Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
Akurat Slayer w 2019 to było dla mnie zdecydowanie najbardziej traumatyczne przeżycie. Maiden w 2018 obserwowałem z trybuny i widziałem, co tam się odpierdalało... No grubo. W 2018 był jeszcze straszny pod względem publiki gig Priest z Megadeth, tam też ludziom srogo odpierdalało. No i Ghost w 2019, patologiczny zlot bydła. To moje najgorsze przeżycia koncertowe, zdecydowanie. Był też Wrocek 2016, ale wtedy byłem ogólnie znacznie mniejszy i mniej zaprawiony w boju, teraz pewnie zachowywałbym się inaczej, ale wtedy to była tragedia.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Żeby bardziej w temacie, to na którymś Sonisphere, gdzie grała Metallica i Machine Head, byłem z żoną. Kilka metrów obok nas było GRUBO, na szczęście nie przeniosło się w naszym kierunku. Od tamtego razu ona nie chce już jeździć ze mną na takie eventy, jedynie trybuny lub klubówka, dalej od sceny
Tyłko na Steel Panther ją trochę poniosło i byliśmy dość blisko desek 
Widać nikt nie jest obojętny wobec cycków na scenie
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Na szczęście nie nalegała na czekanie na zespół pod busem

-
Deleted User 626
Wiadomo, nazjeżdża się tego polactwa do Królewskiego Miasta i przepis na katastrofę gotowy.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Na to wygląda... Porównanie średniej ceny biletu wypada dosyć groteskowo.
Podobno PGE Weekend byl najbardziej dochodowy na M72, albo drugi, już nie pamiętam,
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Nic dziwnego skoro mieliśmy najdroższe bilety na całej trasie.
25 baniek, ja pierdolę, a kraju niby bieda 
Die-hard nie doje od czasu do czasu, ale ticketa zawsze kupi 
Wolf wrócił do seta 
https://www.last.fm/user/kamooo
Ostatnimi czasy słucham sporo debiutu Spit z Londynu i dochodzę do oficjalnego wniosku, że to przewałek.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
43 lata temu