Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Na pewno trzeba dobić jakiś % do cen z poprzedniego koncertu.Ciekawe jakie widełki cenowe będą. Liczę po cichu, że płyta nie przekroczy 400 zł
+1Niejasne jest to, że Twoje posty ograniczają się do poinformiwania że nie interesuje cię trasaPozwól, że tobie wytłumaczę - nie każdy jest fanatykiem. Wiem, że trudno to pojąć w twoim świecie, że są różni ludzie i perspektywy, ale nie mam dobrych wieści - tak właśnie jest.
To na chuj piszesz jezu
Nawet gdyby pojawił się tutaj ktoś, kto tylko by hejtował i kazał IM wypierdalać na emeryturę, to Moderacja nie powinna go dotknąć, bo wyraża opinię, własną opinię.
Wiec ja wyraziłem swoją. Czy coś nie jest jasne?
To na chuj piszesz XD
I jakoś udało mu się dobrze nagłośnić te koncerty. A swoją drogą: Coldplay, Depeche Mode i Metallica po trzy wizyty na PGE, Pink i Iron Maiden po 2 razy. Pacz Pan, co z nich za debile, że pchają się na tak chujowy stadionW końcu PGE po ostatniej opinii dźwiękowca Metalliki tylko zyskał propsy, a to jedna
z lepszych rekomendacji![]()
potwierdzam, na Narodowym było spoko w 2022.Na Narodowym w 2022 dźwięk był całkiem znośny. Tragedia to była w 2005 na Śląskim, i w 2016 we Wrocławiu też była kaszana.
Phantom, Killers, zamiast Can I Play - Infinite Dreams, No Prayer lub Bring Your Daughter, To Tame a Land, Akacjowa... Może coś w ten deseńJakoś tak zero emocji u mnie. Na SiT jarałem się z oczywistych względów. A tutaj - się zobaczy. Jak napisał Dżosef - jest potencjał na top kotleciarską setlistę ever![]()
Ty serio jesteś taki głupi? XDPrzecież jeśli komuś nie odpowiada Narodowy, to wystarczy nie jechać, problem?![]()
+1potwierdzam, na Narodowym było spoko w 2022.Na Narodowym w 2022 dźwięk był całkiem znośny. Tragedia to była w 2005 na Śląskim, i w 2016 we Wrocławiu też była kaszana.
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość