Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nic takiego nie maRozumiem, że żadnych durnot typu bilety imienne i innych min na które można wpaść, nie ma (mowa o Bratysławie) Pytam, bo znajomy ma kupić dla mnie bilet.
Po prostu przyszla kolej na kolejny etap wspominkowych tras, ktory sie zgral z 50-cio leciem, wiec przykleili latke 50th anniversary do kolejnej trasy i tyle.W ogóle idea dzielenia 50lecia na okres pierwszych dziewięciu płyt totalnie durna...na 51 lecie będzie set z następnych osmiu??
Po prostu uznali, że na rocznicę skupią się na klasycznym i najbardziej uznanym repertuarze. Nie czarujmy się, to ma przyciągnąć ludzi, żeby frekwencja była wysoka. Widziałem jakieś rozważania, że kolejny etap trasy to ma być druga część dyskografii, ale dla mnie to mrzonki i nic takiego się nie wydarzy. Ludzie chodzą na Maiden dla hitów, a tych począwszy od TXF zespół ma niewiele i do tego na dobrą sprawę wszystkie pochodzą z tej samej płyty (BNW).
Kupione, myśli krążą jeszcze przy zestawie Birmigham/Manchester ale set rzeczywiście może być kotleciasty więc chyba na 4ech poprzestane. W zasadzie pewnie tylko Killersów zagrają z mniej oklepanych kawałków, moze córka rzeźnika wróci do setu po latach. W ogóle idea dzielenia 50lecia na okres pierwszych dziewięciu płyt totalnie durna...na 51 lecie będzie set z następnych osmiu??
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość