04-07/06/2025 - Mystic Festival - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: 04-07/06/2025 - Mystic Festival - Gdańsk
+ Pentagram
- blackcocker
- -#Moderator

Zacne ogło
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
No i elegancko. Akurat odświeżałem kilka dni temu. Jest czym się jarać 
Zajebiste te ogłoszenia w tym tygodniu, jak utrzymają jeszcze trochę takie tempo i jakość, to będzie się szykował najlepszy line-up z dotychczasowych stoczniowych edycji (obym nie zapeszył
).
Dzisiejsze ogłoszenie skwituję w dialekcie pasiakowym:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
No a tak serio, to sztos i faktycznie ten line up na papierze wygląda mocarne.
A jeśli ktoś z MC to czyta... Nie ma was na tyle, żeby ściągnąć Blue Oyster Cult
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
No a tak serio, to sztos i faktycznie ten line up na papierze wygląda mocarne.
A jeśli ktoś z MC to czyta... Nie ma was na tyle, żeby ściągnąć Blue Oyster Cult
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Petarda ogłoszenie
+ Jerry Cantrell
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
No i spoko, niektórzy o nim spekulowali.
Bardzo fajne ogłoszenia w tym tygodniu, ale wciąż lekki niedosyt jest
. Teraz przydałby się tydzień "Amerykańskie legendy part 2", żeby ogłosili ten Death Angel, Korna i/lub Deftones, które też jest na wishliście u wielu osób.
Bardzo fajne ogłoszenia w tym tygodniu, ale wciąż lekki niedosyt jest
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

No zaczyna ten lineup wyglądać 
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

A to takie legendy?
Zresztą już wystarczy tych Jankesów, pora na Skandynawski tydzień nie tylko w Lidlu, ale i na Mysticu
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Dark Tranquillity i Tiamat, dwie żywe legendy ze Szwecji, do tego zapatrzony w przeszłość GREEN LUNG i nowoczesny Cobra The Impaler – oto kolejne punkty w programie MYSTIC FESTIVAL 2025.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Saimon1995
- -#Moderator

Cobra the Impaler - bardzo fajny zespół. Polecam ich tegoroczny album 
Korn czy Deftones - legendy złego grania
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Green Lung super, ostatni album świetny
Forum internetowe to poważna sprawa.
DT i Tiamat dla mnie spoko. Oba z kategorii "chętnie bym zobaczył przy jakiejś okazji".
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
DT widziałem w tym roku w Tolminie, rzetelny koncert, jak się ich lubi to się będzie zadowolonym
Forum internetowe to poważna sprawa.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Mówisz, masz!Recit The Thornographer pisze: ↑pt lis 15, 2024 4:09 pmA to takie legendy?
Zresztą już wystarczy tych Jankesów, pora na Skandynawski tydzień nie tylko w Lidlu, ale i na Mysticu![]()
Przecież to nie jest rzut w pełni skandynawski.
Swoją drogą mam wrażenie, że tym razem te ogłoszenia są strasznie chaotyczne. Czasami jakiś tydzień amerykański i ogłaszanie jednego zespołu dziennie, czasami (jak dzisiaj) zupełnie randomowe zbieraniny zespołów i to bez żadnej zapowiedzi wcześniej... Nie wiem, nie podoba mi się to. Pamiętam, jak kiedyś się wyczekiwało konkretnego dnia i godziny, teraz po prostu nagle dowiaduję się, że Mystic coś ogłosił.
No i coś długo nie ma też drugiego headlinera, przydałoby się już odsłonić tę kartę, bo nawet jeśli jest nią jakieś core'owe gówno, to stare metale już i tak są zadowolone.
Swoją drogą mam wrażenie, że tym razem te ogłoszenia są strasznie chaotyczne. Czasami jakiś tydzień amerykański i ogłaszanie jednego zespołu dziennie, czasami (jak dzisiaj) zupełnie randomowe zbieraniny zespołów i to bez żadnej zapowiedzi wcześniej... Nie wiem, nie podoba mi się to. Pamiętam, jak kiedyś się wyczekiwało konkretnego dnia i godziny, teraz po prostu nagle dowiaduję się, że Mystic coś ogłosił.
No i coś długo nie ma też drugiego headlinera, przydałoby się już odsłonić tę kartę, bo nawet jeśli jest nią jakieś core'owe gówno, to stare metale już i tak są zadowolone.
Przecież teraz jest dokładnie tak, jak rok temu, czyli ogłoszenia we wtorki o 12. Te tygodnie, gdzie ogłaszają codziennie jeden zespół, to faktycznie nowość, ale jest to w miarę spójne w sumie, bo to zespoły z jednego kraju. Nie wiem, ja nie widzę niczego złegoSchizoid pisze: ↑wt lis 19, 2024 12:55 pm