Nocny Kochanek - Polska 2025 (10 lecie - trasa klubowa)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nocny Kochanek - 10 koncertów na 10 lecie 2025
Ja już bilety kupiłem do EXPO 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
No to trzeba by się wybrać, tym bardziej, że nie pasował mi termin niedawnego koncertu w Progresji. Był ktoś w tej Hali Expo na koncercie? Jak wrażenia dźwiękowe?
Brak Szczecina to dla mnie słabizna i mega-fail, zwłaszcza że ostatnie 2 koncerty u nas wyprzedawały się z reguły najszybciej z całej trasy. Jak NK nie zawita w 2025 do mojego miasta, to raczej ich nie zobaczę, szkoda. A, mimo całej mojej sympatii, nie jest to zespół dla którego będę się fatygował pół Polski.
Kupiłam bilety na koncert w Gdańsku... Strasznie jestem ciekawa jak wypadnie Hala Oliwia koncertowo. Zawsze chodziłam tam na hokej albo po prostu na lodowisko.... W sumie nawet nie brałam tego obiektu pod uwagę w kwestii koncertu.
No kupiłem ten Wrocław, dwa lata nie byłem, wypadałoby zobaczyć 
Kto by się spodziewał, że mamy tu tylu fanów "tupania nóżką" 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 7586
Dobre. Między innymi Sigur Ros grało w tej sali 2 lata temu. Fajnie brzmieli. Wchodzi tam 6500 osób na full. Koncerty o wiele częściej odbywają się jednak w hali nr.4 obok "jedynki". Live Nation i KOP robią tam najczęściej koncerty. https://expoxxi.pl/technical/
Posłuchałem (i obejrzałem) właśnie nowe dzieło NK: cycki, kebab, amarena... tak tyle chyba wystarczy.
Jezu, jakie to jest słabe. Tekst, muzyka. No nic w tym nie ma. A najgorsze, że będą to grali. Do kompletu z kebabem i koniem - to będzie moja przeklęta trójca jak się na koncert wybiorę.
Jezu, jakie to jest słabe. Tekst, muzyka. No nic w tym nie ma. A najgorsze, że będą to grali. Do kompletu z kebabem i koniem - to będzie moja przeklęta trójca jak się na koncert wybiorę.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
No nie wiem. Ostatnio w liceum piłem tyle alkoholu, żeby to było przetrawialne. 
Totalny chłam, do tego robiony po linii najmniejszego oporu. Do wora i do Wisły.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Totalny chłam, do tego robiony po linii najmniejszego oporu. Do wora i do Wisły.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
W sumie ta piosenka to ekwiwalent tych koszulek "Sex instruktor - pierwsza lekcja gratis".
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Mega słaby ten kawałek a hasło tytułowe żenujące...
Night Mistress Fan Club Łódź
Mam wrażenie, że od "randki w ciemno", która była dobrym albumem, chłopaki lecą tylko w dół.
Tematyka została wyczerpana. Tekst nudny, muzycznie też powala :/
Tematyka została wyczerpana. Tekst nudny, muzycznie też powala :/
Doskonałe porównanie. Różnica taka, że koszulki są dla ludzi typu wujas z wesela i ogólnie średnia wieku +40, a Nocny Kochanek dla nastolatków i studenciaków. Pozostałe aspekty bez zmian.
Działanie wyprzedzające. Kiedyś te studenciaki będą "wujasami z wesela"
Jakoś nigdy nie przemówił do mnie ten zespół. Nie kupuję tego "hehe.. beka... hehe.. śmiesznie" humorku. Kilka razy gdzieś przy okazji widziałem na żywo i po 2-3 numerach się odbijalem. Z CD podobnie - mam 2 płyty (dostałem) i w sumie się kurzą fest. Za to pamiętam wrocławski koncert Night Mistress i to było fajne. Podobnie jak płyta pod tym szyldem.
www.MetalSide.pl
W roli jakiejś tam okazjonalnej ciekawostki mogłoby sobie to istnieć, ale skala tego chłamu jest porażająca. Dla mnie to nigdy nie był dobry zespół, ale ten nowy singiel to jakieś apogeum szlamu.