09/06/2025 - Soulfly - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
09/06/2025 - Soulfly - Poznań
Soulfly w Poznaniu!
9 czerwca 2025 Klub Tama, Poznań
Przedsprzedaż Citi Handlowy: 9 kwietnia godz. 10:00
Przedsprzedaż Ticketmaster Polska: 10 kwietnia godz. 10:00
Sprzedaż ogólna: 11 kwietnia godz. 10:00
Soulfly to legendarna formacja metalowa, która od lat łączy groove metal z elementami muzyki etnicznej i industrialnej, tworząc potężne, pełne mocy brzmienie. Założony przez Maxa Cavalerę zespół słynie z bezkompromisowej energii, ciężkich riffów i rytualnego charakteru swoich koncertów. Soulfly to muzyka, która nie tylko uderza z siłą huraganu, ale także niesie głęboki przekaz zakorzeniony w duchowości, buncie i tożsamości.
Więcej info i bilety: www.LiveNation.pl
9 czerwca 2025 Klub Tama, Poznań
Przedsprzedaż Citi Handlowy: 9 kwietnia godz. 10:00
Przedsprzedaż Ticketmaster Polska: 10 kwietnia godz. 10:00
Sprzedaż ogólna: 11 kwietnia godz. 10:00
Soulfly to legendarna formacja metalowa, która od lat łączy groove metal z elementami muzyki etnicznej i industrialnej, tworząc potężne, pełne mocy brzmienie. Założony przez Maxa Cavalerę zespół słynie z bezkompromisowej energii, ciężkich riffów i rytualnego charakteru swoich koncertów. Soulfly to muzyka, która nie tylko uderza z siłą huraganu, ale także niesie głęboki przekaz zakorzeniony w duchowości, buncie i tożsamości.
Więcej info i bilety: www.LiveNation.pl
Re: 09/06/2025 - Soulfly - Poznań
Termin i miejsce brzmią trochę absurdalnie, bo tego samego dnia w Poznaniu są też The Cult i Sacred Reich. 
Niezły hattrick. Jakbym był tamtejszy, to najpewniej wybrałbym SR.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
O kwestię The Cult bym się jakoś mocno nie martwił, to jest jednak trochę inna publika. Natomiast Sacred Reich i Soulfly? To już lepiej było starać się o zrobienie z tych gigów co-heada.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Byłoby pewnie lepiej, ale jednych ogarnęły Winiary, a drugich ln. Ciekawe jak na tym obie firmy wyjdą.
Jebaniec gra w Polsce częściej niż nasza repra,a jak wychodzi z busa,to parówa nawet płyty nie chce podpisać.Chuj mu na ryj!!!
Po ostatniej cavalerze mi się nie chce, zagrali niewiele ponad godzinę i do widzenia. Jak dla mnie robią już trochę chałturę.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Kiedyś we Wro podpisywał, po koncercie. Zabawne to było. Czekałem ze znajomym, bo miał coś tam do podpisu. No i Cavalera w autobusie, a jego żonka (?) wychodzi i od 3-4 osób bierze po 1 rzeczy (więcej nie można było dać). Od razu oddawała jak ktoś miał coś z Sepultury
www.MetalSide.pl
3 razy byłem - zdecydowanie - wystarczy.
Też odbiłem się of Maxa po sztukach - życie.
Też odbiłem się of Maxa po sztukach - życie.