29/03/2025 - Klasz Ov The Sejtans XIX (Leash Eye, Sick Saints + inni) - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 18/09/2020 Klasz Ov The Sejtans XV (Chainsaw, Leash Eye, White Highway, Aberkane) - Warszawa, Remont
Lisz Ajów lubię koncertowo poza tym wódkę na koncercie też lubię 
- blackcocker
- -#Moderator

Re: 18/09/2020 Klasz Ov The Sejtans XV (Chainsaw, Leash Eye, White Highway, Aberkane) - Warszawa, Remont
Na wódkę to może sam przyjadę, bo muzycznie nic mnie nie ciągnie 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
z kim się dziś widzimy?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
z kim się dziś widzimy?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Chyba z nami.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No to napiszcie, jak było i czy Waszym zdaniem Remont jest dobry na koncertowy rockowy/metalowy wieczór covidową jesienią, bo myślę nad wybraniem się tam.
To zależy jak na to patrzeć. Ogólnie impreza bardzo fajna. Tłumów nie było, covida też. Imprezowo dobrze, sporo znajomych twarzy, można było przy muzyce się pobawić i pogadać.
Luka - nie znałem, takie sobie, można by posłuchać przy piwie. Szkoda, że wokalu nie było słychać (słaba słyszalność wokalu to element wspólny wszystkich występów, ale tutaj było najgorzej). Posłuchaliśmy.
White Highway - dobry, energetyczny koncert. Zaczęli od coveru Whitesnake (dobre na zachęcenie publiczności do zabawy), potem grali swoje numery (żywiołowe) i zakończyli ponownie coverem (tym razem było to niepotrzebne). Świetną robotę robił Tomek Sobieszek na perkusji, bas dobrze słyszalny, gitary trochę za cicho (trzeba było wyjąć stopery), ale też robili dobrą robotę. Mirka nie było słychać. Ogólnie świetnie się bawiłem i wymachałem łbem.
Chainsaw - mocne heavy-metalowe przywalenia. Chociaż w porównaniu z poprzednikami (i następcami) perkusja brzmiała ubogo. Koncert dobry, trochę nowości, trochę staroci. Jednak widziałem ich 6 raz i ten występ pewnie ustawiłbym w drugiej połówce stawki.
Leash Eye - widać było, że to gwiazda wieczoru. Tym razem włóczyłem się po całej sali (pierwszy koncert oglądałem z połowy sali, kolejne dwa z barierki) i dźwięk wszędzie był równie średni, ale zabawa dobra. Tutaj w przeciwieństwie do koncert WH słychać było klawisze. W zasadzie słychać było wszystkich, może gitara trochę cicha (znowu).
Co do lokalu, to... jest słaby. Trochę jak Potok (w końcu ta sama ekipa). Piwa średnie, kolumna przed sceną w 1/3 długości, słaby dźwięk. Cóż lokalizacja jak dla mnie lepsza, bo 15 minut autobusem.
W rankingu warszawskich mordowni itp. na pewno za Voodoo, Hybrydami, Hydrozagadką. Przed Potokiem.
Luka - nie znałem, takie sobie, można by posłuchać przy piwie. Szkoda, że wokalu nie było słychać (słaba słyszalność wokalu to element wspólny wszystkich występów, ale tutaj było najgorzej). Posłuchaliśmy.
White Highway - dobry, energetyczny koncert. Zaczęli od coveru Whitesnake (dobre na zachęcenie publiczności do zabawy), potem grali swoje numery (żywiołowe) i zakończyli ponownie coverem (tym razem było to niepotrzebne). Świetną robotę robił Tomek Sobieszek na perkusji, bas dobrze słyszalny, gitary trochę za cicho (trzeba było wyjąć stopery), ale też robili dobrą robotę. Mirka nie było słychać. Ogólnie świetnie się bawiłem i wymachałem łbem.
Chainsaw - mocne heavy-metalowe przywalenia. Chociaż w porównaniu z poprzednikami (i następcami) perkusja brzmiała ubogo. Koncert dobry, trochę nowości, trochę staroci. Jednak widziałem ich 6 raz i ten występ pewnie ustawiłbym w drugiej połówce stawki.
Leash Eye - widać było, że to gwiazda wieczoru. Tym razem włóczyłem się po całej sali (pierwszy koncert oglądałem z połowy sali, kolejne dwa z barierki) i dźwięk wszędzie był równie średni, ale zabawa dobra. Tutaj w przeciwieństwie do koncert WH słychać było klawisze. W zasadzie słychać było wszystkich, może gitara trochę cicha (znowu).
Co do lokalu, to... jest słaby. Trochę jak Potok (w końcu ta sama ekipa). Piwa średnie, kolumna przed sceną w 1/3 długości, słaby dźwięk. Cóż lokalizacja jak dla mnie lepsza, bo 15 minut autobusem.
W rankingu warszawskich mordowni itp. na pewno za Voodoo, Hybrydami, Hydrozagadką. Przed Potokiem.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Generalnie trochę słuchałem muzyki, trochę snułem wojnę przeciwko "prawdzie w muzyce" a większości przyswajałem kolejne porcje smacznych trunków. Koledzy i imprezka bdb, muzyka w porządku 
Zapomniałem dodać, że zaskakująco wpadły mi w ręce (a w zasadzie w ręce żony) trzy kosteczki Leash Eye: 2 Arka i 1 Marka.
Bardzo fajna impreza pod względem towarzyskim.
Zgadzam się, że piwa średnie, ale na szczęście jest też wódka
Pod wzgledem piwnym znacznie lepiej jest w Voodoo i Hydrozagadce, a gorzej w Progresji czy Proximie.
Pozatem: dobra lokalizacja, słabe nagłośnienie. Lokal najlepszy do koncertów akustycznych.
Zgadzam się, że piwa średnie, ale na szczęście jest też wódka
Pozatem: dobra lokalizacja, słabe nagłośnienie. Lokal najlepszy do koncertów akustycznych.
Re: 29/03/2025 Klasz Ov The Sejtans XIX (Leash Eye/Sick Saints/Highway Rider/Motorbreath) Warszawa, Voodoo
wykop i aktualizacja
https://www.facebook.com/events/1733321244199340/
KLASZ OV THE SEJTANS XIX: Leash Eye/Sick Saints/Highway Rider/Motorbreath
----------------------------------------------------
W założeniu Klasz Ov The Sejtans miał odbywać się raz do roku w okresie jesienno-zimowym i prezentować zespoły stołecznej sceny rockowo-metalowej. Ta formuła sprawdzała się przez lata, jednak zdarzały się wyjątki. Tym razem organizatorzy postanowili jeszcze bardziej odstąpić od tej reguły i Warszawę reprezentować będzie jedynie gospodarz imprezy LEASH EYE.
Jeśli chodzi o pozostałe zespoły 19-tej już edycji KOTS, to tym razem na scenie Klubu Voodoo zaprezentują się krakowski SICK SAINTS charakteryzujący się świeżym spojrzeniem na legendarne brzmienia muzyki rockowej za czasów swojej świetności, łódzki HIGHWAY RIDER hołdujący klasycznemu heavy metalowi oraz legionowska legenda sceny hard&heavy MOTORBREATH.
VooDoo Club [Stage 2]
Aleja Prymasa Tysiąclecia 48A,
01-242 Warszawa
Wejście - 18:00
Start - 18:30
Bilety:
– 50 PLN
– 60 PLN (dostępne na wejściu w dniu koncertu, płatne gotówką lub blik)
https://evently.pl/events/7869-klasz-ov ... eye-i-inni
Zagrają :
• LEASH EYE ( hard rock / stoner rock / southern rock )
• SICK SAINTS ( brutal glam )
• HIGHWAY RIDER ( heavy metal )
• MOTORBREATH ( hard & heavy )
https://www.facebook.com/events/1733321244199340/
KLASZ OV THE SEJTANS XIX: Leash Eye/Sick Saints/Highway Rider/Motorbreath
W założeniu Klasz Ov The Sejtans miał odbywać się raz do roku w okresie jesienno-zimowym i prezentować zespoły stołecznej sceny rockowo-metalowej. Ta formuła sprawdzała się przez lata, jednak zdarzały się wyjątki. Tym razem organizatorzy postanowili jeszcze bardziej odstąpić od tej reguły i Warszawę reprezentować będzie jedynie gospodarz imprezy LEASH EYE.
Jeśli chodzi o pozostałe zespoły 19-tej już edycji KOTS, to tym razem na scenie Klubu Voodoo zaprezentują się krakowski SICK SAINTS charakteryzujący się świeżym spojrzeniem na legendarne brzmienia muzyki rockowej za czasów swojej świetności, łódzki HIGHWAY RIDER hołdujący klasycznemu heavy metalowi oraz legionowska legenda sceny hard&heavy MOTORBREATH.
VooDoo Club [Stage 2]
Aleja Prymasa Tysiąclecia 48A,
01-242 Warszawa
Wejście - 18:00
Start - 18:30
Bilety:
– 50 PLN
– 60 PLN (dostępne na wejściu w dniu koncertu, płatne gotówką lub blik)
https://evently.pl/events/7869-klasz-ov ... eye-i-inni
Zagrają :
• LEASH EYE ( hard rock / stoner rock / southern rock )
• SICK SAINTS ( brutal glam )
• HIGHWAY RIDER ( heavy metal )
• MOTORBREATH ( hard & heavy )