Wejścia na sektor pod sceną
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wejścia na sektor pod sceną
Na Metallice taki był...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To pewnie plan Stadionu na koncert U2, ale na Mystic sektor będzie raczej taki sam...Stranger pisze:Co do snakepit to kupujac ostatnio bilet w empiku moja uwage przykul rozklad stadionu slaskiego, z polkolista strefa pod scena. Ciekawe czy to ma byc ten sektor, i czy faktycznie bedzie polokragly
No to spoko niech będzie sektor
A jak opaski będą to fajnie
tylko zeby nie trzeba było za wcześnie być
bo jak będe z Łodzi dojeźdżał to jestem raczej troche ograniczony przez PKP
Ale jakby co to mm nadzieje że i dla mnei nei zabraknie opasek

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zależy co do kogo znaczy wcześnie.tom_azs pisze:No to spoko niech będzie sektor
Np. my (ekipa z Pragi) będziemy w Chorzowie pewnie jakoś na 8 rano.
Myślę, że umówimy się w okolicach otwarcia bram i jakoś rozdamy te opaski, ale nie jestem jeszcze do końca pewien jak to będzie dokładnie wyglądało... Jak poznam szczegóły to wrzucę info.
W okolicach otwarcie bram było by naprawde spokoWICKER MAN pisze:Zależy co do kogo znaczy wcześnie.tom_azs pisze:No to spoko niech będzie sektor
Np. my (ekipa z Pragi) będziemy w Chorzowie pewnie jakoś na 8 rano.![]()
![]()
Myślę, że umówimy się w okolicach otwarcia bram i jakoś rozdamy te opaski, ale nie jestem jeszcze do końca pewien jak to będzie dokładnie wyglądało... Jak poznam szczegóły to wrzucę info.
To czekam na info i pozdro
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie bój się - na pewno nie o 8 rano.tom_azs pisze:W okolicach otwarcie bram było by naprawde spoko
To czekam na info i pozdro
no o 8 rano to nas może jeszcze nie być nawet
Soulfly - Porrada
Soulfly - Porrada
no jesli macie zamiar wpadac do mieszkan katowiczan z forumMan_Of_The_Edge pisze:no o 8 rano to nas może jeszcze nie być nawet![]()
Soulfly - Porrada
no w sumie ja o jedno bym tam zahaczył
nie licząc swojego....
EOT
Soulfly - Quilombo
EOT
Soulfly - Quilombo
Wicker już się nei martwie :solo
Oświećcie mnie troche... Czy ludzie z opaskami będą wpuszczni jakimś innym wejściem? Bo wątpie żeby same opaski pomagały się przepchać przez tłum... Poza tym czy każdy kto do ciebie podejdzie Wicker dostanie taką opaskę?
Z góry dzięki za odpowiedź. Może gdzieś to już było poruszane, ale jestem bardzo ciekawy
Z góry dzięki za odpowiedź. Może gdzieś to już było poruszane, ale jestem bardzo ciekawy
nie każdy. tylko Grupa Trzymajaca Władzę 

...i Ci co znaja przynajmniej ze 2 osoby z tej grupyKea pisze:nie każdy. tylko Grupa Trzymajaca Władzę
Acha, czyli nawet jak ktoś ma opaske, to nie koniecznie reszta może go przepuścić??
nie no co Ty....vck pisze:Acha, czyli nawet jak ktoś ma opaske, to nie koniecznie reszta może go przepuścić??
masz opaskę to możesz wejść do sektora
Iron Maiden - The Trooper (live @ Monsters Of Rock 1988)
-
_Sand_man_
- -#Invader

reszta czyli kto jak reszta?? Jakim prawem jakaś reszta miała by Cię nie przepuścić??vck pisze:Acha, czyli nawet jak ktoś ma opaske, to nie koniecznie reszta może go przepuścić??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Skąd! Po prostu będziecie mogli wejść do sektora pod sceną, który będzie mieścił kilka tysięcy osób (wstęp do niego mają TYLKO ludzie z opaskami) - o najlepsze w nim miejsce musicie zatroszczyć się sami.vck pisze:Oświećcie mnie troche... Czy ludzie z opaskami będą wpuszczni jakimś innym wejściem? Bo wątpie żeby same opaski pomagały się przepchać przez tłum... Poza tym czy każdy kto do ciebie podejdzie Wicker dostanie taką opaskę?
Każdy kto do mnie podejdzie, jeśli ładnie poprosi, może dostać co najwyżej autograf i zrobić sobie ze mną zdjecie.
Sądzę, że zorganizujemy jakieś spotkanie przed stadionem, na którym rozdamy opaski... Wszystko jeszcze ustalimy, na razie musicie uzbroić się w cierpliwość...
Ostatnio zmieniony czw mar 03, 2005 7:23 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
-
El Dorado
dzieki tym opaska zyskacie Fan Klubowiczów... w tym i moją nieskromną osobę.. .ale jeszcze nie teraz!!WICKER MAN pisze:Skąd! Po prostu będziecie mogli wejść do sektora pod sceną, który będzie mieścił kilka tysięcy osób - o najlepsze w nim miejsce musicie zatroszczyć się sami.vck pisze:Oświećcie mnie troche... Czy ludzie z opaskami będą wpuszczni jakimś innym wejściem? Bo wątpie żeby same opaski pomagały się przepchać przez tłum... Poza tym czy każdy kto do ciebie podejdzie Wicker dostanie taką opaskę?
Z góry dzięki za odpowiedź. Może gdzieś to już było poruszane, ale jestem bardzo ciekawy![]()
![]()
Każdy kto do mnie podejdzie, jeśli ładnie poprosi, może dostać co najwyżej autograf i zrobić sobie ze mną zdjecie.![]()
![]()
![]()
Sądzę, że zorganizujemy jakieś spotkanie przed stadionem, na którym rozdamy opaski... Wszystko jeszcze ustalimy, na razie musicie uzbroić się w cierpliwość...
ja bede chciał foto HAHAHA
[offtopc]ja mam pare zdjęć Wickera. mogę sprzedać. kontakt na pw[/offtopc]

czy aby dostać opaskę musze należeć do fanklubu ?
mogę ją dostać za koszulke z napisem "WICKERMAN" , zdjęciem wickera i jego autografem
?
mogę ją dostać za koszulke z napisem "WICKERMAN" , zdjęciem wickera i jego autografem