Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Nie, bo Bruce niedawno stwierdził, że Remember Tomorrow zostawiają Paulowi
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
On mówi o show, nie o secie. Ten temat był omawiany w okolicach premiery filmiku.AncientMariner pisze: ↑sob mar 15, 2025 11:37 am https://thathashtagshow.com/music/bruce ... 2025-tour/
Czyli można się spodziewać czegoś na prawdę ekstra.
Licze na to że zagrają coś nietypowego z No Prayer lub Fear of the Dark. Tam było sporo niegranego materialu
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Bruce stwierdził w wywiadzie, że nowej maski potrzebuje. Powerslave potwierdzone.
Są też spokojni o Simona, jego styl jest ponoć zbliżony do Clive - grali ze sobą full set TFP w Portland.
Są też spokojni o Simona, jego styl jest ponoć zbliżony do Clive - grali ze sobą full set TFP w Portland.
Jedno nie wyklucza drugiego 
Bardzo mi pasuje taka konstatacja.
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
- ThePaCZino
- -#Invader

Podczas spotkania fanów zorganizowanego przez Loudwire w Los Angeles Bruce Dickinson opowiadał o trasie Run For Your Lives, zaplanowanej
na ten ten rok w Europie. Bruce powiedział, że pierwsze 30 minut show sprawi, że "stracicie rozum".
Porównywał Simona Dawsona do Clive'a Burr'a. Podpowiedział też Powerslave na setliście, a jedna konkretna piosenka sprawi, że fani powiedzą: "nie mogę uwierzyć, że to grają!"
Wygrzebane z fanklubu ironmaiden italia.
na ten ten rok w Europie. Bruce powiedział, że pierwsze 30 minut show sprawi, że "stracicie rozum".
Porównywał Simona Dawsona do Clive'a Burr'a. Podpowiedział też Powerslave na setliście, a jedna konkretna piosenka sprawi, że fani powiedzą: "nie mogę uwierzyć, że to grają!"
Dzięki za info, wcale nie napisałem tego samego 2 posty wyżej xD
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Ale, ale... Maiden Italia! Ktoś musi skoro Ralf nadal błąka się po Buenos 
Ralf za miesiąc wróci, z nowym telefonem i czystymi kontem 
- ThePaCZino
- -#Invader

Wrathchild, na bankThePaCZino pisze: ↑śr kwie 23, 2025 12:40 pm jedna konkretna piosenka sprawi, że fani powiedzą: "nie mogę uwierzyć, że to grają!"
No szkoda…
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Only The Good Die Young.ThePaCZino pisze: ↑śr kwie 23, 2025 12:40 pm Podczas spotkania fanów zorganizowanego przez Loudwire w Los Angeles Bruce Dickinson opowiadał o trasie Run For Your Lives, zaplanowanej
Zobaczyli że Alexander nigdy nie grany zrobił mega robotę, to teraz poleca z tym w sumie nietrudnym rockerem.
www.last.fm/user/darkfuneral18
- ThePaCZino
- -#Invader

https://www.youtube.com/watch?v=Xt8BEY2KPBc całe pogaduchy Bruce'a od ok 56min gada o Maiden
Myślę, że zespół sporo zyska na żywo z Dawsonem, w sensie - dla tych, którzy faktycznie słuchają 
... a co najmniej - słyszą
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
No po TFP poprzeczka nie jest za wysoko zawieszona.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.