Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Na ostatnie LOTB byly etickety o ile dobrze pamietam, ale faktycznie jak siegam pamiecią to zdarzylo mi sie do znajomych wysylac bilet, ale to byly mniejsze gigi stad moje zaskoczenie, szczegolnie jesli chodzi o cene listuAle to standard w Niemczech. Na koncertach sprzedawanych przez największe bileterie (Eventim, Ticketmaster) nie kojarzę żadnych e-ticketów z przeszłości. Na mniejszych trafia się jakaś niemiecka poczta czasem. I standardowo UPS czy DHL do krajów trzeciego świata (jak Polska) 35 euro
Dzięki, no trudno. Niemcy już od lat są zapóźnieni cyfrowo, więc już mnie to nie dziwiZapomniałem dodac, że nie ma eticketów i wysyłka do PL €34.90![]()
![]()
PorażkaAle to standard w Niemczech. Na koncertach sprzedawanych przez największe bileterie (Eventim, Ticketmaster) nie kojarzę żadnych e-ticketów z przeszłości. Na mniejszych trafia się jakaś niemiecka poczta czasem. I standardowo UPS czy DHL do krajów trzeciego świata (jak Polska) 35 euro
Nie do końca, ja na każdy koncert w Niemczech na jakim byłem poza Ghost w Hamburgu normalnie miałem e-ticket. Na tym Ghost to też udało się etap poczty pominąć, można było odebrać w kasieAle to standard w Niemczech. Na koncertach sprzedawanych przez największe bileterie (Eventim, Ticketmaster) nie kojarzę żadnych e-ticketów z przeszłości. Na mniejszych trafia się jakaś niemiecka poczta czasem. I standardowo UPS czy DHL do krajów trzeciego świata (jak Polska) 35 euro
Ale przecież Ty jeździsz na jakieś piwniczne true kapele, a nie na wielkie stadionowe gwiazdy.Nie do końca, ja na każdy koncert w Niemczech na jakim byłem poza Ghost w Hamburgu normalnie miałem e-ticket. Na tym Ghost to też udało się etap poczty pominąć, można było odebrać w kasieAle to standard w Niemczech. Na koncertach sprzedawanych przez największe bileterie (Eventim, Ticketmaster) nie kojarzę żadnych e-ticketów z przeszłości. Na mniejszych trafia się jakaś niemiecka poczta czasem. I standardowo UPS czy DHL do krajów trzeciego świata (jak Polska) 35 euro
Jak dodadzą biało-czerwoną flagę z Eddiem to kupię ;PA kupujesz bilet 1 sierpnia?Ja to tylko Warszawa ;P
Omg xDI tylko na Warszawę, bo po zeszłorocznym Krakowie jesteś nasycony. Ale dużo będzie zależało od setlisty, jeśli chujowa to i stolicę odpuścisz. Emajrajt?
Z Budapesztem miałem sporo problemów. Najpierw nie działał kod, potem nie zagrało z płatnością, a na koniec jak wreszcie się udało jakiś gigant UX wyświetlił mi komunikat o powodzeniu transakcji na czerwono. Cholerni paprykarze.Kurde, w Budapeszcie mam błąd "invalid access code" jak wpisuję kod presalowy
LOL Miałem to samo i też 500 milisekund napięcia nerwów - FCK, nie udało się! - a tam czerwony ptaszek na czerwonym tle, zamiast wszystko na zielono... Jednak powodzenie... Ciekawe czy przy niepowodzeniu jest zielonena koniec jak wreszcie się udało jakiś gigant UX wyświetlił mi komunikat o powodzeniu transakcji na czerwono. Cholerni paprykarze.
Przy niepowodzeniu wysunął mi się pływający komunikat z prawej strony ekranu. Mały i szybko znikający. Białe tło, czarny napis i czerwona ikonka z krzyżykiem.LOL Miałem to samo i też 500 milisekund napięcia nerwów - FCK, nie udało się! - a tam czerwony ptaszek na czerwonym tle, zamiast wszystko na zielono... Jednak powodzenie... Ciekawe czy przy niepowodzeniu jest zielonena koniec jak wreszcie się udało jakiś gigant UX wyświetlił mi komunikat o powodzeniu transakcji na czerwono. Cholerni paprykarze.![]()
M.
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości