Dalej skład united - Hansen - Kiske - Deris?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

w to bym nie wierzył, MCK i Koła chyba nie wyprzedali, a to sporo mniejsze obiektyNie wykluczam, ze pojadę. Ale bilet kupię jeśli już jakis miesiąc wcześniej, o ile się nie rozejdą...
właśnie, nie ma co marudzić!!Żałuję bardzo że nie zrobiłem poprzednich Katowic z Hammerfallem, BIB mi tego w żaden sposób nie wynagrodzi ale jeśli nie teraz to kiedy?

W sumie prawda. Co by nie mówić, to ta ekipa sprawiła, że tegoroczne DP się wyprzedało, a w to chyba nikt nie wierzył, nawet na okrojonej haliWyprzedadzą. Koło i MCK robiło MMP już w swojej schyłkowej fazie czyli w momencie kiedy kładli lagę kompletnie na promocje i chyba obowiązywało tam myślenie że "samo się sprzeda". Jak bardzo to było mylne to się przekonali rok temu na DP w Krakowie.
Knockouty to tak ogarną że zrobią sold out.

Będzie pewnie jak z "By Request" Mety i innymi takimi głosowaniami - 80% to i tak będą kotlety, które zagrają. Może z 3 ciekawsze wybory się załapią do czołówki i je, przy dobrych wiatrach, zdecydują się rzeczywiście umieścić w seciePobawmy się - nie za bardzo wierzę, że to faktycznie będzie miało jakiś wpływ, ale kto wie.
Moja 15:
Halloween
Future World
I want out
Victim Of Fate
How many tears
Eagle fly free
Power
Steel tormentor
Mr Torture
Ride The Sky
Best Time
Kids of The Century
Sole Survivor
I Can
The Dark Ride
Oprócz ostatniego, na który oczywiście nie ma szans, są to w zasadzie prawie same kotlety które być muszą. Możnaby przyspamować jakimiś perełkami jak Twilight, ale czy to cokolwiek da? A i sugerowałem się mocno zawartością niedawnej kompilacji.
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sardi i 1 gość