Mountain - Live: The Road Goes Ever On
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Po przesłuchaniu "The Hunt For Damien" byłem na te kapele tak zły i zniechęcony, że położyłem lachę na wszelkie wieści o wydaniu kolejnej płyty. Wiem, że to był re-record album, ale chciałem wmówić sobie, że Warlord już nie gra i niczego dla swego dobra już więcej nowego pod tą nazwą nie wypuściFrank Drebin pisze: ↑ndz sty 12, 2025 11:07 pm A dlaczego "tym razem"? Który album uważasz za nieudany?

A, to wszystko jasne. "Hunt" nie słyszałem szczerze mówiąc, ale w internetach ten album częściej jest uznawany za składankę niż pełnoprawne wydawnictwo. Faktycznie dostaje słabe noty. Już myślałem, że pisałeś o "Holy Empire" (czyli ostatnim oficjalnym LP), który to album jest bardzo, bardzo dobry, więc się zdziwiłem co do krytycznego podejścia;-)LukaSieka pisze: ↑pn sty 13, 2025 12:13 amPo przesłuchaniu "The Hunt For Damien" byłem na te kapele tak zły i zniechęcony, że położyłem lachę na wszelkie wieści o wydaniu kolejnej płyty. Wiem, że to był re-record album, ale chciałem wmówić sobie, że Warlord już nie gra i niczego dla swego dobra już więcej nowego pod tą nazwą nie wypuściFrank Drebin pisze: ↑ndz sty 12, 2025 11:07 pm A dlaczego "tym razem"? Który album uważasz za nieudany?.
Szczerze mówiąc, to cieszyłem się parę lat temu kiedy usłyszałem, że się rozpadli. A na wieść o kolejnym comebacku byłem zniesmaczony...
Później, od lata mój kumpel namawiał mnie, co jakiś czas do przesłuchania "Free Spirit Soar". Długo, bo ponad pół roku bezskutecznie.... Nie interesowało mnie zwyczajnie co ma znowu do zaproponowania Warlord... No, ale po chyba kilkadziesiątej namowie uległem w końcu pod przymusem i puściłem sobie "Free Spirit Soar". Płyta okazała się bardzo dobra, ale na serio bałem się tego włączyć...