19-22/10/2024 - Fish - Wrocław/Warszawa/Kraków/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 19-22/10/2024 - Fish - Wrocław/Warszawa/Kraków/Gdańsk
Ja strasznie żałuję, że nie ogarnąłem sztuki we Wrocku, czyli mieście, w którym mieszkam. Setlista absolutnie zajebista, jedne z moich ulubionych utworów grał, w tym całe Plague of Ghosts. Pozostaje mieć nadzieję, że to będzie kolejna z pożegnalnych tras koncertowych, które potrwają jeszcze kilka lat 
-
paulek
- -#Lord of the flies

Re: 19-22/10/2024 - Fish - Wrocław/Warszawa/Kraków/Gdańsk
Wróciłem z Krakowa. Koncert zacny, Fish zjebka po pierwszym kawałku dla telefoniarzy i potem już polecialo. Fajny set, fajne gadki Fisha, bardzo dużo ludzi. Artysta oddał hołd T. Dziubińskiemu z Metalmindu, wspominał, że w Krakowie nagrał swoją pierwsza koncertówkę. Głos już mocno nie ten ale klimat i żywotność na wciąż wysokim poziomie.
Najlepszy moment to zdecydowanie Incubus. Za to nie mogę się nadziwić, ze pan gitarzysta położył Kayleigh po całości. Tyle lat to grać i wciąż nie wchodzić w tempo, fałszować, nie trzymać tempa z klawiszami....
Nic to, bardzo fajny wieczór, może Rybcia jeszcze przypłynie:). Aha i dziś rzecz jasna Rybcia wczoraj na wesoło była:)))
Najlepszy moment to zdecydowanie Incubus. Za to nie mogę się nadziwić, ze pan gitarzysta położył Kayleigh po całości. Tyle lat to grać i wciąż nie wchodzić w tempo, fałszować, nie trzymać tempa z klawiszami....
Nic to, bardzo fajny wieczór, może Rybcia jeszcze przypłynie:). Aha i dziś rzecz jasna Rybcia wczoraj na wesoło była:)))