Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
O Holy Smoke gdziekolwiek marzę najbardziej, zaraz po OTGDY.
Holy Smoke - marzę, żeby pozostał poza setlistą
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No i pozostanie tam, tak samo jak każdy inny numer z lat 90, z wyłączeniem jakichś 2-3 xD Przecież to nie jest trasa 1980-88 tylko dlatego, że Feara muszą odbębnić.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 626
A możecie sobie śmieszkować ale mi by to pasowało. Total Eclipse również - nawet bardzo.
PS: Rzeczywiście trasa do FOTD. Nie będzie Tailgunnera i reszty. Umknęło.
PS: Rzeczywiście trasa do FOTD. Nie będzie Tailgunnera i reszty. Umknęło.
Nie kojarzę teledysku, a utwór po prostu jest średni. Jest dużo lepszych do zagrania.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- johnny_o
Ja teledysk zobaczyłem dopiero po latach ale wiem że nie cieszy się sympatią, a sam numer cenię przede wszystkim za tekst.
Nie wiedziałem, że to ma teledysk XD Taki ze mnie fan.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
No teledysk
www.MetalSide.pl
- johnny_o
Który jak się okazuje nikogo nie obchodzi, nie ma zresztą nic do rzeczy. Ścisły top tekstów IM, ale luzu za bardzo tam nie czuję.
Johnny, zajączkowska z konfederosji miała ostatnio top Metalliki 
Przenieść do Polityki
Przenieść do Polityki
Bring to akurat pewniak i dobrze. Aż dziwne, że tego nigdy nie forsowali na kotleta, bo w 2003 na bisach siedział znakomicie. A odpoczynek od utworów z puli RttH/RF/Sanctuary zawsze wskazany
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Bruce w wywiadzie powiedział ' You wanted greatest hits right .. ? '
Dla mnie to równoznaczne z zapowiedzią najbardziej kotletowego seta w historii tego zespołu. Notabene idealnie nadającego się na Stadiony.
Zawsze marzyłem o halowej trasie Maiden poświęconej płytom od No Prayer do Virtual XI. Tytułowy z No Prayer, From Here To Eternity, Afraid, Be Quick, Holy Smoke, Man On The Edge, Futureal, Educated Fool, Aftermath ... Ale to się nigdy nie wydarzy. A szkoda bo to dla mnie największa utracona szansa dla hardkorowych fanów Maiden.
A tak dostaniemy pewnie Bring Your Daughter, Running Free, Killers albo Murders In Rue Morgue i Adios !
Dla mnie to równoznaczne z zapowiedzią najbardziej kotletowego seta w historii tego zespołu. Notabene idealnie nadającego się na Stadiony.
Zawsze marzyłem o halowej trasie Maiden poświęconej płytom od No Prayer do Virtual XI. Tytułowy z No Prayer, From Here To Eternity, Afraid, Be Quick, Holy Smoke, Man On The Edge, Futureal, Educated Fool, Aftermath ... Ale to się nigdy nie wydarzy. A szkoda bo to dla mnie największa utracona szansa dla hardkorowych fanów Maiden.
A tak dostaniemy pewnie Bring Your Daughter, Running Free, Killers albo Murders In Rue Morgue i Adios !
www.last.fm/user/darkfuneral18
No niestety, ale ilość hardkorowych fanów <<<<<<<<<<<<<<<< ilość normików. I tak zespół płynie z prądem.
www.MetalSide.pl
Z jednej strony się zgadzam, ale z drugiej strony planowali niby zagrać halówkę z całym Senjutsu, ale przeszkodził Covid. Jeśli byli w stanie pójść na coś takiego, co normików by odstraszyło, to mogli się odważyć na coś w stylu ' Fear Of The Prayer Tour '
www.last.fm/user/darkfuneral18
No niestety na taką trasę przestałem liczyć już kilka lat temu, łudzę się jednak na jakiś mały procent materiału z feara i no prayera.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
No niestety odpuścili te płyty i trasę wspominkową. Szkoda.Kevin18 pisze: ↑czw sty 16, 2025 1:34 pmZ jednej strony się zgadzam, ale z drugiej strony planowali niby zagrać halówkę z całym Senjutsu, ale przeszkodził Covid. Jeśli byli w stanie pójść na coś takiego, co normików by odstraszyło, to mogli się odważyć na coś w stylu ' Fear Of The Prayer Tour 'Bardzo będę żałował. Dostaliśmy Afraid na odpierdol na Maiden England i Adios..
www.MetalSide.pl