23/06/2025 - Dream Theater - Sopot
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 23/06/2025 - Dream Theater - Sopot
Ciekawe czy oprócz grania nowej płyty w całości reszta setu też będzie zmieniona ?
www.last.fm/user/darkfuneral18
Jaki sektor? Udało się kupić jakieś fajne miejsca czy Winiary nadal odpierdala jak LN i wyłącza sektory? XDmichalfly pisze: ↑czw lis 07, 2024 11:06 am No dobra kupilem bilet. Podobno tam akustyka jest swietna. Wiec moze jak ponownie wystawia tylko 2 rzedy napierdalajacych na full glosnikow to tam to bedzie dzialac. Chcial bym uslyszec dobrze brzmiacych dreamow, zaryzykuje jeszcze razLabrie? Trudno, jakos sie go odfiltruje, bede sie cieszyl mam nadzieje wspaniala soczysta muza gdy nie bedzie spiewal
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 8556
.
Ostatnio zmieniony czw lis 07, 2024 1:01 pm przez Deleted User 8556, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 8556
Kupilem prze ebilet na sektor C rzad 6.Sardi pisze: ↑czw lis 07, 2024 11:47 amJaki sektor? Udało się kupić jakieś fajne miejsca czy Winiary nadal odpierdala jak LN i wyłącza sektory? XDmichalfly pisze: ↑czw lis 07, 2024 11:06 am No dobra kupilem bilet. Podobno tam akustyka jest swietna. Wiec moze jak ponownie wystawia tylko 2 rzedy napierdalajacych na full glosnikow to tam to bedzie dzialac. Chcial bym uslyszec dobrze brzmiacych dreamow, zaryzykuje jeszcze razLabrie? Trudno, jakos sie go odfiltruje, bede sie cieszyl mam nadzieje wspaniala soczysta muza gdy nie bedzie spiewal
![]()
Co zauwazylem ze przez ebilet sa sektory C dostepne , wogole na ebiler sa sektory ktorych nie ma prez ticketmaset i na odwrot.
I tak np. na ebilet sa sekotry C i B (te blisko sceny) ale H i G nie sa, a na ticketmaster sa dostepne H i G ale nie sa C i B
W sumie to nie wiem czy to dobre miejsce ktore kupilem. Wydaje sie w miare blisko sceny i w miare na wprost
Wczoraj około 21:00 na 15 minut włączono sektor C na ebilet a tak to było wyłączone aż do rana. Dzisiaj nagle jakimś cudem udało się włączyć sektor C pod sceną i można już kupić rozsądne rzędy od 8 w górę. Czyli wczoraj udało się złapać trochę jeleni którzy wykupili boki 
Dla mnie to jest absurd że pełny siedzący gig sprzedaje kilka bileterii, przecież to idzie się pojebać co jest gdzie
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 8556
No to prawda jedna biliteria na jasnych zasadach.Sardi pisze: Dla mnie to jest absurd że pełny siedzący gig sprzedaje kilka bileterii, przecież to idzie się pojebać co jest gdzie
Ja to juz mialem kupowac sektor H na tickemaster tylko cos im sie tam zwiesilo.
To stwierdzilem kupie gdzie indziej i ze zdumieniem odkrylem ze oni maja inna pule i co innego sprzedaja i mozna kupic blizej sceny.
Typowy wspolczesny marketing, kruczki sztuczki itp ... Trzeba sie oszukac i piec razy zastanowic czy czegos nie ma gdzies glebiej itp itd
Juz sie nawet nie denerwuje na to eh...
- blackcocker
- -#Moderator

Nie no, monopol też nie prowadzi nigdy do dobrych rzeczy. Prawda jest taka, że organizator powinien napisać, że bileternia X dysponuje biletami na sektory ABC, a bileternia Y na DEF, itd...
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Pamiętam, jak w 2011 chciałem kupić sobie bilet do pierwszego rzędu na Archive na Wyspie Słodowej we Wrocławiu. No i szukam w jednej bileterii, drugiej... pierwsze dwa rzędy wszędzie wyłączone, znalazłem taki z 3 i 4. W końcu się okazało, że żeby kupić 1-2 trzeba było podjechać do biura organizatora gdzieś we Wrocławiu i kupić u nich w kasie xD
no zalezy, nie mowie zeby wszyscy orgowie korzystali z jednego biletera, ale w zasada jeden koncert = jedna bileternia by działała i ja nie miałbym z tym problemu bo na pewno zwiększyłoby to wątpliwą już przejrzystośćblackcocker pisze: ↑czw lis 07, 2024 3:02 pm Nie no, monopol też nie prowadzi nigdy do dobrych rzeczy. Prawda jest taka, że organizator powinien napisać, że bileternia X dysponuje biletami na sektory ABC, a bileternia Y na DEF, itd...
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- blackcocker
- -#Moderator

Aaa no to zdecydowanie tak, chodziło mi o kwestie utrzymania na rynku kilku bileterni i trochę wyszedł z tego miszmasz, zdecydowanie to co opisałeś jest gitSardi pisze: ↑czw lis 07, 2024 6:38 pmno zalezy, nie mowie zeby wszyscy orgowie korzystali z jednego biletera, ale w zasada jeden koncert = jedna bileternia by działała i ja nie miałbym z tym problemu bo na pewno zwiększyłoby to wątpliwą już przejrzystośćblackcocker pisze: ↑czw lis 07, 2024 3:02 pm Nie no, monopol też nie prowadzi nigdy do dobrych rzeczy. Prawda jest taka, że organizator powinien napisać, że bileternia X dysponuje biletami na sektory ABC, a bileternia Y na DEF, itd...
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Każda bileteria ma swoje opłaty dodatkowe - większe lub mniejsze, różne formy dystrybucji (aplikacja, pdfy, kolekcjonerskie). Moim zdaniem to spoko, że jeden koncert obsługuje kilka bileterii. Tylko powinna być jasna informacja od organizatora, gdzie można kupić i jaki jest podział sektorów siedzących.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie wybieram się, źle dobrali termin, kusiły niemcy, bo najbliżej od siebie, nie licząć Nickelsdorf (ale po pierwsze już po koncercie, a po drugie to był fest) ale po ostatnich przebojach w zeszłym roku, jak kupiłem bilety na Berlin i nie pojechałem odpuszczam, strzał w kolano, że dzień przed DT w sopocie gra A7X we Wro nie chce mi sie jechać z Wro do Sopotu a potem wracać do domu zresztą i tak wszystkie kawałki słyszałem nascie razy (poza Midnight Messiah, ale to gówno jakich mało imo) w przyszłym roku cała parasomnia w europie kwiecień/maj 2026 jakby ktoś nie wiedział.
Zajzajer on the Road 2026:
Ja odpuściłem bo widzę że grają tylko 2 godziny zamiast 3 i połowa setu taka sama.
#nikogoZajzajer pisze: ↑ndz cze 22, 2025 2:48 am Nie wybieram się, źle dobrali termin, kusiły niemcy, bo najbliżej od siebie, nie licząć Nickelsdorf (ale po pierwsze już po koncercie, a po drugie to był fest) ale po ostatnich przebojach w zeszłym roku, jak kupiłem bilety na Berlin i nie pojechałem odpuszczam, strzał w kolano, że dzień przed DT w sopocie gra A7X we Wro nie chce mi sie jechać z Wro do Sopotu a potem wracać do domu zresztą i tak wszystkie kawałki słyszałem nascie razy (poza Midnight Messiah, ale to gówno jakich mało imo) w przyszłym roku cała parasomnia w europie kwiecień/maj 2026 jakby ktoś nie wiedział.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

#mnieGeri666 pisze: ↑pn cze 23, 2025 1:51 pm#nikogoZajzajer pisze: ↑ndz cze 22, 2025 2:48 am Nie wybieram się, źle dobrali termin, kusiły niemcy, bo najbliżej od siebie, nie licząć Nickelsdorf (ale po pierwsze już po koncercie, a po drugie to był fest) ale po ostatnich przebojach w zeszłym roku, jak kupiłem bilety na Berlin i nie pojechałem odpuszczam, strzał w kolano, że dzień przed DT w sopocie gra A7X we Wro nie chce mi sie jechać z Wro do Sopotu a potem wracać do domu zresztą i tak wszystkie kawałki słyszałem nascie razy (poza Midnight Messiah, ale to gówno jakich mało imo) w przyszłym roku cała parasomnia w europie kwiecień/maj 2026 jakby ktoś nie wiedział.
No i set 2 godziny, kaszana jak nie wiem, a randomy na fb sie ze mna wykłócały w necie, ze bedzie grana cała Parasomnia w Sopocie, albo ze beda 3 godziny, szkoda strzepic ryja na to towarzystwo. Zaluje tylko troche Take the Time, bo ostatni raz w wersji z Portnoyem słyszałem 18 lat temu, a to to nic nie zaluje. Dobrze, ze wybrałem A7X.
Dźwięk był wczoraj chyba żyleta.
Po czym wnioskujesz? chodzi o obiekt? nigdy tam nie byłem na żadnym koncercie, nawet relacji nie chce mi sie czytać :p spotkałem jednego kolesia na dworcu po koncercie A7X w koszulce DT myślałem, że jedze z Wro od razu do Sopotu, ale powiedział, że tam się nie wybiera, bo A7X u nas rzadziej grają i wolał na nich.