka o życie
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Ja nie kumam tej walki. Po co to komu? Jesteś w 3 rzędzie, bo inni przyszli wcześniej to tam zostajesz. Tak samo jak jesteś 10 min przed gigiem.

A u nas czasami to ludzie rozumu nie mają. Stoi taki w 2 rzędzie i w czasie koncertu będzie rył do pierwszego. Nie raz i nie dwa odwracałem się do takiego typa (on najczęściej po %) i pytałem po co to robi. Przecież nie wbije się jak na barierce nie ma miejsca. Czasami jarzyli, czasami pchali się na bok i tam próbowali dalej. Kilka razy bez filmu dalej rył. No to wtedy ostateczne ostrzeżenie, a jak nie pomagał lo to niestety łokcie w ruch. Też dużo cwaniaczków jest co przychodzą na 5 min przed gigiem i na chama prują do przodu nie patrząc kto przed nimi stoi.

Choć mam wrażenie, że w ostatnich latach ciut mniej tego jest niż kiedyś.
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Jebać polską publiczność, z każdym rokiem mogę mówić to z coraz większą pewnością. Aczkolwiek mam wrażenie, że po pandemii trochę zluzowała. 2018 to chyba był jakiś peak.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
nugz
SMERF MARUDA

Nigdy się tak nie umęczyłem jak wtedy. Slayery, DTA, czy Machine Head, na przodach - nic mnie tak nie wkurwiło jak bydło w Tauronie drugiego dnia.
ODPOWIEDZ