Zlot po koncercie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zlot po koncercie
Hehe nie ma to jak dobra pamić
Poalkoholowa oczywiście heh e:D
Poalkoholowa oczywiście heh e:D
skoro pomysl Sim0na byl dobry to moze juz przed zaczniemy cykac foty...albo w busach lub pociagu
ślązacy - co powiecie na leśniczowke...macie inne pomysly - słuchamy :beer
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A ile osób pomieściłaby ta Leśniczówka i czy jest ona blisko Stadionu Śląskiego?
blisko to ona jest
a ile miejsc tam trzeba?
a ile miejsc tam trzeba?
-
El Dorado
całe forum + jeszcze około 50 osob ode mnie ... bo ja to biorę ten zlot jako punkt wycieczki... bo zebym ja sie zjawił oni tez muszą byćMiKi pisze:blisko to ona jest
a ile miejsc tam trzeba?
-
_Sand_man_
- -#Invader

przeczuwam że będzie tyle chetnych że zlot trzeba bedzie zorganizować na zewnątrz gdzies w parku (jak gosciu chce przyprowadzić drugie tyle osób co fanklubowiczów będących na koncercie
to może być cieno z miejscem :rocx
(spoko damy rade)
-
El Dorado
musimy dac rade.. bo ludzie ktorzy ze mna jada juz sie napalili... poza tym w radiu mowili ze organizuje przejazd połączony ze zlotem_Sand_man_ pisze:przeczuwam że będzie tyle chetnych że zlot trzeba bedzie zorganizować na zewnątrz gdzies w parku (jak gosciu chce przyprowadzić drugie tyle osób co fanklubowiczów będących na koncercieto może być cieno z miejscem :rocx
(spoko damy rade)
To można by stadion wynająć hehe 
(taki tam zart)
Ale jak ludzi ma być dużo to i lokal musi być duży
:beer
(taki tam zart)
Ale jak ludzi ma być dużo to i lokal musi być duży
UP THE IRONS!!
:solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No właśnie - wynajmiemy sobie Stadion Śląski i zrobimy zlot na scenie.
Cóż, widać, że knajpa musi być duża i najlepiej blisko Stadionu... Rampa będzie definitywnie zamknięta?
Cóż, widać, że knajpa musi być duża i najlepiej blisko Stadionu... Rampa będzie definitywnie zamknięta?
No właśnei tak jest im więksa knajpa tym lepiej
Oby była ogromna
:rocx :beer
Oby była ogromna
:rocx :beer
UP THE IRONS!!
:solo
Rampa była już zamykana nie wiem ile razy, ale jest w sumie do dziśWICKER MAN pisze:No właśnie - wynajmiemy sobie Stadion Śląski i zrobimy zlot na scenie.![]()
![]()
![]()
jednak tym razem robią jakieś pożegnalne koncerty i wogóle chodzą ploty, że tam będzie jakiś bar sałatkowy...tym razem więc Rampa już nie przeżyje...szkoda
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W takim razie trzeba znaleźć jakąś alternatywę. 
No to co za problem? Zlot w barze sałatkowymMiKi pisze: wogóle chodzą ploty, że tam będzie jakiś bar sałatkowy...
KMFDM
no dobra, od jutro się tym zajmę 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Powodzenia!MiKi pisze:no dobra, od jutro się tym zajmę
- Slav The Great
- -#Prisoner

Dzis na powaznie zabrałem sie za organizacje zlotu i musze powiedziec,ze chyba nic z tego nie bedzie.Rampa zamykana,a reszta lokali w parku nie zgadza sie na takie cos.Probowałem tez wynajac sale na pobliskich działkach,ale warunek jest taki,ze bedzie max.60osob.Probowałem tez w pubuch i clubach w centrum Katowic i Chorzowa.Za kazdym razem tłumaczac co to miałoby byc zostawałem albo wysmiany albo "grzecznie" mi odmowiono.Czy wy juz robiliscie moze jakis zlot i narozrabialiscie?
Dzis jeszcze skontaktuje sie z managerem Guga i Mega Clubu.Zobaczymy
aha...jeszcze jakby jakas kumata osoba odezwała sie do mnie na gg w celu konsultacji dotyczacej zlotu. 3128982
Pozdro :beer
EDIT: Własnie dzwoniłem do managera Guga i istnieje mozliwosc zorganizowania imprezy.Mam pewien pomysł ktory chetnie skonsultuje z kims kumatym.Wicker Man jak najszybciej prosze o kontakt.
Dzis jeszcze skontaktuje sie z managerem Guga i Mega Clubu.Zobaczymy
aha...jeszcze jakby jakas kumata osoba odezwała sie do mnie na gg w celu konsultacji dotyczacej zlotu. 3128982
Pozdro :beer
EDIT: Własnie dzwoniłem do managera Guga i istnieje mozliwosc zorganizowania imprezy.Mam pewien pomysł ktory chetnie skonsultuje z kims kumatym.Wicker Man jak najszybciej prosze o kontakt.
Ostatnio zmieniony czw mar 24, 2005 5:02 pm przez Slav The Great, łącznie zmieniany 1 raz.
Slav ma rację
dzwoniłem nawet w kilka miejsc
pod stadionem nie ma szans na nic, jedynie centrum, co Wy na to?
dzwoniłem nawet w kilka miejsc
pod stadionem nie ma szans na nic, jedynie centrum, co Wy na to?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Slav --> mailuj, PWuj do mnie. 
Swoją drogą to dziwne, że mało który lokal jest zainteresowany zorganizowaniem czegoś takiego... Przecież to pewny zysk - pójdą hektolitry piwa!

Swoją drogą to dziwne, że mało który lokal jest zainteresowany zorganizowaniem czegoś takiego... Przecież to pewny zysk - pójdą hektolitry piwa!
-
_Sand_man_
- -#Invader

może boją się demolki
:rocx