A to jedno wyklucza drugie? Teraz grają Olka, "Celtów" i "Hell on Earth". Jest miejsce i na ROTAM i AtG przecież.Nie ma szans na Alexandra, gdyż będzie Rime![]()
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
A to jedno wyklucza drugie? Teraz grają Olka, "Celtów" i "Hell on Earth". Jest miejsce i na ROTAM i AtG przecież.Nie ma szans na Alexandra, gdyż będzie Rime![]()
Nie wyklucza, ale myślę, że Rime to danie, które nie potrzebuje w secie takiego innego epika. Zauważ, że HoE miało więcej efektów na scenie niż Olek - mam wrażenie, że nie obudowując Olka w jakieś potężne scenografie w zestawieniu z HoE czy HCW - zespół chciał to po prostu "odbębnić" z uwagi na prośby.A to jedno wyklucza drugie? Teraz grają Olka, "Celtów" i "Hell on Earth". Jest miejsce i na ROTAM i AtG przecież.Nie ma szans na Alexandra, gdyż będzie Rime![]()
No jest... "marzenia, urojenia"Czy jest jakiś wyraźny powód waszej pewności zagrania Rime?
A może będzie "SSOTSS"?Nie wyklucza, ale myślę, że Rime to danie, które nie potrzebuje w secie takiego innego epika. Zauważ, że HoE miało więcej efektów na scenie niż Olek - mam wrażenie, że nie obudowując Olka w jakieś potężne scenografie w zestawieniu z HoE czy HCW - zespół chciał to po prostu "odbębnić" z uwagi na prośby.A to jedno wyklucza drugie? Teraz grają Olka, "Celtów" i "Hell on Earth". Jest miejsce i na ROTAM i AtG przecież.Nie ma szans na Alexandra, gdyż będzie Rime![]()
Dickinson gadał, że chce to jeszcze zagrać.Czy jest jakiś wyraźny powód waszej pewności zagrania Rime?
Może nawet by tak było gdyby nie covid. Krotka trasa z Senjutsu calym a potem trasa z SiT.Bruce też gadał, że chcą zagrać całe Senjutsu, także tego...
Trza było tak często nie jeździć
Wersja Kotletowa - Najgorszy set w historii Maiden. Radość dla amerykańskich fanów. Wersja realna na 80/90%
1. Moonchild
2. 2 Minutes To Midnight
3. Wrathchild
4. Evil That Man Do
5 .Phantom of the Opera
6. Run to the Hills
7. Ikar
8. Rime of the Ancient Mariner
9. The Trooper
10. Hallowed By Thy Name
11. Fear of the Dark
12. Iron Maiden
___
13. Bring Your Daughter To The Slaughter
14. Wasted Years
15. Running Free
Przecież tu się wszystko składa na absolutnie najgorszy i najnudniejszy set od czasu Reunion o ile nie w historii Maiden.
Jak miałoby być coś z każdej płyty do FOTD włącznie, to jest to idealna okazja, żeby włączyć do setu Sea of Madness i nie powtarzać kawałków z SiT z obecnej trasy.
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości