07/07/2025 - Judas Priest - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/07/2025 - Judas Priest - Łódź
Judasi przecież też grają w Hannover w ramach tego eventu, więc tym bardziej by im się jakoś to spinało. Z tym, że London to rzekomo jest co-head, a Łódź reklamują jako regularny halowy gig Priest. Podejrzewam, że O2 to raczej jednorazowa akcja, ale mogę się mylić.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8263
Na pewno LN nie szarpnie się na taki wydatek, poza tym JP w PL solidnie się sprzedaje, więc nie potrzebują tak mocnej nazwy na dopchanie hali. Fajnie by było jakby Alice zagral np na torwarze
No i Phil wleciał także na Londyn z Cooperem, także nie ma uproś, zaraz pewnie ogłoszą go na resztę trasy.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
W Niemczech poza FY PC Accept
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Z jednej strony fajna paczka Priest + Accept. Ale nie wiem czy wolałbym oddzielnych koncertów.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
W związku z tym newsem Oberhausen staje się u mnie coraz bardziej prawdopodobne.
Support przed JP nie wyklucza klubówki Accept. Latem pewnie i tak będą grać festy i takie właśnie supporty (strzelam, że pojawią się na urodzinach Scorpions), a właściwa trasa będzie jesienią. No i wątpię, by przyjechali do Łodzi, to raczej rzecz stricte na Dojczland.
Support przed JP nie wyklucza klubówki Accept. Latem pewnie i tak będą grać festy i takie właśnie supporty (strzelam, że pojawią się na urodzinach Scorpions), a właściwa trasa będzie jesienią. No i wątpię, by przyjechali do Łodzi, to raczej rzecz stricte na Dojczland.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Für Deutschland, jak zwykle, a nas się traktuje wiadomo jak.
Accept wszedł pod skrzydło jakiejś nowej agencji bookingowej. Może to ich pierwszy deal.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Też mi się wydaje że tylko w Dojczland wskoczą na support, a tak to będą cisnąć festy. Ktoś by u nas musiał bardzo dobrze dogadać sprawę, by pojawili się w Łodzi. Na to bym nie liczył.
Na support proponuję POLISH PRIEST
I co, serio żadnego supportu nie będzie na JP? xD
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Jak tak długo nie ogłaszają to rośnie niebezpieczeństwo jakiejś polskiej zapchajdziury
Forum internetowe to poważna sprawa.
Ja rok temu zdecydowałem sie jechać jak ogłosili mocarne supporty, teraz też liczyłem że przekonają mnie jakimś mocnym strzałem... ale coś czuję właśnie jakiegoś polskiego paździerza na doczepkę.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- blackcocker
- -#Moderator

No to cena totalnie z dupy
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Polish Priest i Scream Maker warte każdej kasy
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

No i przekonał 
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Motorhead z Temu ma kilka dni przerwy pomiędzy supportowaniem Priest.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
No też właśnie przeczuwam jakąś polską rewelację. Za długo cisza w temacie, a Campbella ogłaszali raczej od razu, ew. z delikatnym opóźnieniem.