12-17/12/2024 - Paul Di'Anno - Lublin/Szczecin/Łódź/Gdynia/Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 12-17/12/2024 - Paul Di'Anno - Lublin/Szczecin/Warszawa/Gdynia/Wrocław
Ha, rzut beretem ode mnie, szkoda by nie isc.
Normalnie pewnie bym się przejechał na któryś gig, ale grudzień wybitnie mi nie pasuje...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Paul Di'Anno w moim Szczecinie, nie sądziłem że dożyję. Chciałbym go choć raz zobaczyć na żywo, a może i spotkać pod areną. Ale po opisach z tego lata, nie wiem czy chcę przykładać rękę do tego. Gość chyba wymaga odwyku, opieki i spokojnej emerytury, a nie intensywnego "koncertowania" (bo raczej z tego co czytałem to słowo trzeba brać w cudzysłów). Smutne to, bo w innych warunkach już bym się mega jarał 
- Metalophil
- -#Moonchild

A potem będzie jak w tym memie "Niby człowiek wiedzioł...". Za darmo bym nie poszedł. Jeden, jedyny raz odsprzedałem zakupioną wcześniej przez siebie samego płytę, i to już po tygodniu, z powodu jej absolutnej asłuchalności. To była koncertówka Pawełka z Krakowa. Dziękuję, nie.
Z tym 14.12 to na FB jest Warszawa a na stronie P.D. jest Łódź ,mogliby się zdecydować 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

na bramce kupisz, trzeba przyjść trochę wcześniej, to wejdziesz do środka
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Pytanie po co je kupować.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: 12-17/12/2024 - Paul Di'Anno - Lublin/Szczecin/Łódź/Gdynia/Wrocław
A jednak... I dobrze, Wawa by tylko niepotrzebnie kusiła.
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
Naprawdę nie wiem jak coś takiego może być kuszące choćby w najmniejszym stopniu. Jak brakuje wam patatajów, to idźcie lepiej na jakiś tribute band 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Nie brakuje mi patatajów i z zasady nie uznaję tribute bandów. Morbid curiosity i niewiele więcej z mojej strony - po prostu ciekawi mnie do jakiego stopnia pierwszy wokalista Iron Maiden robi z siebie pajaca, na tyle że za pół darmo w Wawie nie mając nic innego do roboty bym się wybrał, ale wszelkie wyjazdy oczywiście odpadają.
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
Ja mam do Scenografii 10min trambambajem wiec pewnie przejde sie
No mi z Gdańska do gdyni nie jest po drodze....
No i niestety już go nie zobaczymy w żadnej formie... 
-
Piotr Lange
- -#Moonchild