Run for Your Lives tour 2025: gdzie jadą Sanktuarianie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Run for your Lives tour 2025: gdzie jadą Sanktuarianie

Postautor: Schizoid » pn wrz 23, 2024 7:24 pm

Ostatnio na JP w Berlinie były do wydrukowania (i trzeba było wydrukować, wyświetlanych nie tolerowali). Teraz zerknąłem i mail mam od Eventima.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller

Awatar użytkownika
Saul
-#Invader
-#Invader

Postautor: Saul » pn wrz 23, 2024 7:29 pm

Ale to standard w Niemczech. Na koncertach sprzedawanych przez największe bileterie (Eventim, Ticketmaster) nie kojarzę żadnych e-ticketów z przeszłości. Na mniejszych trafia się jakaś niemiecka poczta czasem. I standardowo UPS czy DHL do krajów trzeciego świata (jak Polska) 35 euro
Na ostatnie LOTB byly etickety o ile dobrze pamietam, ale faktycznie jak siegam pamiecią to zdarzylo mi sie do znajomych wysylac bilet, ale to byly mniejsze gigi stad moje zaskoczenie, szczegolnie jesli chodzi o cene listu :?

Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: wojteq » pn wrz 23, 2024 7:32 pm

Zapomniałem dodac, że nie ma eticketów i wysyłka do PL €34.90 :shock: :shock:
Dzięki, no trudno. Niemcy już od lat są zapóźnieni cyfrowo, więc już mnie to nie dziwi 8) przebolejemy to, nawet jak z kumplem we dwóch będziemy musieli sie zrzucić na tę przesyłkę.

Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Postautor: Budziol » pn wrz 23, 2024 8:08 pm

Ale to standard w Niemczech. Na koncertach sprzedawanych przez największe bileterie (Eventim, Ticketmaster) nie kojarzę żadnych e-ticketów z przeszłości. Na mniejszych trafia się jakaś niemiecka poczta czasem. I standardowo UPS czy DHL do krajów trzeciego świata (jak Polska) 35 euro
Porażka

Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Postautor: Żelazny » pn wrz 23, 2024 8:10 pm

Nie do końca, ja na każdy koncert w Niemczech na jakim byłem poza Ghost w Hamburgu normalnie miałem e-ticket. Na tym Ghost to też udało się etap poczty pominąć, można było odebrać w kasie
Forum internetowe to poważna sprawa.

Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Nomad
-#Nomad

Postautor: Shedao Shai » pn wrz 23, 2024 8:27 pm

Jak nie chcecie płacić 35 euro za dostawę, to polecam kupować nie przez Eventim, a przez Dodo Tickets, którzy wyślą Wam bilet pocztą za znacznie mniejsze pieniądze. Chociaż nie wiadomo jeszcze, czy będą mieli bilety na IM w ofercie - zobaczymy jak wejdą do sprzedaży. Ale jak ktoś chciałby oszczędzić, to warto sobie przed kupnem sprawdzić.

pz
-#Administrator
-#Administrator

Postautor: pz » pn wrz 23, 2024 8:29 pm

Nie do końca, ja na każdy koncert w Niemczech na jakim byłem poza Ghost w Hamburgu normalnie miałem e-ticket. Na tym Ghost to też udało się etap poczty pominąć, można było odebrać w kasie
Ale przecież Ty jeździsz na jakieś piwniczne true kapele, a nie na wielkie stadionowe gwiazdy.

Pamiętam, że nawet na Dynie i Guardian dwa lata temu Dzosef część biletów dla nas zamawiał do znajomego w Niemczech. A z Eventimu była tylko wysyłka za 35 ojro

01: Turbo 02: Turbo, Saxon, NK 03: Turunen/Hietala, Skunk Anansie, Helicon, Turbo, Zalewski 04: NK, Dool, Moriah Woods, Primordial, Blood Incantaion 05: Iron Maiden 06: Iron Maiden, Mystic, Springsteen, Rock the Square, Dead Dasies 07: Muse, Linkin Park, Judas Priest, Uriah Heep 08: Soen, Turbo 09: G.Hughes 10: Venflon, Internal Quiet, Helloween, Halestorm 11: R.Romero + Gus G., Uriah Heep, NK, Internal Quiet 12: Bryan Adams, NK

Awatar użytkownika
grieeg
-#Prisoner
-#Prisoner

Postautor: grieeg » wt wrz 24, 2024 7:59 am

Ja to tylko Warszawa ;P
Everything I hear influences me. I can't tell you all my influences as a musician.

Lemmy

Awatar użytkownika
grieeg
-#Prisoner
-#Prisoner

Postautor: grieeg » wt wrz 24, 2024 8:04 am

Ja to tylko Warszawa ;P
A kupujesz bilet 1 sierpnia?
Jak dodadzą biało-czerwoną flagę z Eddiem to kupię ;P

A bilet zamierzam w czwartek kupić, i się nie użerać z wyłączaniem sektorów.
Everything I hear influences me. I can't tell you all my influences as a musician.

Lemmy

Awatar użytkownika
johnny_o
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Postautor: johnny_o » wt wrz 24, 2024 8:23 am

Prawidłowo, zuch!

Awatar użytkownika
grieeg
-#Prisoner
-#Prisoner

Postautor: grieeg » wt wrz 24, 2024 9:21 am

I tylko na Warszawę, bo po zeszłorocznym Krakowie jesteś nasycony. Ale dużo będzie zależało od setlisty, jeśli chujowa to i stolicę odpuścisz. Emajrajt?
Omg xD
Chuj tam że blisko, chuj tam że kolejna możliwość zobaczenia Maiden. Najważniejsza setlista lol.

Kurde jakby na każdym koncercie tej trasy grali inna setlistę to dopiero by ryzykował z zakupem...

Lemmy

pz
-#Administrator
-#Administrator

Postautor: pz » wt wrz 24, 2024 9:59 am

Kurde, w Budapeszcie mam błąd "invalid access code" jak wpisuję kod presalowy

01: Turbo 02: Turbo, Saxon, NK 03: Turunen/Hietala, Skunk Anansie, Helicon, Turbo, Zalewski 04: NK, Dool, Moriah Woods, Primordial, Blood Incantaion 05: Iron Maiden 06: Iron Maiden, Mystic, Springsteen, Rock the Square, Dead Dasies 07: Muse, Linkin Park, Judas Priest, Uriah Heep 08: Soen, Turbo 09: G.Hughes 10: Venflon, Internal Quiet, Helloween, Halestorm 11: R.Romero + Gus G., Uriah Heep, NK, Internal Quiet 12: Bryan Adams, NK

Awatar użytkownika
maniekmaiden
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Postautor: maniekmaiden » wt wrz 24, 2024 11:09 am

Zamiast PL bilety kupione do Wiednia, jeszcze jutro Praga i będzie git.

pz
-#Administrator
-#Administrator

Postautor: pz » wt wrz 24, 2024 11:12 am

Kurde, w Budapeszcie mam błąd "invalid access code" jak wpisuję kod presalowy
Z Budapesztem miałem sporo problemów. Najpierw nie działał kod, potem nie zagrało z płatnością, a na koniec jak wreszcie się udało jakiś gigant UX wyświetlił mi komunikat o powodzeniu transakcji na czerwono. Cholerni paprykarze.

barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Postautor: barsiarz » wt wrz 24, 2024 11:58 am

No jak paprykarze to musiało być na czerwono :mryellow:

Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: zgo » wt wrz 24, 2024 12:02 pm

Praga (?)
Bratysława
Berlin
Warszawa (?)

Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Postautor: MaidenFan » wt wrz 24, 2024 12:27 pm

Ja póki co kupiłem tylko Budapeszt, resztę się ogarnie potem. ;)

Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Postautor: krusejder » wt wrz 24, 2024 12:53 pm

Misja wykonana. Są bilety na Budapeszt, Bratysławę i Sztokholm (12 VI). Jeśli dojdą jeszcze jakieś gigi "węgierskie", to będzie więcej.

Warszawę raczej odpuszczę, chyba że towarzysko ....
dalsze plany na rok Pański 2025: Purple Day, Kult, Still of the Night, Helloween, Blaze Bayley, Gus G & Ronnie Romero, Nocny Kochanek, Candlemass, SBB, Accantus, Sylwia Grzeszczak, Amarok & Quidam, Internal Quiet & Fatum, British Lion, Tarja ...

Awatar użytkownika
beaviso
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: beaviso » wt wrz 24, 2024 2:22 pm

na koniec jak wreszcie się udało jakiś gigant UX wyświetlił mi komunikat o powodzeniu transakcji na czerwono. Cholerni paprykarze.
LOL Miałem to samo i też 500 milisekund napięcia nerwów - FCK, nie udało się! - a tam czerwony ptaszek na czerwonym tle, zamiast wszystko na zielono... Jednak powodzenie... Ciekawe czy przy niepowodzeniu jest zielone :D

M.

pz
-#Administrator
-#Administrator

Postautor: pz » wt wrz 24, 2024 2:32 pm

na koniec jak wreszcie się udało jakiś gigant UX wyświetlił mi komunikat o powodzeniu transakcji na czerwono. Cholerni paprykarze.
LOL Miałem to samo i też 500 milisekund napięcia nerwów - FCK, nie udało się! - a tam czerwony ptaszek na czerwonym tle, zamiast wszystko na zielono... Jednak powodzenie... Ciekawe czy przy niepowodzeniu jest zielone :D

M.
Przy niepowodzeniu wysunął mi się pływający komunikat z prawej strony ekranu. Mały i szybko znikający. Białe tło, czarny napis i czerwona ikonka z krzyżykiem.

Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”