[offtopic] sprzedaj na allegro!! [/offtopic]Kea pisze:[offtopc]ja mam pare zdjęć Wickera. mogę sprzedać. kontakt na pw[/offtopc]
Wejścia na sektor pod sceną
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: Wejścia na sektor pod sceną
Ach... To o TYM Wickerze jest ta piosenka Maiden... Teraz już rozumiem..

no właśnie to wicker zainspirował adriana (na fotce
) i powstał ów świetny opener 
Myśle że będziemy CierpliwiWICKER MAN pisze:Skąd! Po prostu będziecie mogli wejść do sektora pod sceną, który będzie mieścił kilka tysięcy osób (wstęp do niego mają TYLKO ludzie z opaskami) - o najlepsze w nim miejsce musicie zatroszczyć się sami.vck pisze:Oświećcie mnie troche... Czy ludzie z opaskami będą wpuszczni jakimś innym wejściem? Bo wątpie żeby same opaski pomagały się przepchać przez tłum... Poza tym czy każdy kto do ciebie podejdzie Wicker dostanie taką opaskę?
Z góry dzięki za odpowiedź. Może gdzieś to już było poruszane, ale jestem bardzo ciekawy![]()
![]()
Każdy kto do mnie podejdzie, jeśli ładnie poprosi, może dostać co najwyżej autograf i zrobić sobie ze mną zdjecie.![]()
![]()
![]()
Sądzę, że zorganizujemy jakieś spotkanie przed stadionem, na którym rozdamy opaski... Wszystko jeszcze ustalimy, na razie musicie uzbroić się w cierpliwość...
Pozdro Wicker :solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spróbuj...Kea pisze:[offtopc]ja mam pare zdjęć Wickera. mogę sprzedać. kontakt na pw[/offtopc]
Nie, te rzeczy są bezcenne.tremayne pisze:czy aby dostać opaskę musze należeć do fanklubu ?
mogę ją dostać za koszulke z napisem "WICKERMAN" , zdjęciem wickera i jego autografem?
No widzisz!Sabi pisze:Ach... To o TYM Wickerze jest ta piosenka Maiden... Teraz już rozumiem..![]()
A teraz już na serio - koniec off-topa!!!
o, a ja nic nie wiem...
można wiedzieć po co te opaski? znaczy nie rozumiem czemu jedni mogą, a inni nie...
można wiedzieć po co te opaski? znaczy nie rozumiem czemu jedni mogą, a inni nie...
po to jest topic, żeby przejrzeć i sie dowiedzieć 
no tak, ale dalej nie rozumiem...
.........
płyta na Mysticu będzie podzielona na dwie częsci:
- większa, gdzie można sobie stać bezopaski
- mniejsza - zaraz pod sceną, gdzi wpuszczeni będą ludzi z opaską
co tu rozumieć?
płyta na Mysticu będzie podzielona na dwie częsci:
- większa, gdzie można sobie stać bezopaski
- mniejsza - zaraz pod sceną, gdzi wpuszczeni będą ludzi z opaską
co tu rozumieć?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie - względy bezpieczeństwa. Opaski dostają pierwsze osoby w kolejności wejścia na Stadion (czy też wszyscy około godziny przed otwarciem bram - nie wiem jak było na Mecie). Pracujemy też nad pakietem opasek dla Klubowiczów. 
-
_Sand_man_
- -#Invader

No i prawidłowoWICKER MAN pisze: Pracujemy też nad pakietem opasek dla Klubowiczów.
No jasne_Sand_man_ pisze:No i prawidłowoWICKER MAN pisze: Pracujemy też nad pakietem opasek dla Klubowiczów.
świetna sprawa że chcą załatwić jakieś opaski i dla nas
dzięi za to Wicker i Sanktuarium
UP THE IRONS!!
:solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spox. Na razie jednak nie podniecajcie się na zapas - jak wszystko będzie oficjalnie ustalone to będzie czas na świętowanie.
Na razie wszystko wskazuje na to, że dostaniemy takowe opaski dla Klubowiczów choć nie wiem jeszcze w jakiej ilości. To zależy od naszych potrzeb oraz oczywiście wielkości sektora. Wiadomo, że nie zabierzemy większego % opasek - inni też muszą mieć szansę, żeby tam się dostać. 
No oczywista sprawa że wszystkich nie dadząWICKER MAN pisze:Spox. Na razie jednak nie podniecajcie się na zapas - jak wszystko będzie oficjalnie ustalone to będzie czas na świętowanie.Na razie wszystko wskazuje na to, że dostaniemy takowe opaski dla Klubowiczów choć nie wiem jeszcze w jakiej ilości. To zależy od naszych potrzeb oraz oczywiście wielkości sektora. Wiadomo, że nie zabierzemy większego % opasek - inni też muszą mieć szansę, żeby tam się dostać.
ale jeśli liczba osób wpuszczonych na sektor będzie liczyła koło 3 tysięcy
to moze uda wam się załatwić opaski dla wszystkich członków Fan-Klubu z www.sanktuarium.org (policzyłęm ze jest tych osób koło 150 jeśli się nei myle) i do tego takich które pojadą na koncert, a nei koneicznie muszą to być wszystkie osoby z należących do fan klubu.
Może taki procent uda wam się załatwić
mam taką nadzieje
pozdrawiam
:rocx
UP THE IRONS!!
nie rozumiałem dzielenia płyty na sektory, potem nie masz szans podejść bliżej sceny
chyba że chodzi o względy bezpieczeństwa...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Właśnie o to chodzi... Na tak wielkich imprezach/obiektach takie sektory to obecnie standard.juras pisze:nie rozumiałem dzielenia płyty na sektory, potem nie masz szans podejść bliżej sceny
Myślę, że opasek dla wszystkich obecnych Klubowiczów, którzy a) jadą na koncert, b) mają bilet na płytę, c) chcieliby mieć takową opaskę - starczy.
-
_Sand_man_
- -#Invader

Najlepsze jest to, że na mecie ludzie mieli opaski i nie wiedzieli do czego służą i stali poza sektorem. Dopiero jak się skapneli o co chodzi to było za późno nie mogli z tłumu już się wydostać :rocx
Popieram takie akcje żeby było jednak bezpieczniejWICKER MAN pisze:Właśnie o to chodzi... Na tak wielkich imprezach/obiektach takie sektory to obecnie standard.juras pisze:nie rozumiałem dzielenia płyty na sektory, potem nie masz szans podejść bliżej sceny
Myślę, że opasek dla wszystkich obecnych Klubowiczów, którzy a) jadą na koncert, b) mają bilet na płytę, c) chcieliby mieć takową opaskę - starczy.O szczegółach poinformuję Was jak sam je poznam...
A co do tego że myśłisz że wystarczy
to nei kryje tego że ogromnie mnie to cieszy
UP THE IRONS!!
juras pisze:nie rozumiałem dzielenia płyty na sektory, potem nie masz szans podejść bliżej sceny
Jak dobrze pamiętam to na torwarze w 2000r tez płyta była przedzielona w połowie.
Nie podniecajcie się na zapas