02/09/2025 - Die Toten Hosen - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: 02/09/2025 - Die Toten Hosen - Warszawa
LN oznaczyło gig jako sold.out
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Wszystkie 7 koncertów w Europie się wyprzedało. Ale nic dziwnego, jeśli regularnie grają w Niemczech całe trasy po wielu stadionach na 40k widzów i też się wyprzedają, to możliwość obejrzenia ich w małym klubie to nie lada gradka. A do tego ostatnio mieli 2 lata przerwy od koncertowania.
Nie wiedziałem, że nadal są tak na fali. Normalnie, to bym zapytał, czy w ogóle jeszcze istnieją.
Szok, myślałem że na luzaku będzie można kupić. Też ich nie śledzę za bardzo i nie wiedziałem że mają takie branie xD
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
No i elegancko, nie trzeba niczego śledzić bo sytuacja klarowna. O mały włos plułbym sobie w brodę więc tym większa satysfakcja.
Polecicie jakiś parking w okolicach Stodoły ?
Ciężko tam zaparkować. Czasem jest otwarty parking na tyłach koło stadionu (wjazd po lewej stronie Stodoły), ale nie zawsze - nie wiem czym się kierują. Niedaleko jest też parking wojskowy, na który kiedyś cieć wpuszczał za dychę, ale chyba ktoś to zauważył, bo jakiś czas temu przestał. Teraz jeszcze jest jakiś remont w Alei Niepodległości, więc dodatkowo trochę miejsc odpada. Ogólnie, nie polecam tam samochodu, zwłaszcza przy wyprzedanym wydarzeniu 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Taka ciekawostka w sumie a propos zaskoczenia co do szybkiego sold-out Stodoły. W maju ogłosili trasę na 2026 rok, głównie po Niemczech, jest już wyprzedana w 80% miejsc. Tylko właśnie, spójrzcie jakie to miejsca. Tam spokojnie ponad pół miliona biletów poszło do sprzedaży.
https://www.dth.de/tour/trink-aus-wir-m ... ero-header
Więc w sumie pozostaje być zaskoczonym że te bilety na Stodołę nie sprzedały się w minute
Więc w sumie pozostaje być zaskoczonym że te bilety na Stodołę nie sprzedały się w minute
No proszę, jak można się dorobić na graniu coverów Ich Troje
.
Ponownie - zajebiście jak na band, o którym jeszcze nie tak dawno myślałem, że nie istnieje od 10 lat 
Oni taki hype w GER to już mają dobre 20 lat. Wystarczy zobaczyć gdzie nagrywane były ostatnie DVD / BR. Albo stadiony albo wielkie amfiteatry.Piwowarus pisze: ↑śr sie 20, 2025 3:27 pm Taka ciekawostka w sumie a propos zaskoczenia co do szybkiego sold-out Stodoły. W maju ogłosili trasę na 2026 rok, głównie po Niemczech, jest już wyprzedana w 80% miejsc. Tylko właśnie, spójrzcie jakie to miejsca. Tam spokojnie ponad pół miliona biletów poszło do sprzedaży.
Więc w sumie pozostaje być zaskoczonym że te bilety na Stodołę nie sprzedały się w minute![]()
75% publiczności na koncercie w Stodole to będą Niemcy. Dla nich to jedyna okazja żeby zobaczyć DTH w klubie.
Niemcy / Austria cisną same stadiony, jak się zdarzy jakiś klub to zazwyczaj "z przyczajki" tak że biletów nie idzie dostać.
Takiej odpowiedzi się bałem.pz pisze: ↑wt sie 19, 2025 10:18 pm Ciężko tam zaparkować. Czasem jest otwarty parking na tyłach koło stadionu (wjazd po lewej stronie Stodoły), ale nie zawsze - nie wiem czym się kierują. Niedaleko jest też parking wojskowy, na który kiedyś cieć wpuszczał za dychę, ale chyba ktoś to zauważył, bo jakiś czas temu przestał. Teraz jeszcze jest jakiś remont w Alei Niepodległości, więc dodatkowo trochę miejsc odpada. Ogólnie, nie polecam tam samochodu, zwłaszcza przy wyprzedanym wydarzeniu![]()
A gdzieś jakiś parking w rozsądnej odległości od Stodoły. 1/2 km można się przejść
Głowy nie dam, ale ja osobiście spróbowałbym pewnie zaparkować auto przy ulicy Bagatela. Po 17 powinno się tam mocno przeludnić, dookoła tylko urzędy to i mieszkańców którzy by tam parkowali zbyt wiele nie ma 
https://maps.app.goo.gl/oCjjgSLKeMn82HbPA
https://maps.app.goo.gl/oCjjgSLKeMn82HbPA
- johnny_o
18:00 - The Doors
20:00 - CF98
21:00 - Die Toten Hosen
20:00 - CF98
21:00 - Die Toten Hosen
W sumie to ciekawe czy zagrają oryginalną wersję " I nikomu nie wolno się z tego śmiać" Kobranocki.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
- johnny_o
Zapewne, razem z oryginalną wersją pewnego przeboju Ich Troje 
- johnny_o
W resale'u pojawiły się dwa bilety na parter w cenie prawie nominalnej.
- johnny_o
Ja pierdolę... Od dziesięciu minut stoję sobie w piątym rzędzie na środku i od wyjścia z metra pół godziny temu jeszcze nie słyszałem języka polskiego xD
Mówią cyrylicą, czy dorabiają dwie kropki nad "u"? 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Caracalized
- -#Assassin