Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: gumbyy »

Panowie A & YMT róbcie swoje i tyle. Nie musicie się tłumaczyć :D
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Sardi pisze: wt paź 29, 2024 5:23 pm A teraz Dzosefku usiądź spokojnie i przeczytaj pierwszy punkt regulaminu głośno i wyraźnie bo widzę że jeszcze nie zaznajomiłeś się wystarczająco. Bo zaraz naprawde nam odjebie.
A nawet trochę niżej:

"Zakazuje się nawiązywania do polityki w innych tematach"
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

gumbyy pisze: wt paź 29, 2024 5:29 pm
Sardi pisze: wt paź 29, 2024 5:23 pm A teraz Dzosefku usiądź spokojnie i przeczytaj pierwszy punkt regulaminu głośno i wyraźnie bo widzę że jeszcze nie zaznajomiłeś się wystarczająco. Bo zaraz naprawde nam odjebie.
A nawet trochę niżej:

Tak, teraz nawiązywałem do sprucia się o to że dostał ode mnie warna i że mi "odjebało"
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Serio, przypilnujcie spraw, które jeszcze kuleją, nie pozwólcie polityce włazić do muzyki i będzie to absolutnie świetne forum, z bardzo fajnym community, nie wspominając o jakości merytorycznej w temacie muzy, bo tutaj chyba lepiej być nie może. Nie śledzę praktycznie innych, ale trudno mi uwierzyć, że stricte muzycznie jakieś miejsce w polskim Internecie ma podjazd do San.
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

gumbyy pisze: wt paź 29, 2024 3:47 pm
Dzosef pisze: wt paź 29, 2024 3:40 pm Na tym forum jest aktywnych 20 osob na krzyż.

Po co poza pz dwoch modow, którym od tej funkcji zdecydowanie odjebało?

Żeby odpalac się na dyskusje o halach w temacie o gigu to już naprawdę jest idiotyczne.
Ale sam też narzekasz jak są oftopy w tematach koncertowych IM.
Narzekam na spam, nie pfftopy bo wy potraficie dwie strony zaczepiac ralfa i pisac boomerskie zarty ew nugz musi przypomnieć że nie da zarobic zlodziejom z ln
Deleted User 8263

Zjebany jest ten regulamin nie pozdrawiam
Deleted User 8263

gumbyy pisze: wt paź 29, 2024 5:29 pm
A nawet trochę niżej:

Pisanie o tym że w mieście brakuje hali to nie jest polityka
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

"Mój prezydent Jaki", "Twój prezydent Czaskoś"

Nie pierdol Dzosef. Spamowaliście wyciągając swoje poglądy polityczne, a teraz próbujesz robić z siebie niewiniątko.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Wicker z dupy wyciągnął Trzaskowskiego i LGBT, a Ty dorzuciłeś Jakiego.
Deleted User 8263

pz pisze: wt paź 29, 2024 10:05 pm "Mój prezydent Jaki", "Twój prezydent Czaskoś"

Nie pierdol Dzosef. Spamowaliście wyciągając swoje poglądy polityczne, a teraz próbujesz robić z siebie niewiniątko.
Jeśli uważasz że jaki to byłby mój prezydent to polecam otworzyć okno i się przewietrzyć
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Cytowałem Twoje posty, chuj mnie obchodzą Twoje poglądy i preferencje.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Deleted User 8263

Więc nikt nie wyciagal pogladow politycznych.

Odjebało wam i tyle, a przy okazji wybiórczo bo cocker spamuje w tematach maiden więcej niz ktokolwiek
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Jak już zaspamowujesz mi skrzynkę zgłoszeniami postów cockera to może jakieś lex retro non agit a nie posty z sierpnia czy coś
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Dzosef pisze: wt paź 29, 2024 10:10 pm Więc nikt nie wyciagal pogladow politycznych.

Odjebało wam i tyle, a przy okazji wybiórczo bo cocker spamuje w tematach maiden więcej niz ktokolwiek
Dostałeś teraz warna za offtop mimo że najpierw pz, a później ja poprosiliśmy o jego ukrócenie. Wicker dostał za pisanie polityczne, nie Ty.
setlist.fm/user/matt01
Deleted User 8263

Sardi pisze: wt paź 29, 2024 10:16 pm Jak już zaspamowujesz mi skrzynkę zgłoszeniami postów cockera to może jakieś lex retro non agit a nie posty z sierpnia czy coś
Czytam działy z Maiden więc te pamiętam hipokryzja max. Z mojej strony eot, chcecie to mnie banujcie, uważam że wam odjebało po maksie i szczerze to niepotrzebnie uzeralem się z rogalem skoro tak to ma wygladac
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Naruszenia regulaminu są i będą karane. Jakoś nikt poza Tobą nie zgłosił żadnych wątów co do niego. Nie prościej się jest do niego stosować, a nie teraz odstawiać wczesna podstawówkę i wyciągać jeszcze, że pomogłeś ratować to forum? I co, to Cię zwalnia z obowiązku nierobienia syfu?
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Sardi pisze: wt paź 29, 2024 10:16 pm Jak już zaspamowujesz mi skrzynkę zgłoszeniami postów cockera to może jakieś lex retro non agit a nie posty z sierpnia czy coś
lex retro non agit - prawo nie działa wstecz

czyli: jakbyśmy zmienili teraz regulamin, to na podstawie owych zmian nie można by karać użytkowników za wpisy sprzed zmian
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

krusejder pisze: wt paź 29, 2024 10:33 pm
lex retro non agit - prawo nie działa wstecz

czyli: jakbyśmy zmienili teraz regulamin, to na podstawie owych zmian nie można by karać użytkowników za wpisy sprzed zmian
czyli dobrze użyłem tej paremii bo Dzosef zgłaszał stare posty cockera z czasów zanim wprowadziliśmy regulamin ;)
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

To wprowadzaliście jakiś leguramin od sierpnia?? Nie słyszałem, widać nie było mnie przy tym
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

krusejder pisze: wt paź 29, 2024 11:43 pm To wprowadzaliście jakiś leguramin od sierpnia?? Nie słyszałem, widać nie było mnie przy tym
A nie widzisz przypiętego ogłoszenia w KAŻDYM podforum?
setlist.fm/user/matt01
ODPOWIEDZ