Exodus
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Exodus
:Najlepsza ekipa gatunku - można zamykać, temat wyczerpany 
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Jeden z moich ulubionych zespołów metalowych w ogóle i jeden z tych które od pierwszej połowy lat osiemdziesiątych trzymał fason i nie zmieniał stylu tylko po to żeby dostosować się na potrzeby rynku
Najlepsza thrashowa paczka - nie ma co sztucznie przeciągać tematu

- DeJMIeN Wielki
- -#Lord of the flies

News z profilu zespołu:
Zetro out, wraca Dukes
Zetro out, wraca Dukes
Mega szok
Dosłownie dwa dni temu sluchalem Shovel i myślałem o tym, że chciałbym Dukesa na żywo usłyszeć, ale nie myślałem kompletnie o powrocie do Exo.
Dla mnie na minus, bo uwielbiam Zetro.
Nowy album to będzie rozpierdol
Dosłownie dwa dni temu sluchalem Shovel i myślałem o tym, że chciałbym Dukesa na żywo usłyszeć, ale nie myślałem kompletnie o powrocie do Exo.
Dla mnie na minus, bo uwielbiam Zetro.
Nowy album to będzie rozpierdol
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Płyty na których rolę wokalu przejął Dukes są pod względem muzycznym spoko. Ale jak już sam wokal weźmie się pod lupę to jest trochę rzeczy do których można się przyczepić. Min. Sama barwa i maniera które trochę bardziej do kapeli hardcore by pasowały
Jestem ciekaw, Jakie były kulisy.
Kocham tych dwóch wariatów, ale dam Robowi chyba nawet 51%, szczególnie za zarządzanie tłumem
Wielbię albumy z nim jak klasyki, szczególnie Exhibit A.
Pamiętam, jak kiedyś słuchałem podcastu, kiedy żalił się jak go potraktowano, że zrobili to podczas jego miesiąca miodowego, i to telefonicznie.
No proszę, życie pisze kolejny raz pokręcony scenariusz
Kocham tych dwóch wariatów, ale dam Robowi chyba nawet 51%, szczególnie za zarządzanie tłumem
Wielbię albumy z nim jak klasyki, szczególnie Exhibit A.
Pamiętam, jak kiedyś słuchałem podcastu, kiedy żalił się jak go potraktowano, że zrobili to podczas jego miesiąca miodowego, i to telefonicznie.
No proszę, życie pisze kolejny raz pokręcony scenariusz
Exhibit A to jest jedna z nielicznych (może 3) płyt Exodusa, jakie znam i pamiętam, że wywarła na mnie zdecydowanie pozytywne wrażenie. Siadła mi lepiej niż klasyki. Może w wolnej chwili odświeżę, bo nie słuchałem milion lat.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Mieszane odczucia. Z jednej strony Zetro to jest "ten" głos Exodusa, a z drugiej strony na żywo prezentuje się aktualnie jak starszy pan na emeryturze. Pod tym względem Dukes wniesie więcej do zespołu, choć nie lubię jego wokalu.
Rob na pewno da więcej kopa na scenie, ale Steve super się bawi live, uważam, że nie odwalał pańszczyzny, bardzo lubię jego interakcje z fanami.
Trochę tęsknię jednak za "Come on you tired motherfuckers!!!"
Gary z Tomem już rzeźbią szkielet płyty.
Trochę tęsknię jednak za "Come on you tired motherfuckers!!!"
Gary z Tomem już rzeźbią szkielet płyty.
Dziwne, że gość jak Ty wybiórczo zna materiał najlepszej thrashowej ekipy, jaką nosi Ziemia
Ależ dyskografię Slayera znam doskonale
A tak serio, thrashem nigdy się nie jarałem, a po latach najbardziej interesuje mnie jego czarna odmiana.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
What's up MotherfuckerS !????
Wspaniała wiadomość. To co Dukes wyrabiał na żywo to był absolutny chaos i zniszczenie. Koncertu na Metalcamp na Słowacji nigdy nie zapomnę. Gość jest niesamowity. A Zetro ewidentnie był bez formy, koncerty wypadały tak sobie.. Dla mnie dobra decyzja.
Wspaniała wiadomość. To co Dukes wyrabiał na żywo to był absolutny chaos i zniszczenie. Koncertu na Metalcamp na Słowacji nigdy nie zapomnę. Gość jest niesamowity. A Zetro ewidentnie był bez formy, koncerty wypadały tak sobie.. Dla mnie dobra decyzja.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Dukes na żywo to pieprzona maszyna. Bez dwóch zdań. Widziałem w klubie i na dużym festiwalu - zniszczenia. Zetro też wielbię 
www.MetalSide.pl
Też jestem fanem Zetro, ale na żywo trochę już wypadało to słabo. A Rob w Generation Kill sieje zniszczenie, więc w Exodus też będzie dobrze. Jaram się jak pochodnia. Funeral Hymn ? Riot Act ? Ballad of Leonard and Charles ? Czuję że piękne strzały wlecą do setlisty. Ogień
www.last.fm/user/darkfuneral18