Skład Festiwalu cz. 2

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

miki
-#Clansman
-#Clansman

Re: Skład Festiwalu cz. 2

Post autor: miki »

chodzi o to, że na pewno znajdzie się jakieś kilka osób, które stwierdzą, że na samo Maiden nie pójdą, ale skoro będzie Behemoth to idą :)

btw
nie wyobrażam sobie swojej reakcji na ewentualną wieść o Slayerze... :twisted:
Awatar użytkownika
Crazy_Sam
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Crazy_Sam »

Jak wierzyć Mysticowi to nie rozumiem Waszych gdybań na teman Behemota [czy jaktam to się pisze] na stronie Mystica jest napisane, że oprócz Maiden zagra 5 ZAGRANICZNYCH zespołów.
Oprócz Iron Maiden na festiwalu zagra 5 zespołów zagranicznych, z którymi negocjacje są w tej chwili finalizowane
http://www.mystic.com.pl/mystic/koncert_iron.htm - źródło
Ostatnio zmieniony wt lut 22, 2005 12:44 am przez Crazy_Sam, łącznie zmieniany 2 razy.
El Dorado

Post autor: El Dorado »

Crazy_Sam pisze:Jak wierzyć Mysticowi to nie rozumiem Waszych gdybań na teman Behemota [czy jaktam to się pisze] na stronie Mystica jest napisane, że oprócz Maiden zagra 5 ZAGRANICZNYCH zespołów.
Oprócz Iron Maiden na festiwalu zagra 5 zespołów zagranicznych, z którymi negocjacje są w tej chwili finalizowane
Ale Behemoth może być 6ty :twisted:
Under Jolly Roger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Under Jolly Roger »

Crazy_Sam pisze:Jak wierzyć Mysticowi to nie rozumiem Waszych gdybań na teman Behemota [czy jaktam to się pisze] na stronie Mystica jest napisane, że oprócz Maiden zagra 5 ZAGRANICZNYCH zespołów.
To pojechałeś. Naprawde tak iest napisane?? :wink: Dzięki za tego newsa. :roll:
El Dorado

o bosz!! przed momentem zobaczyłem na jakims innym forum tekst:
Na pewno grają Nightwish, Within Temptation i Dragonforce a kto jeszcze to nie wiem...
Nie moze byc!! jakis ku... zrobi sie nam gotycki festival?!?!?!

sprawdziłem na oficjalnej Within ... ale tam DZIĘKI BOGU nic nie ma...

moim zdaniem skromnym Nightwish jesli o ten typ muzyczki to wystarczy :P
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

Raczej nie sugeruj sie innymi polskimi forami w tym co ma grac na MF :wink: . Ewentualnie forami z oficjalnych stron zespołów które teoretycznie mogły by grac :)
Awatar użytkownika
Majek
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Majek »

tobink pisze:
Ale Behemoth może być 6ty :twisted:
Mam nadzieję, że nie :? Jak Mystic powiedział, że 5 supportów to 5, chyba, że mają dla nas jakąś niespodziankę :wink:
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: iron84 »

Majek pisze: Mam nadzieję, że nie :? Jak Mystic powiedział, że 5 supportów to 5, chyba, że mają dla nas jakąś niespodziankę :wink:
A co Ci szkodzi jak bedzie jeden support wiecej i to jeszcze w postaci swietnego Behemotha. Jak Ci sie zespoliki nie podobaja to przyjezdzasz na samych Maiden wieczorem, albo idziesz w czasie wystpu mniejszych kapel na piwo/soczek ;-)
Yogi
-#Invader
-#Invader

Post autor: Yogi »

Spoko ale szkoda że nie będzie slipknota bo byłem na metallice w chorzowie i widziałem na co stać chłopaków ze slipknota
UP THE IRONS :rocx :solo
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mirdaroh »

No niestety nie wszytskim mozna trafic w gusta wiec nalezy sie cieszyc co jest :)
miki
-#Clansman
-#Clansman

ja sądzę, że Behemoth zasłużył sobie na to aby zagrać bądź co bądź na pierwszym w historii takim polskim festivalu, wyjdzie to, o ile zagrają, pewnie podobnie nienajlepiej jak Vader przed Metallicą, ale jednak jestem za tym aby Nergal & Co. otworzyli Mystic
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

mysle , ze behemotha podadza po trasie w naszym kraju :) wtedy wywala dragonforce`a a zamiast nich behemoth :twisted: i `wszyscy` beda zadowoleni :wink: :beer
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Dokładnie - Behemoth to w tej chwili najbardziej popularny na zachodzie polski zespół metalowy i pewnie wystąpią na Mysticu na fali tej popularności. Trzeba przyznać, że sam Mystic mocno ich promuje i pewnie po ich solowej trasie po Polsce potwierdzi się występ na Mystic Festival. :)
Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Tomek(JMM) »

S1MON pisze:mysle , ze behemotha podadza po trasie w naszym kraju :) wtedy wywala dragonforce`a a zamiast nich behemoth :twisted: i `wszyscy` beda zadowoleni :wink: :beer
Nie wszyscy. Ja wręcz przeciwnie.
El Dorado

JMM pisze:
S1MON pisze:mysle , ze behemotha podadza po trasie w naszym kraju :) wtedy wywala dragonforce`a a zamiast nich behemoth :twisted: i `wszyscy` beda zadowoleni :wink: :beer
no wyjątek potwierdza regułę :D
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: she-wolf »

JMM pisze:
nic nowego.
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

hehe Kea potrafi podsumowac :D jmm przeciez dalem w cudzy slow i dalem `oko` :wink: ale mysle, ze wiekszosc bedzie zadowolona z takiego obrotu sprawy .... sorki za offa :beer

np. jp - hellrider
Public Enemy Number One
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Public Enemy Number One »

tobink pisze:
Na pewno grają Nightwish, Within Temptation i Dragonforce a kto jeszcze to nie wiem...
Nie moze byc!! jakis ku... zrobi sie nam gotycki festival?!?!?!
"tak"... zwłaszcza że żaden z tych zespołów mimo obiegowych opinii nie gra tak naprawdę gotyku...
miki
-#Clansman
-#Clansman

jak już to byłby powermetalowy bo z gotykiem to niewiele ma wspólnego :wink:

Sepultura - Stronger Than Hate
El Dorado

Man_Of_The_Edge pisze:jak już to byłby powermetalowy bo z gotykiem to niewiele ma wspólnego :wink:

Sepultura - Stronger Than Hate
no dobra... pozerogotyk :D
ODPOWIEDZ