Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
A mogli zagrać u Jurasa na najpiękniejszym festiwalu świata, zaśpiewaliby im ludzie sto lat na koniec, ale jak widać tylko kasa się liczyNiestety ludzie zawiedzeni bo termin pokrywa się z Polandrockiem![]()
I jeszcze fani organizują się do bojkotu Narodowego. Oj będzie nerwowe liczenie kropek. XDNiestety ludzie zawiedzeni bo termin pokrywa się z Polandrockiem![]()
Haha, ubiegłeś mniedrugi Budapeszt?Graspop może się pojawic 19.06 skoro nie ma gigu w Belgii.
Drugi Dublin?
Drugi Paryz?
Drugi Berlin?
Krus nie od dziś ma własną mapę Europy, idzie się przyzwyczaić2x Wegry?Zaczynam od dwu węgierskich koncertów
Kusi Londyn
Chyba jednak się przełamię i pójdę na Basen Narodowy, skoro 2x w tym roku byłem
A ja bardzo cieszę się, że nie będą u Jurasa. Nie cierpię jego imprez i trudno byłoby mi tam przeżyć bez wkurwu. Liczy się tylko muzyka a nie ta jurasowa reszta w pakiecie.A mogli zagrać u Jurasa na najpiękniejszym festiwalu świata, zaśpiewaliby im ludzie sto lat na koniec, ale jak widać tylko kasa się liczyNiestety ludzie zawiedzeni bo termin pokrywa się z Polandrockiem![]()
Wiadomo, jaja sobie robię z retoryki stereotypowego uczestnika tego festuA ja bardzo cieszę się, że nie będą u Jurasa. Nie cierpię jego imprez i trudno byłoby mi tam przeżyć bez wkurwu. Liczy się tylko muzyka a nie ta jurasowa reszta w pakiecie.A mogli zagrać u Jurasa na najpiękniejszym festiwalu świata, zaśpiewaliby im ludzie sto lat na koniec, ale jak widać tylko kasa się liczyNiestety ludzie zawiedzeni bo termin pokrywa się z Polandrockiem![]()
Już myślałem, że serio piszesz.Wiadomo, jaja sobie robię z retoryki stereotypowego uczestnika tego festuA ja bardzo cieszę się, że nie będą u Jurasa. Nie cierpię jego imprez i trudno byłoby mi tam przeżyć bez wkurwu. Liczy się tylko muzyka a nie ta jurasowa reszta w pakiecie.
A mogli zagrać u Jurasa na najpiękniejszym festiwalu świata, zaśpiewaliby im ludzie sto lat na koniec, ale jak widać tylko kasa się liczy![]()
Nie grają nigdzie na Bałkanach, więc pewnie po prostu się nie opłaca logistyka, jak Dzozef zauważyłGrecy dalej zbanowani za te race![]()
Moim zdaniem będzie dogrywka w Europie, w 2027 roku. Mogą jeszcze zagrać w Chorwacji, Serbii, Estonii, Rumunii, Bułgarii, Turcji, Grecji, Islandii, festiwale w Danii, Szwecji, Francji itd. Coś takiego, jak w 2014 przy Maiden England. Obstawiam, że w 2026 (zgodnie z twierdzeniem Bruce’a) dadzą więcej koncertów, bo około 50.Nie grają nigdzie na Bałkanach, więc pewnie po prostu się nie opłaca logistyka, jak Dzozef zauważyłGrecy dalej zbanowani za te race![]()
Klepnęli drugi termin?Swoją drogą, drugi raz zabukowali Narodowy.
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości