Steve Harris - British Lion
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Steve Harris - British Lion
Czy znalazł ktoś może w miarę dobre wersje dwóch nowych kawałków?
Gra tylko jeden nowy i jest to ten sam utwór, który grał już na poprzedniej trasie.
Już szukałem.
Dwa nowe, tzn. nie znajdujące się na krążkach studyjnych. Przy czym pierwszy z nich był grany chyba od 2 lat, a drugi doszedł od zimowego tour UK na pocz. 2024 - odpowiednio “Wasteland” oraz “2000 Years” (roboczy tytuł “Ja jem!”)
M.
Dokładnie o te mi chodzi. Fajne numery ale szukam dobre wersji. Pewnie znajdą się na trzecim LP
Nowa trasa British Lion. Kupiłem bilet do Lądka. 
Zobaczenie Harrisa w Cart & Horses, kolebce IRON MAIDEN, od lat było moim marzeniem
https://britishlionuk.com/tour/
Zobaczenie Harrisa w Cart & Horses, kolebce IRON MAIDEN, od lat było moim marzeniem
https://britishlionuk.com/tour/
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
Sztos! Widzę że mała rezydencja się szykuje. Do Londynu się nie wybieram, ale Warszawą 1. sierpnia bym nie pogardził.
No przecież nie będzie żadnej Wawy 1. sierpnia. Kuźwa no! Jestem wkurzony. Liczyłem na Budapeszt, Pragę i Wawę, ale widocznie Harris nie zaryzykuje Simona na dwóch frontach. Trasa ogłoszona i lipa. Ze 3 daty na normalnym kontynencie, po Maiden, potem powtórka Hiszpanii i Portugalii w miejscach jakie odwiedzili w 2022, 2023 i 2024. A potem późnojesienna tułaczka po szarych zakamarkach Anglii. No zajebiste tournee.
M.
M.
No na to wygląda i wielka szkoda, bo już się przyzwyczaiłem do BL dzień przed Maiden i liczyłem na powtórkę w tym roku.
Doszedł nowy kawałek do setlisty - "Paradise".
Na kartce przyklejonej do podłogi mieli jeszcze "Resistance" na pierwszej pozycji, ale to chyba jakaś ściema, bo otworzyli tym co zawsze.
M.
Na kartce przyklejonej do podłogi mieli jeszcze "Resistance" na pierwszej pozycji, ale to chyba jakaś ściema, bo otworzyli tym co zawsze.
M.
w ogole szacun dla Harrisa, że dzień po Narodowym ruszył w trasę z BL. Dla Simona też 
Oby trzeci LP się ukazał jak najszybciej...
W dzień wolny Stefan pyknął meczyk pełne 90 minut, następnego dnia Maiden, lot do UK zaraz po koncercie i potem 3 dni bez przerwy Lion - UK, Holandia, Niemcy... Fakt, obaj w dobrej formie fizycznej i humoru na twarzach w Eindhoven też nie brakowało.
O trzeci LP nie śmiałem pytać wprost, bo nie lubię wyciągać tajemnic albo powodować, że ktoś musi kłamać lub odmawiać... Gdzieś tam, przy okazji, zasugerowałem niecierpliwe czekanie na ten trzeci, że to już chyba niedługo, to odpowiedź była "probably some day", no to sami widzicie
M.
O trzeci LP nie śmiałem pytać wprost, bo nie lubię wyciągać tajemnic albo powodować, że ktoś musi kłamać lub odmawiać... Gdzieś tam, przy okazji, zasugerowałem niecierpliwe czekanie na ten trzeci, że to już chyba niedługo, to odpowiedź była "probably some day", no to sami widzicie
M.