06/08/2025 - Kendrick Lamar + SZA - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
06/08/2025 - Kendrick Lamar + SZA - Warszawa
KENDRICK LAMAR I SZA TEGO LATA WYRUSZĄ W STADIONOWĄ TRASĘ GRAND NATIONAL TOUR PO EUROPIE I WIELKIEJ BRYTANII
06.08.2025 - PGE Narodowy, Warszawa
Przedsprzedaż dla klientów Citi Handlowy rozpocznie się w środę, 12 lutego o godz. 9:00
Przedsprzedaż dla klientów Ticketmaster rozpocznie się w czwartek, 13 lutego o godz. 9:00
Sprzedaż ogólna rozpocznie się w piątek, 14 lutego o godz. 9:00 na LiveNation.pl oraz grandnationaltour.com
Los Angeles, CA (10 lutego, 2025) - po występie w przerwie Super Bowl, Kendrick Lamar i SZA, ogłaszają trasę Grand National Tour, organizowaną przez Live Nation, pgLang i Top Dawg Entertainment. Tego lata, trasa obejmie 13 stadionów w Europie i Wielkiej Brytanii.
06.08.2025 - PGE Narodowy, Warszawa
Przedsprzedaż dla klientów Citi Handlowy rozpocznie się w środę, 12 lutego o godz. 9:00
Przedsprzedaż dla klientów Ticketmaster rozpocznie się w czwartek, 13 lutego o godz. 9:00
Sprzedaż ogólna rozpocznie się w piątek, 14 lutego o godz. 9:00 na LiveNation.pl oraz grandnationaltour.com
Los Angeles, CA (10 lutego, 2025) - po występie w przerwie Super Bowl, Kendrick Lamar i SZA, ogłaszają trasę Grand National Tour, organizowaną przez Live Nation, pgLang i Top Dawg Entertainment. Tego lata, trasa obejmie 13 stadionów w Europie i Wielkiej Brytanii.
Re: 06/08/2025 - Kendrick Lamar + SZA - Warszawa
Na forum pewnie #nikogo, ale nie zdziwi mnie kolejny sold out na Narodowym
.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Sold out pewny, i to błyskawiczny. O tym duecie wiem tylko że wystąpił teraz na Super Bowl, a Kendrick chyba ma z kimś głośnego beefa, choć może o kogoś innego chodzi.
- Saimon1995
- -#Moderator

Ma beefa z Drake'iem.
No trzeba przyznać, że świetny moment na ogłoszenie. Chyba najlepszy z możliwych. Więc tak jak napisał johnny, sold-out pewniaczkiem. Kwestia tylko, jak szybko on nastąpi.
No trzeba przyznać, że świetny moment na ogłoszenie. Chyba najlepszy z możliwych. Więc tak jak napisał johnny, sold-out pewniaczkiem. Kwestia tylko, jak szybko on nastąpi.
Widziałem gościa w 2013 po blur na Openerze i był to jeden z najgorszych występów jakie widziałem, a ludzie byli zachwyceni.
Niby chłop jest goatem w rapie ale jakoś po tej padace nie umiem spojrzeć na niego poważnie.
Niby chłop jest goatem w rapie ale jakoś po tej padace nie umiem spojrzeć na niego poważnie.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Mignęły mi ceny na fejsie. Płyta 7 stów. Nieźle.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Te ceny byłyby chore na halę, a co dopiero na stadion...
Dzieciarnia i tak kupi. Znaczy ich starzy kupią te bilety.
https://www.last.fm/user/kamooo
Znów RAP, zniszczyliście forum
Jak wróci Najprawdziwszy, to Waa rozliczy
Jak wróci Najprawdziwszy, to Waa rozliczy
nie dość że pierwszy raz widzę te ksywki, to jeszcze nie rozumiem co znaczy "mieć z kimś głośnego beefa"
xDDD
jacyś Murzyni się pokłócili?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Szczęśliwy ten co się uchował... Dokładnie tak, Afropółnocnoamerykanie. Dosyć głośno, bo choć nie interere mnie to wcale to non stop miga mi info kto komu i jak odpowiada.
Jeśli ktoś komuś ciśnie w przerwie Super Bowl, to się o tym dowiesz, jakoś... 
Też nie mam zupełnie pojęcia o czym i o kim piszecie 
www.MetalSide.pl
Też zastanawiałem się co to za zwrot... Bo trudno przecież napisać po prostu, że ktoś ma z kimś konflikt...
Co do samego Lamara to tylko słyszałem o nim z uwagi na Super Bowl...
Night Mistress Fan Club Łódź
akurat Lamar to autor jednej z głośniejszych i lepszych płyt w gatunku ostatnich lat, To Pimp a Butterfly, chwalonej także i na tym forum
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Beef, roast, diss, grill itd. - musicie zaktualizować sobie bazę danych 
Beef i diss to określenia w Polsce używane już od przynajmniej 20 lat 
To nie jest jakaś nowomowa nastolatków, bo używali go milenialsi którzy już siwieją
To nie jest jakaś nowomowa nastolatków, bo używali go milenialsi którzy już siwieją
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Nie wiem kim są milenialsi, a wołowinę chętnie opierdzielę
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen