Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Księga Skarg i wniosków
Różne rzeczy w życiu widziałem i nic mnie nie zdziwi, a że nielogicznie pisze to druga sprawa. Patrz cytat.
Napisał skrótowo, ale też zrozumiałem to w ten sposób, że z uwagi na rolę kierowcy musiał powstrzymać się od spożywania alkoholu. Szczerze mówiąc, gdyby nie wcześniejsza uwaga, w ogóle nie rozważałbym opcji, że Blackcocker mógł zasuwać autostradą rozdając warny i się tym pochwalił 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jesli to uber to klikał pewnie kolejny kurs taki urok boltow, uberow czy innych frinałówPierre Dolinski pisze: ↑pt lis 15, 2024 10:54 pmZa dawanie warnów podczas prowadzenia auta powinni odbierać prawo jazdy i uprawnienia moderatora.blackcocker pisze: ↑pt lis 15, 2024 9:27 pm Byłem trzeźwy jak łza, na co mam dwóch świadków, ponadto prowadziłem autotrzeba się trzymać regulaminu
![]()
Mogłeś zabić kogoś. Kiedyś byliśmy na Maiden w Warszawie na Narodowym wcześniej przejechaliśmy się na wycieczkę Uberem w okolice Łazienek. Jakiś pierdolnięty Sahib z dwoma nawigacjami na szybie jedną ręką trzymał za kierownicę a w drugiej łapie klikał w telefonie te swoje arabskie krzaczki i nie patrzył na drogę. Mało co dziewczyny na pasach nie rozjechał. Myślałem, że mu wyrwę jaja.
Nie narażaj ludzi.
-
Deleted User 5490
Teoretycznie jest to możliwe podczas prowadzenia samochodu, skoro da się np. uporczywie SMSować podczas jazdy, albo sprawdzać FB, czy też robić inne niefajne rzeczy.
- blackcocker
- -#Moderator

Kolega PD wybrał się na jednodniowy urlop za nadmierne wylgaryzmy wobec innych użytkowników i agresywne zachowanie. Mamy nadzieję, że w niedzielę ochłonie i przede wszystkim odpocznie nie musząc "bić się z gównem" 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Czy można rozszerzyć bazę emotikonków? - tak mi czasem brakuje niektórych używanych często - gęsto w telefonie. Rzecz w sumie małej wagi jakby co, ale czasem gest byłby prostszy niż klikactwo.
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
-
Deleted User 5490
Wczoraj doszedłem do wniosku, że Sanktuarium nie jest mi potrzebne w życiu. Użerać się ze złośliwymi dupkami o chorych poglądach z którymi nic mnie nie łączy a wszystko dzieli - po co mi to? Jeszcze w obliczu faktu, że pan moderator jest stronniczym pizdusiem i za scysję "karze" tylko mnie, a pancernego muła, który to sprowokował nie tyka. Znudziliście mi się, jesteście męczący i was nie potrzebuję.
Po co mi to? Jest tyle innych sposobów na miłe spędzenie czasu(zwłaszcza, że tu wcale nie jest miło). Kiedy pomyślałem ile minut dziennie z życia odzyskam nie zaglądając tu, postanowiłem zlikwidować konto. Tak. Zlikwidować. Symbolicznie i na przekór. Jak Invader. I mam w dupie co o mnie pomyśli kilka osób.
Kogo lubię i znam, to mam z nim kontakt poza forum. A kogo nie lubię - ch... wam w..... albo nie, bo jeszcze byście się niektórzy ucieszyli.
Po co mi to? Jest tyle innych sposobów na miłe spędzenie czasu(zwłaszcza, że tu wcale nie jest miło). Kiedy pomyślałem ile minut dziennie z życia odzyskam nie zaglądając tu, postanowiłem zlikwidować konto. Tak. Zlikwidować. Symbolicznie i na przekór. Jak Invader. I mam w dupie co o mnie pomyśli kilka osób.
Kogo lubię i znam, to mam z nim kontakt poza forum. A kogo nie lubię - ch... wam w..... albo nie, bo jeszcze byście się niektórzy ucieszyli.
Niesamowitym jest dla mnie fakt, że ludzie w wieku moich rodziców (bądź starsi) oburzają się z powodu, że ktoś im powie ze obrzucanie innych gównem w Internecie jest niespoko
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Mnie to na tym etapie w ogóle nie dziwi, z wielu postów PD wylewała się jakaś nieokreślona frustracja i gorycz, w zasadzie tego typu zachowanie jest logicznym dopełnieniem jego aktywności tutaj.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Cały ten pożegnalny wpis jest mocno diagnostyczny. Trudno, gotowość do akceptacji inności to umiejętność / dar same w sobie.
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
Słuszna decyzja, nie nadawałeś się do tego, chłopie. Pewnie gdzieś tam kilku userów widziało powoli ten zbliżający się gówniany finał.
No cóż, przynajmniej mam już kandydata do cytatu roku, bo powyższa wypowiedź niby jest dość lakoniczna, ale jakże treściwa i poetycka 
Dlatego PD dla mnie był tutaj od jakiegoś czasu najgorszym zjawiskiem, bo w wiek mordy już się nie da wytrzeć. Może być na żywo spoko gościem, nie wiem, w sieci sam wystawił sobie brązową laurkę, która skończyła w jego Sraczu.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Jesus Fucking Christ... Chyba mamy pewne Wydarzenie Roku w Sanktuariankach. Przynajmniej w ciemno wiedziałem o kogo chodzi bo wypracował sobie mega charakterystyczny styl który bardzo sobie ceniłem i lubiłem czytać. Mimo że był starym, zgorzkniałym i nierozumiejącym świata dziadem o koszmarnych poglądach. Niby good riddance, ale jednak będzie go brakowało, choć tak dla wszystkich lepiej.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Boo dostał warna i skasował konto, Pierre dostał jednodniowego bana i skasował konto, dopiero w takich chwilach człowiek docenia kruchość ludzkiej psychiki xD
A niektórzy pisali merytoryczne posty mając rangę zdrajcy. To są właśnie te różnice.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Ale Boo już chyba się odobrazil i wrocilShedao Shai pisze: ↑pn lis 25, 2024 1:27 pm Boo dostał warna i skasował konto, Pierre dostał jednodniowego bana i skasował konto, dopiero w takich chwilach człowiek docenia kruchość ludzkiej psychiki xD
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Look boo's back
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Trochę szkoda. Pierre miał ten swój specyficzny "flow". Czasem może zbyt wyraziście i przesadnie ujmował rzeczy, wkurzał się za byle co, ale potrafił rozśmieszyć. No i kibicował Czerwono-Niebieskim z miasta świętej wieży.
Trzymaj się Pierre. I nie zapominaj, że Lewus, choć Lewus - to też bliźni
Trzymaj się Pierre. I nie zapominaj, że Lewus, choć Lewus - to też bliźni
Może była wczoraj niedziela refleksji i jednak wyszło, że perm-ban powinien być już dawno, ale gorzka natura nadal napisała ostatnie słowo.
Ta, jasne....
I tak pewnie kiedyś wróci
Ta, jasne....
I tak pewnie kiedyś wróci