Fatum
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Fatum
ze źródła zbliżonego do dobrze poinformowanegosyla pisze:Czy wie ktoś może coś na temat nowej płyty Fatum? I czy można gdzieś dorwać stare teledyski?
co do teledysków... zalegają gdzieś w przepastnych magazynach telewizji polskiej
wiem że były już czynione próby ich wydostania ... narazie bezowocne
może kiedyś się uda (ach ta biurokracja)
wszystkim niepocieszonym pragnę jednak zakomunikować iż niebawem na stronie pojawią się dotąd nie publikowane fotografie zespołu z DAAAWNYCH czasów
pozdrawiam
:rocx
Cześć! Co ty młody!? Nowe kawałki już na mp3? zaczekaj na płyte ! A tymczasem można usłyszeć sporo nowego na koncertach. A co do Demona to na bank będzie reedycja (termin jeszcze nie jest znany). Widzę że jesteś z Polski centralnej, możesz napisać z którego miasta? Na koncerty organizujemy transport zbiorowy, zawsze można zorganizować jedno miejsce,daj znać .Młody pisze:Ja odnosnie nowej płyty, a może ktos ma nowe kawałki w mp3? mozna je gdzies sciągnąc? i czy wznowienie demon-a tez bedzie? :rocx
Pozdrawiam
:beer
-
metalowiec
- -#Charlotte

Fajnie by było jakby Fatum zagrało razem z Turbo, tylko kto przed kim? no chyba jednak Fatum grało by pierwsze. Turbo wydało ostatnio fajna płytke, naprawde jest dobra. Ciągle czekam na nową produkcje Fatum. Co sądzicie o tym pomysle wspólnego koncertu? To moje dwie ulubione polskie kapele, chciałby by zagrali jeden koncert, to takie marzenie.

Give me Piece of Mind!!!
-
metalowiec
- -#Charlotte

I co ymca? udało się coś ustalić z tymi forami? aha i kiedy nowa płyta Fatum ??? Chodzą pogłoski że na wiosne, czy to prawda?YMCA pisze:
Jeżeli macie jakieś namiary na ludzi z którymi można na ten temat poważnie porozmawiać ... bardzo bym prosił
jeszcze raz wielkie dzięki :rocx
Give me Piece of Mind!!!
No dobra, tak spytałem, czekam na cd-ka. zamówiłem sobie limitowaną Mańke. Ciekawe ile zostało sprzedanych?25 zeta to nie majątek a biorąc pod uwage za ile się sprzedają płytki Fatum na alegro, to śmiech cena.chmielu pisze:Cześć! Co ty młody!? Nowe kawałki już na mp3? zaczekaj na płyte ! A tymczasem można usłyszeć sporo nowego na koncertach. A co do Demona to na bank będzie reedycja (termin jeszcze nie jest znany). Widzę że jesteś z Polski centralnej, możesz napisać z którego miasta? Na koncerty organizujemy transport zbiorowy, zawsze można zorganizować jedno miejsce,daj znać .Młody pisze:Ja odnosnie nowej płyty, a może ktos ma nowe kawałki w mp3? mozna je gdzies sciągnąc? i czy wznowienie demon-a tez bedzie? :rocx
Pozdrawiam
:beer
Każdego dnia, o życie grasz, ale w tej grze jesteś bez szans...
Trafiłem na to forum poprzez strone fatum.pl i troche się rozejrzałem, posłuchałem sobie maiden'ów i uważam że to extra kapelka. Ale tak, mam pytanie chyba do admina fatum.pl, co to jest za facet który jest na zdjęciach na oficjalnej?chodzi o tego blondaska z krótkimi włosami. Jest na paru fotkach a na oficjalnej nie ma o nim słowa, no chyba że ja nie dowidze. Widać że gość pogrywa z fatum i chciałbym wiedzieć kto to?
pozdro
pozdro
+gracz pisze:Trafiłem na to forum poprzez strone fatum.pl i troche się rozejrzałem, posłuchałem sobie maiden'ów i uważam że to extra kapelka. Ale tak, mam pytanie chyba do admina fatum.pl, co to jest za facet który jest na zdjęciach na oficjalnej?chodzi o tego blondaska z krótkimi włosami. Jest na paru fotkach a na oficjalnej nie ma o nim słowa, no chyba że ja nie dowidze. Widać że gość pogrywa z fatum i chciałbym wiedzieć kto to?
pozdro
Cześć! Musisz częściej zaglądać na strone Fan Klubu. Tu masz linke, możesz sobie poczytać o tym tajemniczym gitarzyście:
http://www.fanklub-fatum.senet.pl/rafal.htm
Pozdrawiam :beer
- Mati(Vixen)
- -#Charlotte

Witam,
Ja tak troszke off topic.... Na stronie Progresji pojawily sie fotki z koncertu
Calkiem przyjemne
Zapraszam do ogladania
Pozdroofki!!
Ja tak troszke off topic.... Na stronie Progresji pojawily sie fotki z koncertu
Pozdroofki!!
-
metalowiec
- -#Charlotte

Fotki spoko! W Progresji w zgodzie z tym co napisane jest na stronie fanklubu są naprawde zajebiste tosty i dobre piwko a nad barem wisi szalik Iron Maiden :rocx
Give me Piece of Mind!!!
Witam
Rzeczywiście klub Progresja to przyjazny lokal dla ludzi lubiących Iron Maiden. Na jedmnej ze ścian wisi wypalony w drzewie Eddy z Fear of the Dark. Troche się ktoś napracował przy tym. Spokojnie można polecić ten klub każdemu kto słucha dobrej muzyki, przez głośniki (wtedy gdy nikt nie gra) sączy się metal (jak byłem ostatnio, przed koncertem Fatum to dało się słyszeć płytke Tyr zespołu Black Sabbath). Są plany by Fatum powtórzyło koncert w Progresji na wiosnę - lato tego roku, będzie super.
Rzeczywiście klub Progresja to przyjazny lokal dla ludzi lubiących Iron Maiden. Na jedmnej ze ścian wisi wypalony w drzewie Eddy z Fear of the Dark. Troche się ktoś napracował przy tym. Spokojnie można polecić ten klub każdemu kto słucha dobrej muzyki, przez głośniki (wtedy gdy nikt nie gra) sączy się metal (jak byłem ostatnio, przed koncertem Fatum to dało się słyszeć płytke Tyr zespołu Black Sabbath). Są plany by Fatum powtórzyło koncert w Progresji na wiosnę - lato tego roku, będzie super.
Czy ktoś to podsumował? jak nie to ja to zrobie. Jadę na koncert do rawy, akurat tam będę w okolicy, superowo, tylko o której ten koncert bo nie ma żadnej informacji.gracz pisze:Proponuje by każdy wypowiedział się jakie nagranie Fatum najlepiej mu się podoba ? Ja pierwszy:
1.Błaganie
2.Mania Szybkości ( za odlotowy wokal i porywającą solówkę)
3.Demon
To są trzy ulubione ale nie słyszałem jeszcze nowych numerów.
pozdro
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Nie chciałem zakładać nowego topic-u a mam małe pytanie. Tez chodzi o polski stary heavy. Co sie stało z Voo Doo ?? Jeszcze zyją czy sie rozpadli?? Mam tylko płytke Voo Doo "heavy metal".(87r.) Sa inne?? pozdro
-
metalowiec
- -#Charlotte

Spoko kapela,mozna gdzieś zaciągnąć mp3? Bo chyba z płytkami cieniutko?A ja za 3 tygodnie będę miał "Manie szybkośći"!!! Już się nie moge doczekać.Under Jolly Roger pisze:Nie chciałem zakładać nowego topic-u a mam małe pytanie. Tez chodzi o polski stary heavy. Co sie stało z Voo Doo ?? Jeszcze zyją czy sie rozpadli?? Mam tylko płytke Voo Doo "heavy metal".(87r.) Sa inne?? pozdro
pozdro :rocx
Give me Piece of Mind!!!
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Co do mp3 to nie wiem. Ja mam ten album (Voo Doo- heavy metal) na czarnej płycie ale jakosć jest dość dobra, da sie słuchać. :solo
-
metalowiec
- -#Charlotte

A co sądzisz o Fatum? Słyszałęś coś z ich repertuaru? A może mały rip płytki VooDoo do mp3?Under Jolly Roger pisze:Co do mp3 to nie wiem. Ja mam ten album (Voo Doo- heavy metal) na czarnej płycie ale jakosć jest dość dobra, da sie słuchać. :solo
Pozdro :rocx
Give me Piece of Mind!!!
Obiecałem i policzyłem głosy oddane na ulubione Fatum:
1. Mania Szybkośći - 9
2. Demon - 8
3. Błaganie - 6
4. E-77 - 5
5. Bezlitosne Fatum - 5
6. Deszczowa Piosenka - 4
7. Moja Modlitwa - 3
8. Frajer - 2
9. Krew - 1
10. Jesień - 1
Tak głosowano. Kiedyś na stronie fanklubu było coś w rodzaju głosowania na ulubiony kawałek FAtum, i chyba wyniki były podobne.
Manie Szybkości zamówiłem, czekam na Demona !!!
Pozdrawiam
1. Mania Szybkośći - 9
2. Demon - 8
3. Błaganie - 6
4. E-77 - 5
5. Bezlitosne Fatum - 5
7. Moja Modlitwa - 3
8. Frajer - 2
9. Krew - 1
10. Jesień - 1
Tak głosowano. Kiedyś na stronie fanklubu było coś w rodzaju głosowania na ulubiony kawałek FAtum, i chyba wyniki były podobne.
Pozdrawiam
Rzeczywiście, na stronie FC Fatum wyniki były bardzo podobne, wygrała "Mania Szybkości". Co do reedycji to oficjalnie wiadomo że w sprzedaży znajdzie się od 20 marca 2005. Dla klubowiczów specjalna oferta, zapraszam na e-mailgracz pisze:Obiecałem i policzyłem głosy oddane na ulubione Fatum:
1. Mania Szybkośći - 9
2. Demon - 8
3. Błaganie - 6
4. E-77 - 5
5. Bezlitosne Fatum - 5
7. Moja Modlitwa - 3
8. Frajer - 2
9. Krew - 1
10. Jesień - 1
Pozdrawiam
-
metalowiec
- -#Charlotte

A jakaż to specjalna oferta? cd-ek gratis? a tak poważnie to o co chodzi?może będzie redycja demona? coś nowego będzie na reedycji mańki, jakiś nowy numer lub teledysk?chmielu pisze: Co do reedycji to oficjalnie wiadomo że w sprzedaży znajdzie się od 20 marca 2005. Dla klubowiczów specjalna oferta, zapraszam na e-mail
:guns
Give me Piece of Mind!!!