Dziękuję uprzejmie, właśnie o to mi chodziło!gumbyy pisze: ↑pt lut 08, 2019 2:33 pmTu masz relację z setlistą i nagranym jednym utworemMetalophil pisze: ↑pt lut 08, 2019 9:45 am Zna ktoś setlistę? To taka nisza, że nawet na setlist.fm nie występuje![]()
http://metalside.pl/relacje/relacja.php?id=297
NON IRON -Trasa 2019
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: NON IRON -Trasa 2019
I kto się dzisiaj wybiera?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Będę 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Na zdrowieMetalophil pisze: ↑pt lut 08, 2019 3:53 pmDziękuję uprzejmie, właśnie o to mi chodziło!gumbyy pisze: ↑pt lut 08, 2019 2:33 pmTu masz relację z setlistą i nagranym jednym utworemMetalophil pisze: ↑pt lut 08, 2019 9:45 am Zna ktoś setlistę? To taka nisza, że nawet na setlist.fm nie występuje![]()
http://metalside.pl/relacje/relacja.php?id=297![]()
www.MetalSide.pl
- Metalophil
- -#Moonchild

Ja w końcu odpuściłem, zostałem u rodziny w Łódzkiem po koncercie SW. Jak było?
To była bardzo udana trasa NON IRON. I dzięki temu historia kapeli nie kończy się 
Skład, który widzieliśmy na trasie, nagra nową płytę i będzie koncertował !!
SĄ NAM POTRZEBNI
)) nawet jeśli jakimś innym niepotrzebni.
Skład, który widzieliśmy na trasie, nagra nową płytę i będzie koncertował !!
SĄ NAM POTRZEBNI
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Koncert był dobry, chętnie bym poszedł jeszcze, ale jeżeli te plany przeszkodzą w nagraniu nowego albumu i trasie Turbo, to pójdę z torbą zgniłych pomidorów 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Bądźmy realistami. Muzyka na płytę to będzie raczej dzieło Henia i Leszka. Wojtek wpadnie i nagra solówki. A następne trasy raczej nie będą trwały po miesiącu. Więc oszczędź pomidory (ale i przygotowuj je) na koncert Piekarczyka lub zastępczego TSA. A może Kata bez Irka za to z Romkiem?
Z Kata (tego jutro) właśnie zrezygnowałem. Stwierdziłem, że nie będę płacił 70 zł za oglądanie Romana (a supporty nie w moim typie), TSA i Piekarczyka również nie lubię, więc raczej na ich koncert nie trafię
Ale na Non Iron się przejdę. Mam nadzieję, że ta płyta będzie bardziej podobna do niepotrzebnych niż do tych następnych (bo numery z nich to był słabszy fragment koncertu).
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

W ogóle te ceny polskich wykonawców zrobiły się nieźle odjechane. Niedawno grał Piekarczyk solo we Wrocławiu, nawet pomyślałem że się przejdę, ale jak zobaczyłem ceny 70+ to się tylko zaśmiałem xD
Złotówka za każdy rok życia 
Widzialem dwa koncerty na trasie (Wrocław + Kraków) i oczywistym było, że to nie będzie koniec 
www.MetalSide.pl
Shedao Shai pisze: ↑pt mar 01, 2019 12:32 pm W ogóle te ceny polskich wykonawców zrobiły się nieźle odjechane. Niedawno grał Piekarczyk solo we Wrocławiu, nawet pomyślałem że się przejdę, ale jak zobaczyłem ceny 70+ to się tylko zaśmiałem xD
Ja zasadniczo nie mam problemu z tym, żeby polskie kapele tyle chciały za bilet. Jeżeli zapłaciłem dzisiaj za U.D.O. 90 zł, to równie dobrze mogę zapłacić tyle za Turbo. Oczywiście U.D.O. zobaczę raz, a na Turbo w ramach trasę pewnie pójdę na 4-5 koncertów, ale to wszystko jest kwestia tego ile jest dla mnie warty koncert danego artysty. Ostatni Kat (kilka lat temu już) mnie nie zachwycił (w tym forma Romana), więc jest dla mnie wart z 50zł maks. Na Piekarczyka nie poszedłbym jakby za darmo wpuszczali. Ale gdyby Kat zagrał w "klasycznym" składzie, to spokojnie zapłaciłbym za ten koncert więcej.
Wczorajszy koncert NON IRON w Poznaniu płynnie przeszedł z pożegnalnego w obchody jubileuszu XL lecia zespołu. Panowie w dobrej formie muzycznej i fizycznej, atmosfera na scenie bardzo sympatyczna 
Der Spiegel i Kupa śpiewali mniej więcej po godzinie. Henio Tomczak dostał fajny prezent od Maestro Hoffmanna, pamiątkową fotę z jubileuszowego koncertu w lutym z dedykacją
Der Spiegel i Kupa śpiewali mniej więcej po godzinie. Henio Tomczak dostał fajny prezent od Maestro Hoffmanna, pamiątkową fotę z jubileuszowego koncertu w lutym z dedykacją
Czyli nie skończyli dzialalnosci?
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Nie wydaje mi się 
Zresztą patrząc na stronkę Grzegorza, to chyba mają już jakiś festiwal zabukowany w lecie
Zresztą patrząc na stronkę Grzegorza, to chyba mają już jakiś festiwal zabukowany w lecie