Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania
Serio mają taki status w UK? Nawet gdyby mi lokalnie grali, pewnie bym się nie wybrał 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Nawet z tą wiedzą nie zgłębię ich katalogu. I couldn't care less 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Dzięki za informację. Myślę że to, że cię nie obchodzi, jest dla wielu tutaj ważne 
Oby wiadomość dotarła do UK 
- Sun Quench
- -#Trooper

Zdecydowanie dotarła, na każdy z koncertów kolejka po jakieś 300 tysięcy chętnych na Ticketmaster i bardzo wolno się to rusza, patrząc na grafik pewnie dojdą jeszcze inne daty, tak z ciekawości sprawdziłem żeby ewentualnie kupić ze cztery bilety i potem odsprzedać no ale wygląda na to że nic z tego
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
W międzyczasie doszły jeszcze trzy daty, we wcześniej ogłoszonych miastach. Ceny bardzo spoko, myślałem że będą ze dwukrotnie wyższe. Prawie wszystkie bilety poszły w pre-sale, niezłe jaja z tym były. Najszybciej zszedł Cardiff, czyli pierwsze dwa gigi na trasie i jak się okazało jedyne dla mnie do zrobienia od strony logistycznej. Dużo lżej mi się na serduszku zrobiło gdy pomyślałem o lotach i zakwaterowaniu... Zostaje wyczekiwać dat na kontynencie.
Przy takim zainteresowaniu i potrzebie zarobienia siana to trasa w Europie kontynentalnej to tylko kwestia czasu. Tyle, że to pewnie juz 2026 - festiwale obskoczą.
https://www.last.fm/user/kamooo
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Fest Festival wraca xDDD
-
Deleted User 7586
I to wraca dokładnie w tych samych dniach co nowy Bitter Sweet Festival w Poznaniu, który ma zastąpić Fest Festival. Będzie ciekawie i coś czuję, że śmiesznie :-)))))
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

I ten sam szef co przy poprzednich edycjach.
-
Deleted User 7586
- Saimon1995
- -#Moderator

A najlepsze, zapewne, dopiero przed nami.
Coldplay w przyszłym roku w Europie tylko w UK, tak że jeden z potencjalnych koncertów w Studni Narodowej na 2025 można wykreślić z listy. Ciekawe, czy z ich ekoświrem, jeszcze będą robili takie trasy stadionowe jak Music of the Spheres, czy stwierdzą "ogłaszamy całą trasę w jednym miejscu, dzięki temu zaoszczędzimy tyle i tyle, a jak wy przylecicie do nas samolotem, to przecież już się nie liczy jako zanieczyszczenie środowiska"
.
Wiadomo, wtedy przecież kto inny zanieczyszcza, a to się nie liczy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie ma ratunku dla tej planety, ktoś musi tym kolesiom to nawinąć 
- johnny_o
Swego czasu Krzyś Marcin źle się ożenił i nawet po rozwodzie mu została sieczka w głowie, czasem niestety tak bywa. Ze szkodą dla muzyki przede wszystkim, bo Coldplay na dwóch pierwszych płytach był zajebisty. Eko-świr w gratisie, rzecz jasna.
Pewnie w The Sphere w Las Vegas jebną ze 20 koncertów. Jak U2.Mr. M pisze: ↑wt wrz 17, 2024 10:48 am Coldplay w przyszłym roku w Europie tylko w UK, tak że jeden z potencjalnych koncertów w Studni Narodowej na 2025 można wykreślić z listy. Ciekawe, czy z ich ekoświrem, jeszcze będą robili takie trasy stadionowe jak Music of the Spheres, czy stwierdzą "ogłaszamy całą trasę w jednym miejscu, dzięki temu zaoszczędzimy tyle i tyle, a jak wy przylecicie do nas samolotem, to przecież już się nie liczy jako zanieczyszczenie środowiska".
https://www.last.fm/user/kamooo
- johnny_o
Sześć razy Wembley i dwa razy Hull, biednie coś.