Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
W którym momencie trzeba się nie zgodzić? Cały czas mi przydziela automatyczne miejsca, klikam wybierz inne i zamiast mapki mnie wycofuje z powrotem do oblokowania biletu :/Udało się kupić Budapeszt i 6 biletów obok siebie w Wawieale chamstwo, że dają automatycznie krzesełka i dopiero jak się nie zgodzisz to można z mapki
![]()
U mnie normalnie już się mapka wczytuje na Wawe ale na tablecie lub kompie (strona www). Są jeszcze te dobre trybuny dostępne na V4. V3 na razie zamknęli pewnie do sprzedaży ogólnej.W którym momencie trzeba się nie zgodzić? Cały czas mi przydziela automatyczne miejsca, klikam wybierz inne i zamiast mapki mnie wycofuje z powrotem do oblokowania biletu :/Udało się kupić Budapeszt i 6 biletów obok siebie w Wawieale chamstwo, że dają automatycznie krzesełka i dopiero jak się nie zgodzisz to można z mapki
![]()
Generalnie ceny akceptowalne, termin niestety fatalny ze względu na wiadomy festiwal. Nie rozumiem dlaczego LN nie wzięli tego pod uwagę, to przecież ich interes. Sądzę, że przy dobrych wiatrach te 40k się odliczy, w innym terminie i przy lepszym supporcie pewnie można by było liczyć na 10k więcej. Nie można wykluczyć, iż dodadzą jakiś plepszy support, może Anthrax? Ja bym się ucieszył.Powiedziałbym - na granicy rozsądku.
Przy takich cenach 45k jest w zasięgu (a przy supporcie typu Within mogłoby i być więcej).
Milo, że w całej Europie nie ma już tych platinium dynamicznych cen. W Krakowie, co człowiek wszedł polować na dobre trybuny to od 330 do 2999 zł i taka loteria.
Ciekawe czy Maiden zawalczy z tym i w USA. Na ten moment super trybuny na Brooklyn to 12k złotych…
Zaryzykuję, że ponad połowa ludzi na Narodowym nie będzie miało pojęcia, o tym co tracą nie będąc na alternatywnym wydarzeniu.Darmowy fest na odludziu i koncert na Narodowym za 500zł, to chyba nie całkiem ta sama grupa docelowa.
I kto miał decydujące zdanie? Czy to nie zespołowi miał w pierwszej kolejności pasować termin. Kończą trasę, to po co mieliby ją przeciągać o dodatkowe dni
V4 i v2 mają jeszcze miejscaV3 i V4 były dzisiaj w sprzedaży?
A tak na marginesie, między Helsinkami a Birmingham jest 5 dni przerwy, czyżby ogłoszą w tym terminie Graspop w Belgii. Swoją drogą trasa europejska bez tego kraju to rzecz dziwnaZaryzykuję, że ponad połowa ludzi na Narodowym nie będzie miało pojęcia, o tym co tracą nie będąc na alternatywnym wydarzeniu.Darmowy fest na odludziu i koncert na Narodowym za 500zł, to chyba nie całkiem ta sama grupa docelowa.
I kto miał decydujące zdanie? Czy to nie zespołowi miał w pierwszej kolejności pasować termin. Kończą trasę, to po co mieliby ją przeciągać o dodatkowe dni
Jeżeli Maiden grałoby na tym festiwalu(co za abstrakcja...) to zakładam, że sporo osób zrezygnowałoby z tego koncertu...Zaryzykuję, że ponad połowa ludzi na Narodowym nie będzie miało pojęcia, o tym co tracą nie będąc na alternatywnym wydarzeniu.Darmowy fest na odludziu i koncert na Narodowym za 500zł, to chyba nie całkiem ta sama grupa docelowa.
Tak, ja uważam że GMM to pewniak z czym nikt na imfc się nie zgadzaA tak na marginesie, między Helsinkami a Birmingham jest 5 dni przerwy, czyżby ogłoszą w tym terminie Graspop w Belgii. Swoją drogą trasa europejska bez tego kraju to rzecz dziwnaZaryzykuję, że ponad połowa ludzi na Narodowym nie będzie miało pojęcia, o tym co tracą nie będąc na alternatywnym wydarzeniu.Darmowy fest na odludziu i koncert na Narodowym za 500zł, to chyba nie całkiem ta sama grupa docelowa.
I kto miał decydujące zdanie? Czy to nie zespołowi miał w pierwszej kolejności pasować termin. Kończą trasę, to po co mieliby ją przeciągać o dodatkowe dniCo do Warszawy - kto ma być, ten będzie!
Nie widzę ani jednego miejsca w V4V4 i v2 mają jeszcze miejscaV3 i V4 były dzisiaj w sprzedaży?
No generalnie to jest jak z lekarzami, albo mechanikami samochodowymi. Każdy powie coś innegoNaprzeciwko sceny jest tragedia. Tam nie wolno kupować.
TuNie widzę ani jednego miejsca w V4V4 i v2 mają jeszcze miejscaV3 i V4 były dzisiaj w sprzedaży?
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości