Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Z komentarzy pod linkowanym przez Żelaznego materiałem - "Unforeseen circumstances that Stevie Wonder blindfolded in a basement could see coming."Ale mnie wkurwia wszędzie to "unforeseen circumstances". Zamiast kawa na ławę - zjebaliśmy, ktoś tam zjebał - to takie pierdolenie się i nikt nic nie wie. Jebać tą branżę
Przecież to taniocha. Bilety na samo LP w Berlinie były w przedziale 350 (koniec stadionu) - 550 euroWidziałem jakieś relacje na yt z tego festiwalu, 500 dolarów za 1 dniowy festiwal, bo właśnie w jeden dzień to wszystko upychali - to nie mogło się udać na dłuższą metę
Musiałem przegapić moment kiedy LP ma ceny jak Rolling StonesPrzecież to taniocha. Bilety na samo LP w Berlinie były w przedziale 350 (koniec stadionu) - 550 euroWidziałem jakieś relacje na yt z tego festiwalu, 500 dolarów za 1 dniowy festiwal, bo właśnie w jeden dzień to wszystko upychali - to nie mogło się udać na dłuższą metę

Przez te 7 lat nieaktywności pracowali nad wzrostem cenMusiałem przegapić moment kiedy LP ma ceny jak Rolling StonesPrzecież to taniocha. Bilety na samo LP w Berlinie były w przedziale 350 (koniec stadionu) - 550 euroWidziałem jakieś relacje na yt z tego festiwalu, 500 dolarów za 1 dniowy festiwal, bo właśnie w jeden dzień to wszystko upychali - to nie mogło się udać na dłuższą metę

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości