Dali warna, to dali. Nie ma co drążyć xD
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 626
Re: Księga Skarg i wniosków
Robienie tu męczennika pokroju Joanny d'Arc z Pierre'a jest cokolwiek zabawne
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dokładnie, jeszcze figurkę zróbcie, najlepiej z brązu, ważne, żeby była w fekalnym odcieniu.
-
Deleted User 626
Szkoda po prostu, użytkowników z długim stażem. Vlad tu był od początku. Bawcie się dobrze.
Oczywiście, ale wystarczy nie być chamem. Nikt go nie usunal, sam to zrobił.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Administracja & Moderacja, wprowadzając nowy Regulamin, chciała ograniczyć bluzgi nie same w sobie - bo dla zdrowia psychicznego można sobie czasem curvą rzucić pod nosem bądź curvę wystukać z klawiszy. Chcieli ograniczyć bluzgi ad personam – i za to szacun. Bo takich bluzgów było o wiele za wiele i często z byle powodu. To żenujące i żałosne, gdy na Sanktu robi się chlew.
No szkoda, ale co Pan zrobisz? Przecież nikt nikogo tu nie usunął. Decyzja Pierra nad którą też ubolewam, ale z drugiej - też nie podobały mi się te ciągłe personalne wycieczki. Mam nadzieję, że trochę ochłonie i wróci, bo jednak IM to on ma w sercu głęboko
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8263
Mnie kompletnie nie jest szkoda PD.
Szkoda aktywnego usera - to tak, ale z takimi zapędami - ani trochę.
Na bardziej ucywilizowanym forum nie byłoby typa dawno temu, podobnie jak tego wyżej. Ale - San progresuje
Samo-zaoranie Pierre'a to raczej nie wynik przemyśleń i refleksji, a bardziej foch, że ktoś podniósł łapę na weterana,, jakby to miało jakieś znaczenie
Na bardziej ucywilizowanym forum nie byłoby typa dawno temu, podobnie jak tego wyżej. Ale - San progresuje
Samo-zaoranie Pierre'a to raczej nie wynik przemyśleń i refleksji, a bardziej foch, że ktoś podniósł łapę na weterana,, jakby to miało jakieś znaczenie
No wiadomo, że to była demonstracja, w dodatku sprowokowana specjalnienugz pisze: ↑pt lis 29, 2024 7:52 am Mnie kompletnie nie jest szkoda PD.
Samo-zaoranie Pierre'a to raczej nie wynik przemyśleń i refleksji, a bardziej foch, że ktoś podniósł łapę na weterana,, jakby to miało jakieś znaczenie![]()
www.MetalSide.pl
Może tak, może nie.
Nie nazwałbym tego sprzeczką nawet. Chłop wrzuca obcokrajowcom, pakując wszystkich do jednego wora, bo Książę Częstochowy przyjechał do dużego miasta i się oburzył, że w taksie nie było jak w aptece
Nie nazwałbym tego sprzeczką nawet. Chłop wrzuca obcokrajowcom, pakując wszystkich do jednego wora, bo Książę Częstochowy przyjechał do dużego miasta i się oburzył, że w taksie nie było jak w aptece
Rany ... PD uszy spłoną albo będzie miał permanentną czkawkę jak będzie tak dalej rozkładany na czynniki pierwsze.
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
Temat będzie i tak pewnie wracał co jakiś czas, aż do powrotu PD 
Uważam, że gostek nie jest tego warty. Chyba, że jako bardzo dobry przykład bardzo złego zachowania na forum internetowym.
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
No widzisz, a on pewnie jeszcze będzie nagrodzony na zbliżającej się Gali 
przecież to było chamidło w czystej postaci. Za kim Wy tu płaczecie xd
-
Deleted User 8263
Dlaczego ten regulamin działa wstecz wybiorczo? Post z kwietnia ocenzurowany, zgloszone przeze mnie offtopy cockera zignorowane bo "prawo nie działa wstecz"(usunięte przez mod.)(wszystkie usunięcia z tego posta zostały usunięte przez niezgodność z regulaminem:
zakazuje się wchodzenie w tematy związane z prywatnym życiem forumowiczów (w tym chwalenia swoim (bądź innych) życiem seksualnym)) (poza tym post był offtopem, następnym razem coś takiego będzie usuwane, a nie cenzurowane)
Nie dość że się wam odkleilo to jesscze jesteście hipokrytami xD
- blackcocker
- -#Moderator

Z posta z kwietnia nic nie jest usunięte, nie płaczDzosef pisze: ↑wt gru 03, 2024 6:34 pmDlaczego ten regulamin działa wstecz wybiorczo? Post z kwietnia ocenzurowany, zgloszone przeze mnie offtopy cockera zignorowane bo "prawo nie działa wstecz"(usunięte przez mod.)(wszystkie usunięcia z tego posta zostały usunięte przez niezgodność z regulaminem:
zakazuje się wchodzenie w tematy związane z prywatnym życiem forumowiczów (w tym chwalenia swoim (bądź innych) życiem seksualnym)) (poza tym post był offtopem, następnym razem coś takiego będzie usuwane, a nie cenzurowane)
Nie dość że się wam odkleilo to jesscze jesteście hipokrytami xD
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- blackcocker
- -#Moderator

Okej, już widzę co się stało.
beaviso odpowiedział na post Dzosefa nt. zabaw z dziewczynkami z Am. Płd., pytając o te zabawy.
Regulamin jasno mówi, że nie rozmawiamy na tematy podbojów seksualnych swoich, ani innych użytkowników, dlatego wyciąłem część posta beaviso dot. zabaw z dziewczynami oraz wyedytowałem cytat Dzosefa. Myślałem, że wyedytuję TYLKO WIDOK tego cytowanego posta. Okazało się jednak w takim razie, że edytując cytat, można zedytować oryginalnego posta? Nie było to moją intencją. Jeśli tak się stało, przepraszam.
edit. Jednak post oryginalny jest taki jak był. Cofam przeprosiny
beaviso odpowiedział na post Dzosefa nt. zabaw z dziewczynkami z Am. Płd., pytając o te zabawy.
Regulamin jasno mówi, że nie rozmawiamy na tematy podbojów seksualnych swoich, ani innych użytkowników, dlatego wyciąłem część posta beaviso dot. zabaw z dziewczynami oraz wyedytowałem cytat Dzosefa. Myślałem, że wyedytuję TYLKO WIDOK tego cytowanego posta. Okazało się jednak w takim razie, że edytując cytat, można zedytować oryginalnego posta? Nie było to moją intencją. Jeśli tak się stało, przepraszam.
edit. Jednak post oryginalny jest taki jak był. Cofam przeprosiny
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.