Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Owszem, fakt że mam o wiele bliżej Berlin pomaga mi w tej decyzjiW porównaniu z sektorami po dwa koła (parafrazując klasyka - kto to kupuje?), ale nie płytą. Ale jak masz bliżej Berlin niż Wawę i koniecznie chcesz dobre trybuny to spoko.
Spytałem się 4 dalszych znajomych z pracy, co jadą na Maiden (widziałem, że chwalili się na FB), to żaden z nich nie słyszał o zmianie pałkarza.Analogiczna sytuacja z Maiden. 80 % osób obecnych na Narodowym nie będzie wiedziała że nie gra McBrain, bo nie wiedzą kim on jest.
Widać, że evilnejszyn w końcu przebiło ten próg bólu dla większości potencjalnych kupujących. Nie ma co się dziwić - dla porównania w Göteborgu górne trybuny kosztują 815 koron, czyli po dzisiejszym kursie... 301 zł z groszami. Nawet zakładając, że wejdzie 1/3 więcej osób na koncert (co ciekawe, sam stadion ma mniej miejsc siedzących niż Narodowy, większa płyta robi różnicę), to proporcjonalnie bilet na górną trybunę w Warszawie powinien kosztować ok. 400 zł. Różnicę w stosunku do obecnych 740 zł pewnie byłoby widać gołym okiem z kosmosu.Bardzo słabo schodzą trybuny. Chyba naprawdę będzie ostre przecenianie i konkursy.
mTeż się zdziwiłam, że Letnany są "sold out" na Maiden w majuJebać covidowych cykorów z Warsiawki,jazda do Pragi,tam są bilety do wydruku(m.in.)!Letiste nigdy się nie wyprzedaje,więc szansa na tani bilecik pod bramką.![]()
o, czyli to był tylko chwyt marketingowy? Oby Bratysławę odblokowalimTeż się zdziwiłam, że Letnany są "sold out" na Maiden w majuJebać covidowych cykorów z Warsiawki,jazda do Pragi,tam są bilety do wydruku(m.in.)!Letiste nigdy się nie wyprzedaje,więc szansa na tani bilecik pod bramką.![]()
Już odblokowali,Maideni dostępni.
https://www.ticketmaster.cz/event/iron- ... lety/51651
Może mieli problem z serwerem(przeciążenie),czasem tak jest przy dużych koncertach i takim przetwarzaniu transakcji.Bratysława też?Kombinują krwiopijcy.o, czyli to był tylko chwyt marketingowy? Oby Bratysławę odblokowalim
Też się zdziwiłam, że Letnany są "sold out" na Maiden w maju![]()
Już odblokowali,Maideni dostępni.
https://www.ticketmaster.cz/event/iron- ... lety/51651![]()