Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No to jeśli relacje z Łodzi mnie zachecaly, tak to wyklucza jakiś wyjazdJames wlasnie zapowiedział że w przyszłym roku będzie grany cały nowy album od A do Z także pewnie czegoś takiego można się spodziewać w Sopocie
No właśnie zastanawiam się mocno. Bo z jednej strony powiedzial dokladnie to co napisałem, z drugiej Sopot jest olabelowany jako 40tka. Może będzie jakiś tour z całą płyta na jesień czy cos?No to jeśli relacje z Łodzi mnie zachecaly, tak to wyklucza jakiś wyjazdJames wlasnie zapowiedział że w przyszłym roku będzie grany cały nowy album od A do Z także pewnie czegoś takiego można się spodziewać w Sopocie
Ja bym obstawiał jednak 40stke w formie nowa płyta + przekrój. Jeśli formuła "an evening with" się utrzyma (a tak to wygląda) to jest dalej 1.5h z kawałkiem na granie staroci - wystarczy wywalić Octavarium i wrzucić ze 3 krótsze kawałki, żeby ratio ilościowe staroci utrzymać... Trochę słabo byłoby czekać pół roku od premiery z trasowaniem, w takim razie czemu nie wydać płyty na jesieni? Z drugiej strony... Wszystko jest możliwe. Wystarczy dać Europejczykom odpocząć od DT na jesieni, pograć nową w US i na wiosnę rok po premierze płyty wrócić do EU, może to też jakaś myślNo właśnie zastanawiam się mocno. Bo z jednej strony powiedzial dokladnie to co napisałem, z drugiej Sopot jest olabelowany jako 40tka. Może będzie jakiś tour z całą płyta na jesień czy cos?No to jeśli relacje z Łodzi mnie zachecaly, tak to wyklucza jakiś wyjazdJames wlasnie zapowiedział że w przyszłym roku będzie grany cały nowy album od A do Z także pewnie czegoś takiego można się spodziewać w Sopocie
Byle nie zrobili takiej akcji jak kiedyś w 2014 że zagrali najpierw w Katowicach, a pół roku później w Gdyni i nie zmienili nawet jednego utworu.Ja bym obstawiał jednak 40stke w formie nowa płyta + przekrój. Jeśli formuła "an evening with" się utrzyma (a tak to wygląda) to jest dalej 1.5h z kawałkiem na granie staroci - wystarczy wywalić Octavarium i wrzucić ze 3 krótsze kawałki, żeby ratio ilościowe staroci utrzymać... Trochę słabo byłoby czekać pół roku od premiery z trasowaniem, w takim razie czemu nie wydać płyty na jesieni? Z drugiej strony... Wszystko jest możliwe. Wystarczy dać Europejczykom odpocząć od DT na jesieni, pograć nową w US i na wiosnę rok po premierze płyty wrócić do EU, może to też jakaś myślNo właśnie zastanawiam się mocno. Bo z jednej strony powiedzial dokladnie to co napisałem, z drugiej Sopot jest olabelowany jako 40tka. Może będzie jakiś tour z całą płyta na jesień czy cos?
No to jeśli relacje z Łodzi mnie zachecaly, tak to wyklucza jakiś wyjazd
No chyba, że rzeczywiście teraz będzie dalej celebracja 40 z odświeżoną setką, a nowa płyta dopiero promowana od jesieni. Pożyjemy zobaczymyLiczę że w Sopocie będzie całkiem nowa setlista, chociaż baaaardzo zniechęca mnie ta informacja że pół setlisty to będzie nowa płyta, która nie czarujmy się, szału pewnie nie zrobi.Ja bym obstawiał jednak 40stke w formie nowa płyta + przekrój. Jeśli formuła "an evening with" się utrzyma (a tak to wygląda) to jest dalej 1.5h z kawałkiem na granie staroci - wystarczy wywalić Octavarium i wrzucić ze 3 krótsze kawałki, żeby ratio ilościowe staroci utrzymać... Trochę słabo byłoby czekać pół roku od premiery z trasowaniem, w takim razie czemu nie wydać płyty na jesieni? Z drugiej strony... Wszystko jest możliwe. Wystarczy dać Europejczykom odpocząć od DT na jesieni, pograć nową w US i na wiosnę rok po premierze płyty wrócić do EU, może to też jakaś myśl
No właśnie zastanawiam się mocno. Bo z jednej strony powiedzial dokladnie to co napisałem, z drugiej Sopot jest olabelowany jako 40tka. Może będzie jakiś tour z całą płyta na jesień czy cos?
Finalnie udało się dorwać 6 rząd. Był w sprzedaży dosłownie przez minutę zanim zniknął.No i nie tylko LN tak robi... Wkurwia mnie ta dystrybucja biletów cholernie. Ktoś ma z tego niezły hajs jeśli jeszcze za mordę tych firm nie złapali, przecież to jest (nie)jawne ruchanie konsumenta na pełnej
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Kevin18 i 4 gości