Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Czytam, że dla ubezpieczenia musieli mieć backup. Nicko już wtedy miał ponad 65 lat więc wiek emerytalny.Po cholerę trzymali go w obwodzie aż od TBOS, czyli 2016??!!! Czy Nicko miał już jakieś problemy ze zdrowiem w 2016, nawet założmy że go trzymali od drugiego legu trasy czyli 2017? Przecież idąc tym tokiem rozumowania powinni mieć teraz cały backupowy zespoł
ja jestem bardzo ciekawy za co Joe Lazarus podpadł wujaszkowiJoe był backupem, ale podpadł Szefowi i backupem został Simon. Pewnie Harris zna max 5 perkusistow. Kolejny w kolejce Jai Pattel, ktos kto bebnil z Lauren i Doug Samson.
Może za jakieś tajne relacje z jakimś sanatorianinem?ja jestem bardzo ciekawy za co Joe Lazarus podpadł wujaszkowiJoe był backupem, ale podpadł Szefowi i backupem został Simon. Pewnie Harris zna max 5 perkusistow. Kolejny w kolejce Jai Pattel, ktos kto bebnil z Lauren i Doug Samson.![]()
O tym nie pomyślałem, ale w takim razie teraz powinni mieć backup za każdego, przecież aktualnie wszyscy już są po 65Czytam, że dla ubezpieczenia musieli mieć backup. Nicko już wtedy miał ponad 65 lat więc wiek emerytalny.Po cholerę trzymali go w obwodzie aż od TBOS, czyli 2016??!!! Czy Nicko miał już jakieś problemy ze zdrowiem w 2016, nawet założmy że go trzymali od drugiego legu trasy czyli 2017? Przecież idąc tym tokiem rozumowania powinni mieć teraz cały backupowy zespoł
Absolutnie nicCo by to zmieniło niby jakby był Joe zamiast Simona? XD Zarówno jeden jak i drugi poradzi sobie z partiami Nicko
To prawda, na pierwszych 9 albumach IM dominują utwory żywiołowe, wymagające odpowiedniego tempa. Niestety, w ostatnich latach wszyscy słyszeliśmy, iż Nicko nie zawsze dawał radę, tempo było dużo wolniejsze, zdarzało się że je gubił. Tak już nie mogło być dłużej, musieli zdecydować się na zmianę. Prawdopodobnie o wyborze Simona zdecydował fakt, iż Harris gra z nim od lat, razem byli w trasach, zna jego słabe i mocne strony, ma do niego zaufanie. Co do Joe, sądzę iż drama jaką nakręcał na FB jego ojciec na dobre zamknęła mu furtkę do Maiden. Ostatecznie też nie wiadomo, jakby współpracował z Harrisem w sekcji i prywatnie, to jest podstawa.Co by to zmieniło niby jakby był Joe zamiast Simona? XD Zarówno jeden jak i drugi poradzi sobie z partiami Nicko no i Simon także otwiera możliwości na dużo lepszy set niż z Nicko.
nicCo by to zmieniło niby jakby był Joe zamiast Simona? XD Zarówno jeden jak i drugi poradzi sobie z partiami Nicko no i Simon także otwiera możliwości na dużo lepszy set niż z Nicko.
Daj spokój... Ralf to Ralf. Raz napisze tak, raz napisze inaczej. To bez wiekszego znaczenia, jakieś domysły i fantazje (jak BA).Ralf, piszesz, jakbyś miał pewność, że zespół podjął decyzję za Nicko, a pewnie była to bardziej jego kwestia.
Wszyscy podjęli decyzję, bo zdawali sobie sprawę z powagi sytuacji. Nicko dokończył TFP, niemniej w odwodzie mieli Simona na wypadek gdyby oryginalny pałker nie był w stanie zagrać. Nicko pożegnał się godnie, bez dramy i bicia piany w amerykańskim stylu.Ralf, piszesz, jakbyś miał pewność, że zespół podjął decyzję za Nicko, a pewnie była to bardziej jego kwestia.
Dokładnie. Przecież najbardziej prawdopodobne jest to, że się bał o swoje życie. Chłop przeszedł raka, dostał wylewu. Trasy są naprawdę wyczerpujące dla organizmu, zwłaszcza perkusisty. A on w przyszłym roku będzie miał 73 lata! Myślę, że po prostu bardzo mocno obciążał swój organizm i decyzja najbardziej racjonalna z możliwych.Nie dopuszczasz do głowy, że sporo wcześniej Nicko sam z siebie zapowiedział, ze po FPT zawija się ze stołka?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości