19/11/2025 - Marilyn Manson - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
19/11/2025 - Marilyn Manson - Warszawa
Marilyn Manson wystąpi w Warszawie w ramach jesiennej trasy ONE ASSASSINATION UNDER GOD WORLD TOUR 2025!
19 listopada 2025 COS Torwar, Warszawa
Przedsprzedaż Citi Handlowy: 2 kwietnia godz. 10:00
Przedsprzedaż Ticketmaster Polska: 3 kwietnia godz. 10:00
Sprzedaż ogólna: 4 kwietnia godz. 10:00
Ikona rocka - MARILYN MANSON ogłosił swój powrót na scenę tej jesieni z drugą częścią trasy One Assassination Under God World Tour 2025.
Najnowszy album artysty "One Assassination Under God - Chapter 1" jest dostępny nakładem Nuclear Blast Records.
Więcej info: www.LiveNation.pl
19 listopada 2025 COS Torwar, Warszawa
Przedsprzedaż Citi Handlowy: 2 kwietnia godz. 10:00
Przedsprzedaż Ticketmaster Polska: 3 kwietnia godz. 10:00
Sprzedaż ogólna: 4 kwietnia godz. 10:00
Ikona rocka - MARILYN MANSON ogłosił swój powrót na scenę tej jesieni z drugą częścią trasy One Assassination Under God World Tour 2025.
Najnowszy album artysty "One Assassination Under God - Chapter 1" jest dostępny nakładem Nuclear Blast Records.
Więcej info: www.LiveNation.pl
Ostatnio zmieniony wt kwie 01, 2025 4:21 pm przez Mr. M, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: 19/11/2025 - Marilyn Manson - Warszawa
2 razy sprawdzałem czy to nie Prima Aprilis, ale wychodzi na to, że nie. Nie widziałem jeszcze Mansona na żywo, więc chętnie się wybiorę.
Ooooo, ale news! Bardzo czekałem na ten koncert. Mam nadzieję, że tym razem nei bedzie ewakuacji 
https://www.last.fm/user/kamooo
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Zanotowane, może w końcu uda się zaliczyć.
Termin słaby, środa, może sie skuszę na Berlin bo i bliżej i lepszy dla mnie dzień, poniedziałek.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Miejsce siedzące -- 239,00 zł–439,00 zł
GA -- 339,00 zł
https://www.ticketmaster.pl/event/maril ... IN=ORIGIN2
OAUGWT25
GA -- 339,00 zł
https://www.ticketmaster.pl/event/maril ... IN=ORIGIN2
OAUGWT25
- johnny_o
No tak, zapomniałem że mamy '25 a MM to jednak bardzo duża nazwa. Czas w końcu bez ciśnienia ponugzować, ten koncert to dla mnie idealna na to okazja.
W 2018 jak grał na Torwarze to płaciłem 170 PLN, ale takie ceny „to se ne vrati”. A oprócz Mansonem jako Special Guest był Stone Sour.
Mam nadzieję, ze i teraz będzie jakiś konkret.
Mam nadzieję, ze i teraz będzie jakiś konkret.
- johnny_o
No niestety, tyle to bym dał bez mrugnięcia okiem. Właśnie, Stone Sour świetny strzał i tym razem liczyłbym na cokolwiek o podobnej jakości.
To był ten sam dzień co Priest z Megadeth w Spodku. Pamiętam sprawdzanie fejsa pomiędzy koncertami, a tam rewelacje o jakichś ewakuacjach z Torwaru.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Tak, w trakcie koncertu bardzo dużo puscili sztucznego dymu i nagle zapalily sie wszystkie swiatla. Poszedl z glosnikow halowych, nie tylko tych przy scenie, komunikat po polsku i angielsku, ze prosimy o udanie do wyjsc ewakuacyjnych. Ludzie byli zdezorientowani, bo wiele osob myslalo, ze to jakis element show. Zespol rowniez byl zdziwiony i dopiero po jakims czasie zeszli ze sceny. Chwile potrwalo tez zanim ochrona zaczela dzialac i kierowac ludzi do wyjsć - chyba sami byli tez zaskoczeni i nie wiedzieli jak mają zareagować.
W kazdym razie pamietam, ze kiedy opuszczalem Torwar to sporo ludzi postanowilo wykorzystac sytuacje i przebic sie blizej sceny, duża grupa stala przy barierkach i nei chciala sie ruszyć. Zakladam, ze nei wyszli z tej hali - za dużo ich bylo wzgledem malej liczby ochroniarzy, ktorzy by mogli ich zmusić do wyjscia. Po okolo 15 min stania na zewnątrz zaczeto wpuszczać ludzi z powrotem na halę.
W kazdym razie pamietam, ze kiedy opuszczalem Torwar to sporo ludzi postanowilo wykorzystac sytuacje i przebic sie blizej sceny, duża grupa stala przy barierkach i nei chciala sie ruszyć. Zakladam, ze nei wyszli z tej hali - za dużo ich bylo wzgledem malej liczby ochroniarzy, ktorzy by mogli ich zmusić do wyjscia. Po okolo 15 min stania na zewnątrz zaczeto wpuszczać ludzi z powrotem na halę.
Jako, że Manson i jego zespół są obecnie w świetnej formie to po koncercie w Brnie w lutym obecność na jesiennej trasie jest dla mnie obowiązkowa. Termin Warszawski dla mnie słaby, ze względu na środek tygodnia, więc zdecydowałem się na Pragę, gdzie mam podobny czas dojazdu, a koncert jest w sobotę
Mój drugi koncert Mansona i drugi w Czechach 
Wygląda mi to na szybki sold out.
- johnny_o
Liczysz kropki? Mam nadzieję że aż takiego popytu nie będzie, bo chciałbym przynugzować ale w razie czego sumienie czyste.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Szybko poszło z biletami. Pewnie puszczą jakieś ochłapy na płytę za jakiś czas, ale nie liczyłbym na wiele.
Na szczęscie ja zaopatrzylem sie w bilet w przedsprzedazy juz we wtorek dzięki kodowi, ktory podal SOBER1Z. Dziena.
Na szczęscie ja zaopatrzylem sie w bilet w przedsprzedazy juz we wtorek dzięki kodowi, ktory podal SOBER1Z. Dziena.
- johnny_o
Aha... No nie sądziłem, ale po akcji z Die Toten Hosen nie powinno mnie to dziwić.