No tak, zrozumiałem, że tam więcej właśnie takich ralfów XDDzosef pisze: ↑sob gru 21, 2024 3:46 pmNo ale to tylko Ralf sie tak zachowuje.blackcocker pisze: ↑sob gru 21, 2024 3:27 pm Dla mnie liczenie krzesełek i ciągłe zapowiadanie, że "ktoś się skończył", bo na 124 dni przed koncertem sprzedanych jest 39% a nie 41 to nie ma za wiele związku z zainteresowaniem bts branży
The Future Past Tour 2024 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: The Future Past Tour 2024 - trasa
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Np. tak, ze typ interesuje sie faktycznie venuesami i logistyka i moze Maiden nie jest jego jedynym punktem na radarze, do tego jezdzi na koncerty i stanowi to element jego pasji.
Jedni lubie stare dworce, inni lotniska, jeszcze inni wieze Eiffela. Moze ktos lubi stadiony i areny :-)
Edit: to troche strzal, bo bardzo rzadko zagladam na forum IMFC, wiec samego watku nie znam
UP THE IRONS !!!
-
Deleted User 8263
Nie, duzo osob interesuje sie sprzedaza koncertow, tempem schodzenia biletow, ale nikt nie pisze takich bzdur jak Ralf w kwestii konca Maiden bo rok przed gigami hala w jakims Portland nie jest wypchanablackcocker pisze: ↑sob gru 21, 2024 3:55 pmNo tak, zrozumiałem, że tam więcej właśnie takich ralfów XDDzosef pisze: ↑sob gru 21, 2024 3:46 pmNo ale to tylko Ralf sie tak zachowuje.blackcocker pisze: ↑sob gru 21, 2024 3:27 pm Dla mnie liczenie krzesełek i ciągłe zapowiadanie, że "ktoś się skończył", bo na 124 dni przed koncertem sprzedanych jest 39% a nie 41 to nie ma za wiele związku z zainteresowaniem bts branży
Spoko, myślałem, że Ralf się głownie inspirował ludźmi na oficjalnym forum.
Tak czy inaczej - nie planuję zaglądać
Żadna strata moja i forum
Tak czy inaczej - nie planuję zaglądać
Żadna strata moja i forum
Ralf juz raz zniknął pod innym nickiem z forum
Ale przynajmniej nie skasował konta, choć i tak słabo.
Czyli nie tylko Invader ma zaburzenia identyfikacji sieciowej
A w temacie bardziej - jestem rozczarowany, że nie pokazali sprzętów gitarowych Adriana i Janka, co za dziady
Trasa się skończyła, a materiałów brak.