Fakt - od razu wiedziałam, że show jest skrojone pod zachód słońcaSpoko była ta trasa z Metą, ale Ghost nigdy nie powinien grać w dzień. Na szczęście te czasy są już za nami.

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Fakt - od razu wiedziałam, że show jest skrojone pod zachód słońcaSpoko była ta trasa z Metą, ale Ghost nigdy nie powinien grać w dzień. Na szczęście te czasy są już za nami.
Ja już katuje Meliorę i Skeletę, że znam każda sekundę na pamięć. Fajnie, że aż tyle utworów jest z M., mogli dać więcej i z nowego LP - te Marks of Evil One jest genialne.Z braku innych planów jeszcze na Maiden się wybierzesz... Support przed Metą w '19 to mój ostatni Ghost na żywo i wspominam bardzo miło, a na sobotę jaram się jak jasny chuj![]()
+1Przydałoby się przede wszystkim Marks i LOVE ROCKETS
NopeBilety chyba pokazuje się przed schowaniem telefonu do Jądra?
O Jądrze już była dyskusja i poglądy są różne, osobiście też nie miałbym problemu (choć jak już człowiek będzie stał w kolejce do punktu jądrowania to może miećMnie Jądro zupełnie nie wadzi, wręcz przeciwnie - koncert bez telefonów to wspaniały pomysł, choćby i w ten sposób egzekwowany. I tak drukuję bilet kiedy mogę więc spoko, choć tym bardziej w tej sytuacji chciałbym collector's ticket. Bilety chyba pokazuje się przed schowaniem telefonu do Jądra?
XDZ drugiej strony - nakaz wrzucenia telefonu do Jondra/zakaz korzystania z niego potem, więc... nie ma jak pokazać mobilnego biletu. Więc organizator radzi, żeby wszyscy sobie wydrukowali bilety.
Oficjalny FB ticketmasteraXDZ drugiej strony - nakaz wrzucenia telefonu do Jondra/zakaz korzystania z niego potem, więc... nie ma jak pokazać mobilnego biletu. Więc organizator radzi, żeby wszyscy sobie wydrukowali bilety.
A gdzie nasz najwspanialszy organizator takich rad udziela?